b-Bets Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 120
Exclusief

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. B-Bets heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Dankzij de B-Bets bonus kan je genieten van een 100% stortingsbonus tot maximum € 120. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden om te profiteren van deze bonus B-Bets. Vrijspelen kan je daarna doen door je bonus en storting, elk vijfmaal in te zetten en dit op minimum odds van 1.80. Zodra je hierin slaagt binnen de 30 dagen, kan je de bonus en winsten laten uitbetalen. 

Exclusief: € 5 gratis

Via sportweddenschappen-bonus.com kan je bovendien genieten van € 5 exclusief. Je hoeft je enkel via ons te registreren en je ontvangt deze bonus. Deze 5 euro dien je 16 maal in te zetten en dit op minimum odds van 1.80. Ook hier krijg je 30 dagen de tijd voor. Uit dit gratis geschenk kan je maximaal 80 euro winst maken.

Maximale bonus

€ 120

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting + 5 x bonus

Min. quotering

1.80

Tijdslimiet

30 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • € 5 gratis
 • Hoog bonuspercentage
 • Verdubbeling van je storting
 • Storten kan via iDeal
 • 3 x 35% reload bonus
 • Max bet is 30% totaal balans
 • Bonus enkel 30 dagen geldig
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer

Uitbetalingvoorwaarden

Omdat b-Bets een gratis 5 euro geschenk en een 120 euro b-Bets bonus heeft, hebben ze elk aparte rondspeelvoorwaarden. Wat ze wel gemeenschappelijk hebben is dat je eerst je account dient te verifiëren, voordat je dit kan laten uitbetalen. Zodra je dan de 5 euro gratis wedden op voetbal zonder storting 16 maal hebt ingezet op odds van minstens 1.80, kan je het restant laten uitbetalen. Om de b-Bets bonus van 100% tot € 120 te kunnen laten uitbetalen, dien je je b-Bets welkomstbonus en je gestort bedrag 5 maal in te zetten. Ook hier gelden de minimale noteringen van 1.80.

Daarnaast krijg je tot 35% extra bovenop je tweede, derde en vierde stortingen. Deze dienen 16x in totaal te worden rondgespeeld, en dit eveneens aan odds van 1.80. Deze mogen worden ingezet op single bets, zolang deze 3 of meer selecties bevat. Win/Gelijk/Win is dus een mogelijke wedmarkt in dit geval, om je bonussen te ontgrendelen. Als je er niet in slaagt om de volledige bonussen vrij te spelen binnen de vastgelegde periode, kan je wel nog een gedeelte laten uitbetalen.

Voorbeeld: Exclusief € 5

 • Registreer je account via ons en je ontvangt € 5 gratis bij b-Bets.
 • Plaats deze 5 euro op weddenschappen van +1.80.
 • Als je voor een totaal van € 80 hebt gewed,
 • Kan je de rest laten uitbetalen.
 • Maximum € 80 winst kan je hieruit halen.

Voorbeeld: 100% tot € 120

 • Registreer je account bij b-Bets en meld je aan.
 • Storten kan je doen via allerlei middelen zoals Visa, MasterCard, Skrill & Neteller.
 • Stel dat je € 120 stort, dan ontvang je € 120 bonus.
 • Nu dien je voor 5 * 240 in te zetten.
 • Weddenschappen moeten enkel 1.80 te zijn.
 • Als je voor een totaal van € 1200 hebt gewed,
 • Kan je de winsten laten uitbetalen of verder spelen.

 

 

Bonus BBets
© b-Bets

FAQ over b-Bets Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?

Om van deze 100% tot € 120 bonus te kunnen genieten, dien je minstens € 10 te storten. De exclusieve € 5 gratis krijg je bij de registratie.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?

Er zijn talrijke opties om geld te storten op je spelers account. Als je geld overmaakt via Skrill of Neteller, dan heb je ook nog recht op de bonus.

Hoeveel dagen heb ik om de b-Bets bonus vrij te spelen?

Zowel voor het gratis geschenk van 5 euro alsook de bonus van 120 euro, krijg je dertig dagen de tijd om dit vrij te spelen.

Moet ik een b-Bets code invoeren?

Het voordeel bij b-Bets is dat je geen bBets Stortingsbonus Bonus Code dient in te voeren. Je hoeft enkel via onze link te registreren en je krijgt dan automatisch de vijf euro gratis + de bonus van 120 euro.

Ik heb geen b-Bets Bonus ontvangen, wat nu?

Wij maken wel exclusieve deals met de bookmakers, maar de bonus wordt gegeven door b-Bets zelf. Als je geen bonus hebt ontvangen, kan je het beste de klantendienst van b-Bets contacteren. Dit kan via e-mail op support@ b-bet.com of live chat. Deze chat kan je bereiken tussen 12 – 24u.

