Campeonbet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Campeonbet aanvaard zowel Nederlanders als Belgen en biedt een geweldige € 100 eerste stortingsbonus aan van 100%. Je krijgt 30 dagen de tijd om deze bonus + storting 8 maal rond te spelen op odds van 2.00. Ook leuk is de mogelijkheid om te storten via iDEAL.
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

8 x storting + 8 x bonus

Min. quotering

2.00

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
 • Storten met iDeal mogelijk
 • Relatief vaak rondspelen
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Licenties
Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden

Na het aanmaken van een account is het heel simpel om over te gaan tot een storting. Vanaf het moment je geld hebt gestort kan je ineens je eerste weddenschappen plaatsen op een hoop manieren. Opties zoals Visa, Mastercard, Skrill en Neteller + Paysafe en dan ook nog eens iDEAL. Keuze genoeg dus bij het plaatsen van een betaling. Je krijgt trouwens ook een bonus van 100% tot een geweldig bedrag van € 100. Om deze rond te spelen zal je voor 8 keer je bonus en stortingsbedrag hoeven in te zetten op odds van 2.00.

Campeonbet Bonus Voorbeeld

 • Onderaan via de Campeonbet knop maak je een account aan.
 • Log je in en ga naar de stortings pagina.
 • Bij een storting van € 100 krijg je € 100 bonus geld extra.
 • Je krijgt dus in totaal € 200 speeltegoed om mee te wedden.
 • Als je 8 maal storting en bonus bedrag hebt rondgespeeld dan kan je het afhalen.
 • In totaal dus 8 x 100 + 8 x 100 = 1600 €
 • Dit moet op quoteringen van 2.00 gebeuren.

 

 

Welkomstbonus sport Campeonbet
© Campeonbet

FAQ over de Campeonbet Bonus

Hoeveel moet ik minimaal storten voor deze bonus te ontvangen?

Enkel stortingen van ten minste € 20 tellen mee om de Campeonbet welkomstbonus te ontvangen.

Kan ik storten via Neteller of Skrill?

Storten met Ewallets zoals de bovenstaande is perfect mogelijk, helaas ontvang je hier geen bonus bij. Wil je een Campeonbet stortingsbonus? Gebruik dan iets anders om mee te storten.

Hoeveel tijd heb ik beschikbaar voor deze bonus rond te spelen?

Vanaf de activatie geeft Campeonbet je 30 dagen de tijd om de bonus rond te spelen. Voor ons is dat echt wel haalbaar.

Bestaat er een Campeonbet promo code?

Nee, er is momenteel geen Campeonbet actiecode. Als je via onze link jezelf aanmeldt dan krijg je meteen alle beschikbare aanbiedingen zonder er iets voor te moeten doen.

Er staan niks van bonus op mijn account, hoe komt dit?

Het is altijd het beste om direct de Campeonbet support te contacteren indien er iets mis gaat met je bonus. Kijk dus zeker naar alle bonus voorwaarden ook om zeker te zijn dat je niets verkeerds doet. Je kan gewoon rechtsonderaan op hun site de Campeonbet Live support meteen contacteren.

 

 

Campeonbet Contact pagina
© Campeonbet

Campeonbet Registratie

Het is super eenvoudig om je bij Campeonbet te gaan registreren. Voor alle zekerheid zullen we er toch nog even verder op ingaan in onze Campeonbet Review. Campeonbet Nederland & Belgie heeft dan ook een logisch registratie proces. Allereerst klik je via onze button om rechtstreeks naar deze Campeonbet procedure te gaan. Je komt dan meteen op de correcte sectie terecht en je kan dan beginnen met je gegevens in te vullen.

 • Eerst ga je je email adres invullen zowel als een wachtwoord
 • Vul nu je naam en achternaam in zowel als je geboortedatum en adresgegevens
 • Een eventuele promo code kan je ook invoeren, maar momenteel zijn er nog geen codes
 • Als je nu alle correcte gegevens hebt ingevuld druk je op register onderaan
 • Wel kan je hiervoor nog even selecteren of je aanbiedingen wil ontvangen via telefoon en email enzovoort

 

 

Campeonbet storting en Uitbetaling

Je laten uitbetalen kan op een groot aantal manieren. Natuurlijk moet je wel onthouden dat je net zoals bij elke andere bookmaker je via het stortingsmiddel terug moet afhalen. Stort je met Skrill? Haal dan af met Skrill.

Storting

Stortingen zijn mogelijk met Visa, Mastercard, Skrill & Neteller, en zelfs iDEAL en Paysafe zijn ook mogelijkheden. Voor ons zijn dat alleszins genoeg opties om een storting te maken. Er worden zoals bijna altijd geen kosten aangerekend bij een storting.

Uitbetaling

Je weet het al wel, maar we zeggen het toch maar eens opnieuw voor alle zekerheid. Uitbetalingen moeten via hetzelfde stortingsmiddel gebeuren net zoals bij alle andere Bookmakers Nederland! Een Visa storting moet dan meteen terug via Visa, en als je hebt gaan gokken met iDEAL dan zal dat ook terug via de bank moeten. Kortom, kies gewoon weg het stortingsmiddel waar je mee wil afhalen en bespaar jezelf veel tijd. Ook belangrijk is dat je uiteraard je account zelf moeten verifieren. Dit kan via een foto/kopie van je identiteitskaart, en je bewijs van adres in de vorm van een thuis factuur. Het kan zijn dat je soms ook je stortingsmiddel moet bewijzen, maar dat is niet altijd het geval. Je kan hier helaas niet onderuit, bookmakers hebben tegenwoordig stricte regels vanwege allerlei anti fraude wetgevingen.

Opmerking

Ook al is het een optie om met Skrill of Neteller te storten, je krijgt hierbij geen welkomstbonus. Indien je deze wilt ontvangen, kies dan een ander betalingsmiddel zodat je jezelf veel drama bespaart.

Campeonbet bookmaker sport hoofdpagina screenshot
© Campeonbet

Campeonbet Wedden en Quoteringen

Net zoals bij de andere typische bookmakers is er een heel groot wed aanbod op voornamelijk voetbal bij Campeonbet. Dit zijn markten voor zowel regionale competities als internationale evenementen. Met zo een 40+ sporten kan je trouwens op nog heel wat meer gaan gokken. Van TV evenementen tot E-sports tot bijna eender wat je kan gaan bedenken, ze hebben het bij Campeonbet bijna allemaal. De quoteringen marges van deze bookmaker liggen redelijk in het midden in vergelijking met andere bookmakers, dus daar zijn we zeker tevreden over. In onze quoteringen overzicht zie je trouwens alle beste bookmakers gerankschikt op basis van deze marges.

Campeonbet Klantendienst

De Campeonbet klantendienst is eenvoudig te gebruiken via de onderstaande livechat knop. Echt jammer dat deze momenteel enkel in het Engels beschikbaar is wel. Verder heb je ook nog een FAQ waar veel van je potentiele vragen misschien al tussen staan. Als laatste optie kan je ook gewoon gemakkelijk een mailtje sturen naar support@campeonbet.com. Een nummer is momenteel nergens te vinden op de website, hoewel bij sommige bookmakers dit wel een mogelijkheid is mits wat aandringen.

Campeonbet Conclusie

Heb je graag een degelijke welkomstbonus, behoorlijke quoteringen en een goede support? Dan zit je bij Campeonbet zeker goed. Het aanbod aan wedden is trouwens ook nog eens heel groot, dus als je graag op een grote hoeveelheid verschillende sporten inzet dan kan dat hier allemaal ook. Tot slot kan je met een hoop verschillende manieren storten, inclusief iDEAL.