Bet90 Combo Booster op voetbal & Tennis

Bij Bet90 profiteer je van extra geld bij je combinatieweddenschappen op voetbal & tennis.  Als een van de beste voetbal gokken sites win je hier tot 50% meer cash. En dit enkel en alleen voor je voetbal & tennis weddenschappen. Hoe meer je riskeert, hoe meer winst er op je wacht. Hoe het precies werkt en hoe je de welkomstbonus van de bookmaker tot € 100 wint, lees je hier!

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Bet90 heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Tot 50% extra winst bij Bet90 in cash

  1. Kies minstens 3 pre-match selecties voor voetbal of tennis
  2. Plaats een combinatieweddenschap met die selecties
  3. Win voor elke selectie nog meer geld in cash
Tot 50% meer winst bij combinatie weddenschappen bij Bet90
© Bet90

Het is heel belangrijk dat enkel je pre-match selecties je een combo booster opleveren. En ook dat je combinatieweddenschap moet winnen. Voor 3 selecties ontvang je al 5% meer winst in cash. Kies je 10 verschillende selecties, dan ontvang je een percentage van 20% bovenop je winst. Vanaf 15 selecties ontvang je het maximum percentage van 50% bij Bet90. Voor elke selectie moeten de odds bij minstens 1.50 liggen. Het maximale winstbedrag in deze promotie bedraagt 5.000 euro. Naast deze promotie wacht er ook nog een bijzondere bookmaker bonus op je bij Bet90.

Ga op weg naar je € 100 Bet90 bonus

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Met een welkomstbonus van € 100 begin je direct met een leuke aanbieding. Klik op onze button om je bonus te claimen en maak je account aan. Nadat je account is geopend, kun je een eerste keer storten. Hiervoor zijn er verschillende methodes beschikbaar bij de bookmaker, onder andere iDeal. Voor je eerste storting ontvang je een percentage van 50% van de bookmaker. Het maximum bedrag is € 100, in dat geval moet je dus € 200 storten. Maar ook voor een storting van € 80 ontvang je al € 40 bonus.

  • Ga via onze link naar de pagina van de bookmaker
  • Maak je account aan en plaats een eerste storting
  • Gebruik onze bonuscode SWP100 in het bonusveld
  • 50% van je eerste storting ontvang je als Bet90 bonus
  • Speel het bonusbedrag vrij voor de uitbetaling

Nu is het nog belangrijk, dat de Bet90 bonus moet worden vrijgespeeld. Speel het stortingsbedrag 6 keer. Daarnaast zet je ook het bonusbedrag 5 keer in. Hierbij is er een minimale quotering van 1.80. Dit moet je binnen de 90 dagen doen. Stort je dus bijvoorbeeld € 100, dan ontvang je € 50 als bonus. Speel dan 6 x 100 + 5 x 50 = 850 euro in totaal voor de uitbetaling. Win nu met je combinatieweddenschappen en de welkomstbonus van bookmaker Bet90!