Betrebels Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 150
Exclusief
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. BetRebels heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De BetRebels Bonus geeft je bij je storting een extra 100% tot € 150. Storten kan nadat je een account hebt aangemaakt met een hoop middelen zoals Ewallets, kredietkaarten en bankoverschrijvingen. Om je bonus geld om te wisselen in geld dat je kan afhalen zal je 5 keer zowel het bonus bedrag als stortingsbedrag moeten inzetten op odds van 1.75(+). Dit alles moet binnen de 90 dagen gebeuren. Let wel op dat je eerst je bonus moet claimen door een mail te sturen naar bonus@betrebels.com.
Maximale bonus

€ 150

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting + 5 x bonus

Min. quotering

1.75

Tijdslimiet

90 dagen

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog Bonus bedrag
 • Verdubbeling van je storting
 • Redelijk goede voorwaarden
 • Goede min odds (1.75)
 • Eerst mail sturen om bonus te claimen
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • ecoPayz
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Heb je jezelf geregistreerd? Dan kan je meteen beginnen met het maken van een storting! Dit kan met meer dan genoeg opties, zoals Visa & Mastercard, Skrill & Neteller, Paysafecard, en je standaard bank overschrijving. Betrebels heeft dus voldoende middelen om je geld online te krijgen bij hun sportsbook. Nu krijg je bovenop je storting meteen een 50% stortingsbonus tot € 100. We beschrijven verder hoe deze precies in elkaar steekt met een voorbeeld.

Betrebels Bonus voorbeeld

 • Registreer je via onze knop, en kies de bonus
 • Voor het maximum bedrag stort je € 150
 • Stuur nu een email naar bonus@betrebels.com en je ontvangt de aanbieding
 • Ga nu naar 'my bets' in de sportsbook pagina, en kies je bonus
 • Vul nu de Betrebels bonus code in die je per mail kreeg toegestuurd
 • Speel bonus + stortingsbedrag beide 5 keer rond om het geld te kunnen laten uitbetalen, op odds van 1.75(+)

Bij BetRebels krijg je 100% tot € 150 bonus!
© BetRebels

 

FAQ over BetRebels Bonus

Hoeveel moet ik minimum storten om deze te ontvangen?

Vanaf een storting van € 10 ontvang je al een welkomstbonus.

Is Skrill en Neteller een optie?

Beide opties zijn beschikbaar, en je krijgt ook een bonus met deze betalingsmethodes.

Hoe snel moet ik dit rondspelen? Is er genoeg tijd voor?

Je krijgt 90 dagen de tijd om je geld rond te spelen, dat is volgens ons zeker meer dan voldoende de tijd.

Moet ik een Bonus Code voor BetRebels invoeren ergens?

Ja, je krijgt je unieke bonus code per email opgestuurd nadat je zelf de customer service hebt gecontacteerd voor je bonus.

Wat als ik geen bonus hebt gekregen, wat nu?

Indien je een zoals gevraagd een email had gestuurd maar niets hebt terug gekregen dan contacteer je best e BetRebels customer service. Voor alle zekerheid check je best eerst ook je spam mail.

Zijn er nog speciale voorwaarden waar ik op moet letten?

Enkel bets van maximum € 100 tellen mee voor het rondspelen van je bonus. Als je € 200 inzet op odds van 1.80 telt dus enkel de eerste € 100 mee voor het rondspelen. Je kan ook enkel 1 bonus tegelijk actief hebben.

