Betiton Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 10
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Betiton heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Betiton Bonus is een mooie gratis weddenschap van 10 euro die je makkelijk kan krijgen door min 10 euro te storten. Als je dan 15 euro rondspeelt aan odds van 2.00 binnen de 14 dagen, ontvang je deze freebet. Deze moet ingezet worden, ook binnen de 14 dagen, op odds van 1.80. Let op dat deze niet beschikbaar is via Neteller, Skrill of PayPal.
Maximale bonus

€ 10

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

€ 15  @ 2.00
Freebet @ 1.80

Min. quotering

2.00

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Min 10 euro storting
 • Freebet winst is cash
 • goede rondspeelvoorwaarden
 • Maximum 10 euro freebet
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

1. January 2024

Betaalmethodes
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER

Uitbetalingsvoorwaarden

Het uitcashen van je Betiton freebet bonus is heel gemakkelijk. Na een storting van minimum 10 euro moet je eerst voor 15 euro in totaal rondspelen op 2.00 odds. Dan krijg je meteen je freebet beschikbaar van 10 euro.

Voorbeeld 10 euro freebet

 • Creëer een account via onze link
 • Stort ten minste 10 euro
 • Speel voor 15 euro rond aan weddenschappen op odds van 2.00
 • Deze gratis weddenschap moet binnen de 14 dagen gebruikt worden, op odds van 1.80
 • Let op dat je deze aanbieding niet krijgt via Neteller, Skrill of Paypal

 

De Betiton bonus is een freebet tot 10 euro
© Betiton

FAQ Betiton Bonus

Is er een minimumbedrag dat ik moet storten voor de bonus te ontvangen?

Jawel hoor, vanaf 10 euro kreeg je deze promo te pakken.

Is deze beschikbaar via Skrill of Neteller?

Nope, ewallet stortingen krijgen deze aanbieding niet, inclusief PayPal zelfs.

Hoeveel tijd krijg ik hiervoor juist?

Om de storting rond te spelen zijn er 14 dagen toegewezen. Net hetzelfde trouwens voor de freebet die je ontvangt hierna.

Moet ik gebruik maken van een speciale bonus code?

Dit is momenteel niet nodig, als hier verandering in komt dan lees je het meteen hier.

Nog enige extra clausules? Kleine lettertjes?

Een beetje standaard zoals bij elke bookmaker, bonus niet gebruiken op tennis weddenschappen & systeem bets. Best even de volledige termen doorlezen als je niet enkel op 1x2 weddenschappen wil inzetten.

Betiton Registratie

Natuurlijk begint een registratie eerst moet een druk op onze grote knop naar Betiton. Vanaf daar kom je dan meteen terecht op een pagina met informatie over de bonus. Druk op "Play Now" en je komt op het registratieformulier dat redelijk vanzelfsprekend werkt. Email, paswoord en wat persoonlijke gegevens invullen en je bent klaar.

Betiton Storten & Uitbetalen

Je hebt een pak middelen waarmee je kan gaan storten, de enige grote afwezige is helaas iDEAL & Trustly. Verder is het mogelijk om met kredietkaarten (Visa/Mastercard) & Ewallets zoals Skrill/Neteller & Paypal te storten. De laatste goede optie is de betaalkaart via PaySafe.

Storting

Storten kan dus met de volgende middelen:

 • Neteller, Skrill, Paypal
 • Maestro, Visa, Mastercard
 • Paysafe

Uitbetalen

Dit gaat met net dezelfde mogelijkheden, hoewel je enkel mag uitbetalen via de methode waarmee je stortte.

Betiton Wedden & odds

In totaal zijn er bijna 40 sporten waarop je kan gaan wedden, dit is natuurlijk prima... tenzij je precies op die ene sport wil gaan wedden die ze niet hebben. Aan alle duivensporten liefhebbers, het spijt ons, maar helaas zijn er nergens odds voor.

Als we naar de marges op voetbal kijken dan komen we met een rond de 6% op iets minder dan het gemiddelde terecht. Jammer, maar toch nog redelijk ok.

Kwa selecties zit het wel goed, rond de 130 voor alle grotere wedstrijden, en hoe minder bekend de competitie, hoe minder het aantal selecties wordt.

Betiton Klantenservice

Je hebt een aantal goede kanalen om met Betiton Contact op te nemen.

 • Email (support@betiton.com)
 • Live chat
 • FAQ sectie

Helaas is er geen Nederlands beschikbaar, maar er zijn altijd wel Engelstalige medewerkers beschikbaar die je 24/7 kunnen helpen. Als je toevallig beter Duits spreekt dan Engels, dan kan dit ook!

Jammer genoeg is er geen telefoonnummer beschikbaar. Spijtig!

Conclusie Betiton

Een redelijk goede site met een prima freebet die je meteen 10 euro cadeau geeft voor even 15 euro rond te spelen op 2.00 odds. Over deze odds gesproken, met een zes procent marges op voetbal kan het allicht iets beter, maar toch nog geslaagd genoeg. Ook de aantal selecties liggen hoog genoeg met een 130 tal opties per wedstrijd.

Zoek je naar een nieuwe bookmaker die over een betrouwbare licentie beschikt? (Malta) Wil je gewoon een nieuwe bonus uitproberen die redelijk makkelijk verkrijgbaar is? (vanaf 10 euro al) Wij zien geen reden waarom je Betiton geen kans zou geven, ze beschikken over alle facetten die wij graag in een bookmaker zien.