Bwin App – Mobiel, Android & Iphone

Bwin is een fantastische bookmaker, en net zoals hun grootste concurrenten blijven zij ook niet achter met het ontwikkelen van een Bwin mobiele app voor mobiel wedden. Wil je alles weten over de werking van deze applicatie en waar je de Bwin app downloaden kan, lees dan deze review! Van iPhone tot Android en zelfs makkelijk via de mobiele versie van de site, bij Bwin verloopt het allemaal vlekkeloos!

Wel opletten, de Bwin download zowel als website is enkel beschikbaar voor Belgische klanten.

Bij de Bwin app kan je met Android & Iphone wedden.

Voor en nadelen van Bwin Mobiel mogelijkheden

Voordelen:

  • Maakt niet uit welk toestel je gebruikt, zowel Android, iOS als alle andere toestellen kunnen gebruik hiervan maken
  • Bliksemsnelle werking
  • Ook de gewone mobiele versie van de site werkt perfect, indien je liever geen app installeert
  • Heel handig & navigeerbaar overzicht

Nadelen:

  • Voorlopig geen speciale mobiele promo’s

iOS & Android app

Bij Bwin kan je zowel met iOS op je iPhone alsook met de Android versie wedden. Deze twee applicaties zien er bijna net hetzelfde uit. Het grootste verschil zit er in het installatie proces. Helaas zijn wed apps niet toegelaten op de Google Play store, vandaar dat je speciale toestemming moet geven om deze app te installeren (buiten de playstore). Je zal enkel via de Bwin website de APK versie kunnen downloaden om deze dan zelf te installeren.

Voor iOS is het makkelijker, je kan gewoon in de Apple winkel zelf even deze app zoeken, en met één klik heel makkelijk installeren.

Waar & hoe download ik precies de Bwin app?

  • Open Bwin via onze link
  • Ga naar het menu (onderaan) en klik op de sports app wanneer het tab opent
  • Voor android moet je dan de .apk file downloaden en deze autoriseren om hem te kunnen installeren
  • Voor iPhone is het makkelijker, omdat het via de App store zelf kan

Meld je mobiel aan bij Bwin

Om jezelf bij Bwin aan te melden via je mobiel klik je snel op de registratie knop. Hier kan je dan meteen alles inzake persoonlijke gegevens handig invullen om je account zo snel mogelijk aan te maken. Adresgegevens, geboortedatum en ook je identiteitsgegevens zijn allemaal nodig en moeten juist ingevuld worden.

Heel belangrijk is ook dat je je rijksregisternummer bij de hand hebt, deze staat ook op je identiteitskaart geschreven, dus pak deze er snel even bij.

Als je hier mee klaar bent kan je ook nog eens een geheime vraag en paswoord invoeren in geval je ooit je login gegevens kwijt geraakt. Dit is belangrijk om deze goed te onthouden, en misschien ook niet te makkelijk te maken. Indien iedereen weet dat je eerste huisdier “Gerard de luipaard” was, gebruik deze dan niet!

Storten met je mobiel

Tot slot kan je zelfs mobiel ook storten met alle middelen die je via desktop ook kan gebruiken. Omdat Bwin bij de Belgische bookmakers behoord, zal dit niet lukken met kredietkaarten. Gelukkig genoeg zijn er nog voldoende andere opties zoals Bancontact & Neteller.

Zoals je ziet, is Bwin een geweldige keuze voor Belgen die graag met hun GSM gaan wedden.