Betalingsmiddelen waar je mee kan storten op BetRebels
© BetRebels

BetRebels Registratie

Als je een beetje bekend bent met online wedden dan weet je dat de meeste bookmakers het zo eenvoudig mogelijk trachten te maken om jezelf aan te melden. Bij BetRebels is de registratieprocedure ook heel simpel. Een simpele klik op de 'Register' button brengt je naar een formulier waar je al je gegevens overzichtelijk kan invullen zoals deze:

 • Je identiteitsgegevens zoals naam & achternaam
 • Je adresgegevens en land van herkomst
 • Gewenste gebruikersnaam & email
 • Een geheime vraag indien je ooit je wachtwoord vergeet
 • En nog vele andere dingen zoals je telefoonnummer
 • Nu kan je meteen je welkomstbonus kiezen

BetRebels Storting en Uitbetaling

Storten en uitbetalen kan met heel wat middelen. Kredietkaarten als Visa & Mastercard behoren bijvoorbeeld al tot de selectie. Ook Ewallets zoals Neteller en Skrill met nog ééns PaySafecard er bovenop zijn ook aanwezig. De laatste mogelijkheid voor storten is een bankoverschrijving.

Het minimum bedrag dat je kan storten is € 10, en je krijgt hier ook meteen een eerste stortingsbonus mee.

Uitbetalen

Om je geld te laten uitbetalen zal je eerst je bonus moeten rondspelen. Indien je hiermee klaar bent dan kan je met het middel waarmee je stortte meteen laten uitbetalen. Let wel op dat je zoals bij elke andere bookie je identiteit en adresgegevens zal moeten laten checken. Dit is een standaardprocedure bij elke bookmaker, waar je dus niet onderuit kan.

Een kleine uitzondering is de Paysafecard, waar je natuurlijk niet naar kan laten uitbetalen vanwege logische redenen. In dit geval zal je dan meestal via je bank moeten laten uitbetalen. Verder worden er ook geen kosten aangerekend bij al je uitbetalingen net als stortingen.

Opmerking

 • Alle bets hoger dan € 100 tellen niet mee voor je rondspeelvoorwaarden
 • Je bonus moet geclaimed worden via email naar bonus@betrebels.com
 • Enkel geldig voor sportweddenschappen, dus niet voor poker of casino

Win nog meer bonus met de BetRebels Loyalty promo
© BetRebels

BetRebels Wedden en Quoteringen

Het BetRebels Sport aanbod is redelijk groot. Er zijn meer dan 30 verschillende sporten om op te wedden, waarbij individuele Esports zelfs niet zijn bijgerekend. Bij een random Engelse voetbal match heb je ook meer dan genoeg selecties om op in te zetten. Alle grote competities zijn vertegenwoordigd met nog heel wat kleinere ook. Keuze zat dus om voluit door te betten bij deze bookie.

Als we snel even de winstmarges van de bookmaker op voetbal berekenen komen we ook op een heel respectabel nummer van iets over de 4%. Als je dit even vergelijkt met andere bookies dan weet je dat dit heel gunstig is voor gokliefhebbers.

BetRebels Klantendienst

Voor meer informatie of om mogelijke problemen op te lossen kan je ook met BetRebels Contact opnemen via een aantal manieren.

Live Chat

De makkelijkste manier is om even via de BetRebels LiveChat functie snel met een medewerker in contact te komen. Een klik op chat knop brengt je naar een venster waar je dan met de klantenservice kan beginnen spreken.

Email

Een ietwat tragere methode, maar toch nog redelijk snel (altijd binnen de 24 uur volgens onze testen) kan je een mail sturen naar cs@betrebels.com. Voor dringende zaken raden wij toch altijd de live chat of telefoon opties aan.

Telefoon

Het BetRebels nummer is +356 2704 0188 (Malta). Hier kan je dus altijd naar bellen voor eender welke vragen.

BetRebels Conclusie

Over het algemeen zijn we redelijk positief over de BetRebels Sportsbook. De gunstige odds zorgen voor heel mooie weddenschappen op voetbal, en ook op andere sporten is het heel positief om te gokken. Het aanbod aan beschikbare markten is ook heel uitgebreid. De welkomstbonus is van uitstekend niveau dankzij onze exclusieve deal, met 100% tot € 150. BetRebels is dus een heel grote aanrader die je niet kan missen!