Betsson Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 75
Momenteel is deze Betsson bonus niet meer beschikbaar.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Betsson heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Betsson Bonus is een Betsson stortingsbonus van 100% tot € 75 en dit krijg je op je eerste storting. Enkel Nederlandse spelers kunnen genieten van deze promotie. Om deze Betsson welkomstbonus te kunnen laten uitbetalen dien je de bonus 10x rond te spelen en dit op minimale quoteringen van 1.50 Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd. Ook krijg je op je tweede storting een bonus, ditmaal 100% tot € 50 met precies dezelfde voorwaarden!

Maximale bonus

€ 75

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

10 x Bonus rondspelen

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

30 dagen

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan via iDeal
 • Hoog bonuspercentage
 • Lage rondspeel quotering
 • Ook bonus na tweede storting
 • 30 dagen de tijd voor vrijspelen
Beschikbaar in
 • Finland Finland
geldig tot

31. January 2019

Betaalmethodes
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Het voordeel dat je hebt als je speelt bij een grote bookmaker zoals Betsson is dat alles klaar en duidelijk wordt uitgelegd. Je hoeft niet de kleine lettertjes te lezen. Het vrijspelen van de bonus is makkelijk, want je dient slechts 10 maal je bonus in te zetten en dit op weddenschappen met minstens 1.50 notering. Als je hierin slaagt binnen de 30 dagen, dan kan je bonus en de winst laten uitbetalen.

Voorbeeld: 100% tot € 125

 • Registreer je account bij Betsson door hier op de button te klikken.
 • Maak vervolgens een storting via iDeal, Visa of MasterCard.
 • Stort niet met Skrill of Neteller, als je de bonus wenst.
 • Stort voor minstens € 75 voor de maximumbonus van € 75.
 • Bij € 75 bonus, dien je dus voor € 750 rond te spelen.
 • Maak kleine bets met minstens 1.50 odd.
 • Zodra je de € 750 hebt rond gespeeld kan je overgaan tot een uitbetaling of een volgende storting.
 • Op je volgende storting ontvang je een 100% bonus tot € 50 met precies dezelfde bonus voorwaarden.

 

Bonus Betsson
© Betsson

FAQ over Betsson Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?

De minimum storting is 10 euro en vanaf dan heb je recht op de Betsson bonus.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?

Er zijn verschillende manieren om geld te storten op je rekening, waaronder Skrill en Neteller. Maar als je geld stort via Skrill of Neteller, dan heb je geen recht op de bonus.

Hoeveel dagen heb ik om de Betsson bonus vrij te spelen?

Deze Betsson bonus dien je vrij te spelen binnen de 30 dagen.

Moet ik een Betsson code invoeren?

Als je je via ons hebt geregistreerd, hoef je geen Betsson Stortingsbonus Promo Code in te voeren bij een storting. Je krijgt automatisch deze bonus.

Ik heb geen Betsson Bonus ontvangen, wat nu?

Indien je geen Bonus van Betsson hebt ontvangen, dan kan je het beste contact opnemen met de klantendienst van Betsson. Deze kan je bereiken via telefoon, live chat of e-mail.

FAQ Betsson
© Betsson

Betsson registratie

Zoals je hier in onze Review Betsson Nederland kan lezen, aanvaardt Bookmaker Betsson enkel wedders uit Nederland en het aanmeldingsproces is heel soepel en makkelijk. Klik in eerste instantie hier op de button Betsson registratie. Dan kom je op de welkomstpagina van Betsson terecht en hier kan je dan op “Get Bonus now” klikken. Vul hier dan je naam en voornaam in, gevolgd door E-mail, password, adres, land, munteenheid, telefoonnummer en geboortedatum. Vink beide vakjes aan als je geen promoties van Betsson wilt ontvangen en als je de gebruiksvoorwaarden aanvaardt. Klik daarna op “Create account.” Check daarna je e-mailadres en bevestig je e-mailadres door op de link van Betsson te klikken.

Betsson Storting en Uitbetaling.

Betsson heeft al jaren ervaring en heeft tal van opties waarmee je kan storten of geld kan laten uitbetalen. Belangrijk om te melden is dat je wel kan storten met Skrill en Neteller, maar dat je dan geen bonus ontvangt.

Storting

Voor Nederlanders is het belangrijk dat je met iDeal kan storten. Ook de andere populaire methodes staan hierbij zoals Visa, MasterCard, Paysafecard en een overschrijving. Voor de eerste storting zouden we geen Skrill of Neteller aanraden, want dan mis je de kans op de bonus. Bij vervolg stortingen kan je deze methodes zonder problemen gebruiken. Geld storten kan vanaf 10 euro en dit volledig kosteloos. Log hiervoor in op je account en selecteer vervolgens “deposit”. Kies hier je gewenste methode en het bedrag dat je wilt storten. Er zijn geen kosten verbonden aan een storting bij Betsson. Je kan ook zien dat PayPal een middel is waarmee je geld kan storten naar Betsson, maar bij spelers die hun adres in Nederland hebben, wordt deze optie niet aanvaard.

Uitbetaling

Nadat je account is geverifieerd, kan je overgaan tot een uitbetaling. Het verificatieproces bij Betsson is eenvoudig en je hoeft een bewijs van je id en adres door te geven. Zodra je dit hebt doorgegeven, kan je de uitbetaling aanvragen. Ga hiervoor naar je account en klik op “withdraw”. Selecteer vervolgens de gewenste methode en het bedrag. Hou er rekening mee dat het minimumbedrag voor een uitbetaling 20 euro is. Binnen de 24uur nadat je de uitbetaling hebt aangevraagd, zal deze verwerkt worden.

Betsson Wedden en quoteringen

Je hebt een assortiment van 35 verschillende sporten en evenementen waarop je kan wedden. De grote focus ligt zoals bij elke bookmaker op voetbal odds en op een normale voetbalwedstrijd zijn er 120 sub weddenschap mogelijk. Ook de cash out functie is bij Betsson mogelijk en dit bij verschillende categorieën. De quoteringen zijn niet alleen bij voetbal een sterk punt, maar ook op de niet alledaagse sporten zoals Bandy, floorball of muziek. Ja, het is mogelijk om te wedden op politiek, tv, muziek, of speciale sporten.

Betsson Klantendienst

Alhoewel de website van Betsson niet in het Nederlands is, kunnen de Nederlanders toch gewoon in het Nederlands contact opnemen met de klantendienst van Betsson. Je kan hen via telefoon bereiken op +356 226 03000, live chat of email op support-en@betsson. Com Deze kanalen zijn 24uur per dag beschikbaar en dit zeven dagen per week.

Betsson Conclusie

Deze bookmaker heeft bijna enkel positieve punten te melden. De website is niet beschikbaar is in het Nederlands, maar dit is het enigste. Met een fantastische welkomstbonus merk je al snel dat Betsson veel doet voor zijn wedders, want de voorwaarden zijn niet moeilijk. Er zijn talrijke manieren waarop je geld kan storten en laten uitbetalen, en dit volledig kosteloos. Als je graag lang bij deze bookmaker wilt blijven spelen, dat kan want er zijn veel verschillende sporten en evenementen. Plus ze hebben heel goede odds, zodat je zeker goede winsten kan halen uit je correcte weddenschappen.

Wedden Betsson
© Betsson