Bonkersbet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. BonkersBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Bonkersbet bonus bestaat uit een 100% tot € 100 en kan je krijgen als niet-inwonder van Nederland. Stortingen kan je maken zodra je een account hebt aangemaakt met een aantal betalingsmiddelen. Visa en Mastercard, Paysafe, Skrill, Neteller en bank overschijvingen zijn allemaal beschikbare opties voor storten. De Bonkersbet welkomstbonus heeft wel een aantal voorwaarden die je moet verwezenlijken voor je deze kan afhalen. Het storting en bonus bedrag moeten elks 5 keer ingezet worden op quoteringen van ten minsten 2.00. Let wel op dat dit binnen de 30 dagen moet gebeuren.
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting + 5 x bonus

Min. quotering

2.00

Tijdslimiet

30 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan met vele opties
 • Hoog bonus bedrag € 100
 • Enkel 5x storting en bonus inzetten
Beschikbaar in
 • Curaçao Curaçao
geldig tot

onbeperkt

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Wanneer je klaar bent met je account aan te maken, kan je verder gaan. Voor je eerste bet te plaatsen heb je de mogelijkheid om met een aantal betalingsmiddelen te storten. De meeste populaire opties zijn hiervoor beschikbaar zoals Visa/Mastercard, PayPal, en Neteller, Skrill of zelfs via overschrijving. Een eerste storting biedt je een gratis wedden bonus aan van 100% tot € 100. Je kan deze afhalen nadat je voor 5 keer je storting en bonus bedrag hebt ingezet. Let wel op dat dit binnen de 30 moet gebeuren, op odds van ten minsten 2.00.

Bonkersbet Bonus voorbeeld

 • Maak via de Bonkersbet knop een account aan
 • Stort geld op je account
 • Indien je € 100 stort, ontvang je € 100 extra aan bonus
 • Het totaal bedrag wordt nu € 200
 • Rondspelen kan op odds van minstens 2.00
 • Het totaal bedrag voor rondspelen wordt dan € 200 x 5 = € 1000
 • Je geld is nu omgezet in cash geld en je kan het meteen afhalen

 

Bonkersbet Bonus Code

Faq over Bonkersbet

Hoeveel kan ik minimum storten om nog een bonus te krijgen?

Bij stortingen van € 10 kan je bij Bonkersbet de welkomstbonus ontvangen.

Is het mogelijk om te storten met Neteller of Skrill?

Ja! Zowel Neteller als Skrill zijn allebei mogelijkheden om mee te storten.

Staat er een tijdsduur bij om deze bonus rond te spelen?

Na je eerste storting waar je een bonus bij ontvangt, heb je 30 dagen de tijd om aan de bonus voorwaarden te voldoen.

Heeft Bonkerbet een bonuscode die moet ingevoerd worden of hoe zit dat juist?

Nee, ga simpelweg via onze link je aanmelden bij Bonkersbet en alles gebeurt meteen. Registreer je dus via onderstaande link en je krijgt meteen alle geweldige promoties zonder ook maar iets zelf te moeten doen.

Waar is mijn Bonkersbet bonus? Die staat nergens!

Indien je toevallig geen Bonkersbet bonus hebt ontvangen dan contacteer je het best de Bonkersbet klantendienst. Deze kan je bereiken via de live chat of het email adres bonkersbet@support.com. Heel eenvoudig dus!

De Customer Service van Bonkersbet

Bonkersbet Registratie

Het kan bijna niet eenvoudiger om een Bonkersbet Nederland account aan te maken. Klik eerst rechtsbovenaan op de 'register' knop. Vul je e-mail adres, gebruikersnaam en gewenst wachtwoord in. Druk hierna om 'next, en ga over tot het invullen van je persoonlijke gegevens zoals nationaliteit, huis adres, straat nummer, telefoon nummer.

 • Ook nog moet je je geboortedatum even invullen zowel als je geslacht
 • De stad waar je woont
 • Je munteenheid kan je hier ook kiezen
 • Tot slot moet je nog een geheime vraag en antwoord kiezen

Je bent nu klaar om een storting te plaatsen wanneer je op "next" weer drukt.

