Krijg elke week 10% cashback terug op je verlies in free bets!

De beste bookmakers proberen altijd hun trouwe klanten te belonen met tal van aanbiedingen, en dat is bij Campeonbet ook het geval. Elke week krijg je 10% op je mogelijke verliezen terug in de vorm van een free bet cash back bonus. We leggen hier snel even uit hoe deze sport loyalty bonus allemaal in elkaar steekt.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. CampeonBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Hoe werkt de Campeonbet cashback bonus?

Net zoals elke cashback promotie krijg je enkel geld terug op je netto verlies over een bepaalde tijd. In dit geval gaat het dus over een wekelijkse periode, die altijd op maandag wordt afgerekend. Al je weddenschappen van maandag tot zondag worden dus uitgerekend, en in geval van een netto verlies krijg je op maandag 10% terug in free bets. Het is dus een beetje een opkikker indien je een slechte week achter de rug hebt, wat natuurlijk altijd kan gebeuren bij sport wedden. Jij hebt nooit verlies, en hebt dit dus niet nodig? Kijk dan ook eens naar de Campeonbet bonus, waar je 100% tot € 100 bonus geld krijgt op je eerste storting!

Wat zijn de exacte voorwaarden voor de cash back bonus?

Het is heel eenvoudig om de cash back bonus bij Campeonbet te krijgen. Deze fantastische sportweddenschappen bonus krijg je elke week automatisch op maandag als free bet van maximum € 25. Het minimum bedrag dat je kan ontvangen is € 10 met een maximum van € 150. Voor het volledige bedrag van € 150 krijg je dan 6 free bets van € 25 elks. Elke week wordt je saldo dus opnieuw op nul gezet. Toevallig vorige week veel gewonnen? Indien je de week erna verlies hebt krijg je toch nog deze geweldige cash back promotie.

Enkele voorwaarden van de aanbieding die je zeker even moet lezen:

  • De free bet telt uiteraard enkel voor sports betting
  • Enkel bets met echt geld, en dus niet met free bets of eender welk bonus geld tellen mee
  • Je mag geen open bets hebben om van de cashback bonus te genieten
  • De free bet moet op odds van minstens 2.0 ingezet worden binnen de 6 dagen
  • Alleen de winst van de free bets mag je behouden
10% cashback freebets elke week bij Campeonbet
© Campeonbet

Nog meer speelplezier nodig? Pak ook de Campeonbet eerste stortingsbonus

Elke nieuwe klant krijgt de mogelijkheid om de 100% stortingsbonus tot € 100 bij Campeonbet te pakken. Om deze rond te spelen zal je voor 8 keer je bonus en stortingsbedrag moeten inzetten op odds van minstens 2.0. Het mooie aan deze bonus is dat er geen tijdsperiode bij komt te staan. Er is dus zoveel mogelijk tijd als je wil om deze rond te spelen. Campeonbet is een prima sportsbook met tal van wekelijkse promoties op allerlei events. Registreren is mogelijk via onderstaande link.