Wat met 35% extra tot € 100 op tweede, derde en vierde storting?

De voorwaarden blijven hier hetzelfde: odds van 1.80 en 30 dagen de tijd krijg je om hieraan te voldoen. Je mag op enkelvoudige weddenschappen plaatsen, zolang er 3+ selecties zijn. Bovendien mag je max. 30% van je totale saldo op enkelvoudige weddenschappen plaatsen om te voldoen aan de voorwaarden.

 

FAQ B-Bets
© b-Bets

B-Bets registratie

Omdat het hier in onze Review b-Bets Nederland & Belgie, gaat over een exclusieve aanbieding, dien je hier op de b-Bets button te klikken zodat je zeker kan genieten van dit sportweddenschappen bonus voordeel. Je zal hierdoor onmiddellijk op de juiste registratiepagina van b-Bets komen. Er zijn verschillende manieren om je te registreren dit kan met bvb. Facebook, Twitter en Google+. Wij hebben niet ingelogd met ons sociaal media-account, maar via het registratieformulier. Hier kan je dan je naam, voornaam, gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht, e-mailadres en geboortedatum invullen. In het tweede vakje volgt dan je adres, stad, telefoonnummer en land. Je kan er ook voor kiezen om promoties via email, sms / Whatsapp of mobiel te ontvangen. Na het aanvinken van de Gebruiksvoorwaarden, kan je doorgaan om je account te registreren.

B-Bets Storting en Uitbetaling

Net zoals bij elke voetbal gokken sites zijn de transacties 100% veilig en heb je verschillende opties om geld te storten en uit te betalen. Hieronder worden beide topics besproken en besteden we ook aandacht aan eventuele kosten die zo’n transactie teweegbrengt.

Storting

Bij bookmaker b-bets kunnen Nederlanders en Belgen zich inschrijven. Als betaalopties kunnen we beide meest populaire methodes gebruiken. Maar ook andere methodes zijn mogelijk. De krediet en debet kaarten van Visa en Mastercard vormen geen enkel probleem om geld te storten. Ook Skrill en Neteller zijn algemeen aanvaard bij deze bookmaker, net zoals de PaySafecard. Bij een storting zijn er geen extra kosten verbonden.

Uitbetaling

Net zoals bij alle andere bookmakers zal je je account eerst dienen te verifiëren. Dit kan heel gemakkelijk door een kopie van je id, bewijs van adres en eventueel je gebruikte stortingsmethode. Dit is verplicht door de overheid, dus b-Bets dient dit te doen. Als je een uitbetaling aanvraagt, zal dit binnen de 48uur verwerkt worden. Je zal eerst “in progress” zien staan, totdat de uitbetaling werd gedaan. Zodra er “accepted” staat, kan het nog een 4 werkdagen duren voordat het op je rekening staat. Hou er ook rekening mee dat uitbetalingen niet verwerkt worden in het weekend.

b-Bets Sport
© b-Bets

B-Bets Wedden en quoteringen

Er zijn 27 verschillende evenementen waar je op kan wedden bij B-Bets. Net zoals bij de andere bookmakers ligt de grote focus op voetbal, met dit verschil dat je bij b-Bets wel tot 800 verschillende sub weddenschappen kan plaatsen op 1 wedstrijd. Dit is een enorm aanbod! Buiten Koning Voetbal, zijn volgende sporten ook heel populair bij b-Bets: tennis, basketbal, volleybal, rugby, NFL en NBA. Maar ook voor minder populaire sporten zoals zaalvoetbal, squash en bandy zit je hier goed. Daarnaast kan je ook wedden op e-sports en speciale evenementen. De quoteringen zijn gemiddeld in vergelijking met andere bookmakers.

B-Bets Klantendienst

Bij b-Bets is er een beperkte vraag en antwoord sectie, waar je informatie kan vinden over je account, bonus, stortingsmanieren, weddenschappen en contact. Als je het antwoord niet kan vinden op je vraag, dan kan je de klantendienst contacteren. Dit kan via verschillende kanalen zoals het contactformulier op de website, via email naar support @b-Bets.com of live chat.

B-Bets Conclusie

De grootste troef van deze bookmaker is de 5 euro gratis, gevolgd door een fantastisch wedden aanbod. Er zijn heel veel mogelijkheden om speciale bets te plaatsen en hier onderscheidt b-Bets zich van de andere bookmakers. Waar anderen slechts een honderdtal weddenschappen aanbiedt, loopt dit bij b-Bets soms op tot 800 stuks. De klantendienst is ook een sterk punt, want je kan gemakkelijk en snel via de live chat geholpen worden. Als we een minpuntje dienen aan te duiden, dan is het vooral het lange uitbetalingsproces van 48uur.