Bet90 Profit Boost

Een verhoogde quotering zorgt voor meer winst en is een extra stimulans om te spelen. Dit is ook bekend bij bookmaker Bet90 en zij bieden Nederlanders dagelijks de kans om op verhoogde quoteringen te wedden middels de Profit B9ost Campagne. Daarnaast geeft het je ook extra winsten bij winnende combinatieweddenschappen en heet het je welkom met een zeer flexibele 100% tot € 75 stortingsbonus. Elk van deze acties bespreken we voor jou op deze pagina.

Hoe kan ik de wedden op de verhoogde odds?

Je kunt je allereerst aanmelden of inloggen bij Bet90 door op een van de buttons op onze site te klikken. Zorg dat je voldoende saldo hebt, storten kan o.a. met Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard. Erna vind je aan de linkerkant in het menu de sectie ´Profit B9ost´. Als je hierop klikt zie je een overzicht van de weddenschappen met verhoogde quoteringen waarop jij kunt spelen. Zowel de originele als de verhoogde odd worden getoond en je kunt ongelimiteerd inzetten. Vaak worden twee verschillende weddenschappen gecombineerd in één zodat je mogelijke winst nóg hoger is.

Combineer 3 of meer duels en win tot 75% extra!

Bij de Profit Boost promotie zijn doorgaans twee duels gecombineerd. Als je ervoor kiest om pre-match combi bets te plaatsen met 3 of meer 1×2 voetbal selecties met 1.20(+) odds krijg je een extra winstpercentage bovenop je normale winst bij een winnende bet. De extra winst wordt net als de reguliere winst uitgekeerd in echt geld en is aan geen bonus voorwaarden verbonden. De maximale extra winst is maar liefst € 10.000! In onderstaand schema zie je het extra winstpercentage behorend bij de verschillende hoeveelheid selecties.

Bet90 Football Combo
© Bet90

Nieuw bij Bet90? Profiteer van 100% tot € 100 welkomstbonus!

Bovenstaand zijn slechts 2 van de promoties die Bet90 aan haar bestaande klanten biedt. Ook voor nieuwe klanten heeft het een sportweddenschappen bonus in petto en dit is zeker geen verkeerde. Als je bij je storting de bonus code SWP100 gebruikt wacht er een 100% tot € 100 stortingsbonus op jou nadat je je stortingsbedrag eenmaal hebt ingezet op 1.80(+) odds. Erna heb je maar liefst 90 dagen de tijd om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Dit doe je door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op 1.80(+) odds. Bet90 behoort tot de Beste Bookmakers Nederland en heeft zoals je ziet tal van interessante promoties. Meld je aan en win!