Bonkersbet storting en uitbetaling

Geld storten kan zoals altijd bij de voetbal gokken sites met een aantal opties. Deze stortingsmiddelen zullen ook gebruikt moeten worden om je geld af te halen. Het middel waar mee je stort moet gebruikt worden om te laten uitbetalen ook. We gaan hieronder verder op in.

Storten

Je kan storten met Visa en Mastercard, Neteller en Skrill, Paysafecard en PayPal zowel als een overschrijving. Het kleinste bedrag dat je kan storten is € 10. Bonkersbet zal je geen kosten aanrekenen bij een storting.

Uitbetaling

Zoals je al weet moet een uitbetaling met hetzelfde middel als je storting gebeuren. Dus bank overschrijvingen gaan terug via de bank, Visa via Visa, enzovoort! Uitbetalingen worden ook nooit aangerekend met extra kosten. Let wel op dat je bij een uitbetaling je account moet laten verifieren. Dit zijn regels die alle bookmakers wettelijk moeten volgen, dus je kan er helaas niet over klagen. Je moet dan een kopie van je passpoort of identiteitskaart laten nakijken. Soms kunnen ze ook een bewijs van adres of betalingsmiddel vragen indien nodig.

Opmerking

Bonkersbet heeft al je speelgeld op 2 aparte Europese banken staan zodat je geld veilig is. Dit kan je dan zonder problemen afhalen wanneer je maar wil. Storten via Neteller en Skrill is ook trouwens een mogelijkheid om de Bonkersbet stortingsbonus te ontvangen.

Bonkersbet sport overzicht

Bonkersbet Wedden & Quoteringen

Je kan bij Bonkersbet wedden op een wel heel wijd aanbod aan sportweddenschappen. Zoals wel meerde bookmakers zijn alle grote voetbal competities aanwezig, zowel als de internationale competities. Ook minder bekende sporten zijn een mogelijkheid om op te betten. Met zo'n 40 tal sporten heb je keuzes met hopen. Het aantal selecties per wedstrijd ligt ook heel goed, wedden op voetbalwedstrijden kan zelfs op een 300 verschillende unieke selecties vaak! Verder heb je ook nog E-sports en 'Special' bets om op in te zetten zoals bijvoorbeeld wedden op politiek. De quoteringen marges voor voetbal liggen op een 5%, wat redelijk goed is in vergelijking met de competitie van andere bookmakers. Voor andere sporten zoals tennis heb je iets mindere quoteringen tot 8%.

Bonkersbet Klantendienst

De Bonkersbet klantendienst kan je helaas niet contacteren in het Nederlands. Moest je enige vragen of bedenkingen hebben dan zal je in het Engels de klanten service moeten bereiken. Dit kan via het email adres support@bonkersbet.com, de geweldige draaiende live chat functie, en kijk ook even naar hun FAQ sectie. De manier wij de beste ervaringen mee hebben is zeker en vast de live chat functie. Het is veruit de snelste en eenvoudigste manier om mogelijke problemen mee op te lossen.

Bonkersbet Conclusie

Bonkersbet is een heel goede optie voor klanten afkomstig uit Nederland. De welkomtbonus van Bonkersbet is redelijk gunstig en biedt je een mooi bonus bedrag aan tegen degelijke voorwaarden. Wedden op sport & voetbal kan ook op een heel uitgebreid aanbod. De quoteringen zijn redelijk gemiddeld in vergelijking met andere Bookmakers, er zijn sowieso betere en veel mindere opties als dit een belangrijk punt voor je is. Eén van de grote minpunten vinden we zeker en vast de afwezigheid van iDeal als een betalingsmiddel. Ook zouden we liever nog een telefoonnummer van de klantendienst op de website ergens zien staan. Al bij al zit je bij Bonkersbet redelijk goed als je deze Bookmaker wil uitproberen.