Bet90 Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
50% tot € 100
Gedurende onze maandelijkse bonuscontrole bleek dat de BET90 Bonus enkel geldig was tot 31. August 2021. Bezoek BET90 website om te zien of de bonus nu weer geldig is. Een overzicht van alle geldige bonussen vind je terug in ons bonusvergelijk.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Bet90 heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Bet90 bonus is er eentje van 50% tot € 100 en deze kan je verkrijgen door hier op de Bet90 button te klikken en dan de code SWP100 te gebruiken bij je eerste storting. Als je dan je gestort bedrag inzet op een weddenschap met minimum odd van 1.80, zal je de Bet90 welkomstbonus ontvangen. Je kan daarna deze Bet90 stortingsbonus laten uitbetalen als je de bonus en je gestort bedrag vijfmaal hebt ingezet. Ook hier gelden de minimum noteringen van 1.80 als maatstaf. Je krijgt 90 dagen om dit alles te verwezenlijken.

Maximale bonus

€ 100

percentage

50%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting + 5 x bonus

Min. quotering

1.80

Tijdslimiet

90 dagen

Minimum storting

€ 10

Bonus code
Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonusbedrag
 • 90 dagen de tijd
 • 10 EUR min storting
 • Redelijk gunstige voorwaarden
 • Bonus ontvang je pas na je bet
 • Geen Neteller/skrill voor bonus
 • Enkel 50% bonus
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

31. August 2021

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Trustly
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Als je een uitbetaling wenst aan te vragen, dien je natuurlijk eerst aan de voorwaarden te voldoen. Heb je de sports betting bonus rond gespeeld? Dit kan je nakijken in je account en dan kan je zien wat je nog dient te doen. Eerst dien je je gestort bedrag en je bonus, vijfmaal rond te spelen en dit op minimum odds van 1.80. Je krijgt hiervoor wel 90 dagen de tijd, dus kan je geduldig je wedstrijden uitkiezen. Als je voldoet aan deze voorwaarden, dan kan je je winsten en rest laten uitbetalen. Niet vergeten om je account te verifiëren, maar de klantendienst helpt je daarmee.

Voorbeeld: 50% tot € 100

 • Klik hier op de button en registreer je account.
 • Gebruik de code SWP100 bij de eerste storting, bvb. €100.
 • Stel, je plaatst een bet van € 200.
 • Je zal dan € 100 bonus ontvangen.
 • Speel vervolgens voor een totaal van € 1.500.
 • € 1.500 = € 1.000 storting + € 500 bonus
 • En dit op odds van 1.80.
 • Daarna kan je alles laten uitbetalen.

Bet90 Welkomstbonus
© Bet90

FAQ over Bet90 Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?

Je zal minstens 10 euro dienen te storten en in te zetten.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?

Als je via Skrill of Neteller stort, heb je ook recht op de bonus van bet90.

Hoeveel dagen heb ik om de Bet90 bonus vrij te spelen?

Met 90 dagen heb je meer dan voldoende tijd om de bonus rond te spelen.

Moet ik een Bet90 code invoeren?

Registreer je account via ons en als ze om een Bet90 Bonus Code Promo vragen, dien je de code WSP100 te gebruiken. Hierdoor heb je dan recht op de bonus van 50% tot €100.

Ik heb geen Bet90 Bonus ontvangen, wat nu?

Als je geen bonus hebt ontvangen, raden we je aan om contact op te nemen met de klantendienst van Bet90. Dit kan via support@bet90.com of live-chat.

FAQ Bet90
© Bet90

Bet90 Registratie

Als je een account bij Bet90 wenst aan te maken, kan je dit doen door hier in onze Review Bet90 Nederland & Bet90 Belgie op de link van Bet90 te klikken. Hierdoor kom je op de pagina van Bet90 terecht en hier zie je dan ook de registreer button. Enkel Nederlanders kunnen zich aanmelden bij deze bookmaker en het registratieproces bestaat uit drie delen. Bij de eerste stap selecteer je je geslacht en vul je je naam, achternaam, geboortedatum en email in. Bij de tweede stap selecteer je je land, en vul je dan telefoonnummer, adres, stad en postcode in en klik op next. Bij de laatste stap vul je dan je gewenste gebruikersnaam in en kies je een wachtwoord. Ook hier kan je de stijl van quoteringen, munteenheid en limieten kiezen. Vul dan als laatste de code in WSP100 om de bonus te verkrijgen en klik op create account. Open daarna je email en bevestig je e-mailadres, door op de link te klikken. Daarna is de creatie van je account voltooid.

Bet90 Storting en Uitbetaling

Geld storten bij Bet90 kan via verschillende manieren en dat geldt ook voor een uitbetaling.

Storting

Storten kan via verschillende methodes en de populaire zijn Visa, MasterCard, Sofort, Skrill, Neteller en PaySafecard. Bij geen enkele van deze opties, dien je een kost te betalen. De limieten zijn vastgelegd tussen 10 euro en 2000 euro.

Uitbetaling

Je zal eerst je account dienen te verifiëren door een photocopy van de voorkant en achterkant van je id op te sturen. Ook zullen ze vragen voor een bewijs van adres zoals een elektriciteitsrekening en copy van je storting. Dit kan 48uur duren. De uitbetaling kan je aanvragen via bvb Visa, Mastercard of een overschrijving en dit kan vanaf 10 euro. Er is ook een maximum van 10.000 per week en 2.000 per dag.

Wedden Bet90
© Bet90

Bet90 Wedden en quoteringen

Als je wilt wedden bij Bet90, dan zit je wel goed. Er zijn namelijk 32 verschillende sporten waaruit je kan kiezen en met een ruim voetbal aanbod. Per wedstrijd kan je zelf nog eens 120 verschillende bets plaatsen, wat veel is in vergelijking met andere bookmakers. Daarnaast kan je ook wedden op tennis, basketball, handball, ijshockey, rugby en baseball. Maar ook mindere sporten zoals Bandy, Floorball en beach volleyball komen aanbod. Wel goed zijn de e-sports mogelijkheden en de Bet90 specials. Waarmee je op verhoogde voetbal odds krijgt op verschillende wedstrijden.

Bet90 Klantendienst

Naast een goede FAQ, waar je veel nuttige informatie vindt, kan je de klantendienst ook bereiken via andere manieren. Een van die manieren is email en dat op support @bet90.com. Als je voor de snelste manier wilt gaan, kies dan voor de live-chat en die is open van 10-18.

Bet90 Conclusie

Deze bookmaker heeft heel veel goede punten, maar ook nog wel een paar werkpunten. Zo focussen ze zich op de klant en staat de klant centraal. Maar de klanten support is maar beperkt bereikbaar via de chat. Buiten dit hebben ze wel een goed wedden aanbod en de quoteringen zijn ook beter dan gemiddeld. De verschillende opties om te storten en uitbetalen voldoet wel aan de verwachtingen van een goede bookmaker. Meld je aan en ervaar het zelf.