B-Bets Gratis Wedden

Niet veel bookmakers verwennen hun nieuwe wedders vooraleer er een storting is geweest. Dit is bij bookmaker B-Bets compleet anders, want b-Bets geeft zijn nieuwe spelers uit België en Nederland 5 euro gratis gokken zonder storting. Elke speler krijgt dus € 5 gratis, zodat je gratis kan wedden op voetbal of een andere sport. Gratis wedden op voetbal 5 euro geeft je de kans om vertrouwd te geraken met de website en de layout van de site. Je kan een eerste weddenschap plaatsen en nadat je voor een totaal van 80 euro hebt gewed, kan je dit bedrag laten uitbetalen. Hou er rekening mee dat de weddenschappen minstens 1.80 dienen te zijn. Ook kan je slechts 30% van je totale saldo inzetten, dus de 5 euro integraal inzetten op je eerste bet mag niet.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. B-Bets heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

€ 5 Gratis gokken zonder storting

BBets € 5 gratis gokken zonder storting is enig in zijn soort. Natuurlijk is het b-Bets vooral te doen wat je na die vijf euro gratis wedden zal doen. De meeste wedders blijven bij B-Bets spelen omdat b-Bets een paar sterke punten heeft zoals promoties en het wedden aanbod. Hierdoor kan je b-bets gratis wedden op voetbal en nog meer dan 50 verschillende andere sporten. Ook de subweddenschappen op één wedstrijd zijn behoorlijk hoger dan bij andere bookmakers. Daardoor gaan veel Belgen en Nederlanders over tot een storting en dit kan via Visa, MasterCard, maar ook via Bancontact.

bbets welkomstbonus

€ 5 Free Bet zonder storting

Free Bets worden geregeld uitgegeven door bookmakers, denk maar aan de Circus Free bets of Mr Green Free Bets. In deze gevallen dien je wel een storting te doen, maar krijg je ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap een Free Bet. Dit is bij b-Bets dus niet het geval, want je krijgt al € 5 Free Bet zonder storting bij de registratie als je je via onze link registreert. Klik hiervoor op de b-Bets button en registreer je account. Als je na deze € 5 euro gratis gokken zonder storting tevreden bent van b-Bets, dan kan je overgaan tot een storting.

BBets bonus 100% tot € 120

Nadat je kennis hebt gemaakt met bbets gratis wedden op voetbal 5 euro gratis, kan je bij een eerste storting ook genieten van de welkomstbonus van b-Bets. Je kan storten via onder meer Bancontact, Visa, MasterCard of een andere manier en om de maximum stortingsbonus te krijgen dien je minstens 120 euro te storten. Want Bbets verdubbelt je storting tot maximaal 120 euro en al vanaf 20 euro. Vrijspelen kan je al doen door vijf maal je storting en je bonus in te zetten, en dit op weddenschappen met minimum odds van 1.80. De tijdspanne van 30 dagen is wat aan de krappe kant om hierin te slagen, maar zeker niet onmogelijk.

Maar dat is niet alles: ook je tweede, derde en vierde storting worden beloond bij Bbets, namelijk met 35% en dit telkens tot een bedrag van € 100. Deze dienen je bonus en storting 8x rond te worden gespeeld aan dezelfde voorwaarden. Als dat niet de moeite waard is om je in te schrijven bij Bbets, dan weten wij het ook niet meer! Check zeker de site van bbets om van deze bonussen te profiteren.

Bbets Promoties overzicht