Evobet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
50% tot € 150
Evobet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Wij raden je aan om te kiezen voor een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst. 
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. EvoBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Evobet bonus geeft je een 50% aanvulling van je storting tot € 150. Allereerst zal je deze moeten claimen via de Evobet site, het gebeurt dus niet automatisch. Vanaf het moment dat je na je de bonus kiest en hebt gestort, deze hebt ontvangen krijg je 30 dagen de tijd om hem rond te spelen. Rondspelen kan om odds van 2.0 of hoger, en zal in totaal 10 keer in totaal met storting en bonus bedrag ingezet moeten worden. Hierna kan je het meteen laten uitbetalen. Uiteraard zijn alle winsten meteen cash geld vanaf dit moment.
Maximale bonus

€ 150

percentage

50%

Rondspeel voorwaarden

10 x storting + 10 x bonus

Min. quotering

2.00

Tijdslimiet

30 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonus bedrag € 150
 • Storten met iDEAL kan
 • hoge rondspeelvoorwaarden
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

28. October 2019

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden:

Als je de eenvoudige registratie procedure hebt gevolgd, kan je meteen beginnen met een storting. Hiervoor heb je tal van opties, zoals iDEAL, Visa & Mastercard, Skrill en Neteller, en ook nog eens Paysafe en een overschrijving. Bij je storting krijg je ook een mooie Bookmaker Bonus van 50% tot een flinke € 150. Belangrijk is dat je de bonus eerst moet claimen, hierna krijg je deze meteen op je account na een storting. Je krijgt 30 de tijd om hem rond te spelen met bonus en stortingsbedrag op odds van 2.0 of hoger.

Evobet bonus voorbeeld

 • Klik op onze Evobet button en registreer je
 • Nadat je bent ingelogd, maak je een storting
 • Voor het maximum bedrag te ontvangen van € 150 moet je € 300 storten
 • Je krijgt dus € 450 speelgeld, en dit moet je dan 10 keer inzetten op odds van 2.0 of meer
 • In totaal zijn er 30 dagen beschikbaar om je bonus rond te spelen

Evobet bonus & promoties + acties overzicht
© Evobet

FAQ over Evobet

Wat is het minimum stortingsbedrag om de Evobet Bonus te kunnen krijgen?

Je krijgt de Evobet bonus al bij een storting van € 20.

Kan ik storten met E-wallets zoals Neteller of Skrill?

Dit kan, maar je moet wel rekening houden met het feit dat je dan geen welkomstbonus ontvangt.

Hoe lang krijg ik de tijd om deze bonus klaar te spelen?

Met 30 dagen de tijd heb je een kleine maand beschikbaar om aan de voorwaarden te voldoen.

Bestaat er een Evobet Bonus Code?

Momenteel heb je dat niet nodig, je krijgt automatisch je bonus als je via onze link jezelf gaat aanmelden. Heel eenvoudig dus!

Ik kreeg helemaal geen bonus!

Toevallig toch geen bonus ontvangen? Als je niet met Skrill of Neteller hebt gestort en toch niets hebt gekregen, contacteer je best de Evobet support. Dit kan via Email of Live chat, en is heel eenvoudig via het contact sectie onderaan de website.

Evobet Customer service contact
© evobet

Evobet Registratie

In deze Evobet Nederland Review kan je meteen ondervinden dat het heel simpel is om een account aan te maken bij deze Bookmaker. We leggen stap voor stap uit hoe je vlekkeloos een account kan aanmaken.

 • Eerst kies je een email en wachtwoord waarmee je kan inloggen
 • Vul nu je voor en achternaam in zowel als je geboortedatum en je geslacht
 •  Nu kan je al je adres gegevens zowel als je land van herkomst invullen
 • Allerlaatst heb je ook nog eens de optie om een Bonus Code Evobet in te voeren, maar dat is dus niet nodig aangezien deze niet beschikbaar is momenteel
 • Kies nu of je promoties wil ontvangen en via welke communicatie middelen, en je bent al klaar

Evobet Storting en Uitbetaling

Storten op Evobet kan met redelijk wat middelen. Belangrijkste is dat het één van de weinige iDEAL Bookmakers is. We gaan hieronder verder in over alle mogelijkheden.

Storting

Buiten iDEAL kan je ook storten met kredietkaarten als Visa en Mastercard. Online betalingsplatformen zoals Neteller, Skrill en zelfs Paysafekaarten zijn ook van de partij. Stortingen rekenen nooit extra kosten aan, wat ook wel prima is.

Uitbetaling

Zoals altijd, zijn er wat regels wanneer het gaat over geld afhalen. Door allerlei wetgevingen en richtlijnen van de overheid, zal je via hetzelfde middel waarmee je stortte moeten afhalen terug. Je kan dus best even nadenken waarmee je later wil uitbetalen vooraleer je gaat storten. Dat wil dus zeggen, als je via iDEAL stort, het ook terug moet gebeuren met iDEAL bij eventuele winsten. Uiteraard zal je jezelf ook moeten laten verifieren net zoals bij elke andere bookie. Dit kan dan door een bewijs van adres en identiteit. Afhankelijk van hoe veel je stort kunnen er nog extra verificatie aanvragen komen.

Opmerking

Als je gaat storten met Neteller of Skrill, krijg je geen welkomstbonus! Pas dus even op bij het storten.

Evobet Ervaringen met de sportsbook
© Evobet

Evobet Wedden en Quoteringen

Als we snel kijken naar het Evobet Wed aanbod dan tellen we inclusief E-sports meer dan 40 sporten! Voor ons is dat alleszins zeker genoeg, je kan zelfs gaan wedden op surfen en NASCAR. Natuurlijk is het meest uigebreide wedden aanbod uiteraard op de voetbal markt. Op een willekeurige Premier League match heb je ook 260 selecties om weddenschappen op te plaatsen. Ben jij iemand die graag inzet op het aantal hoekschoppen en penalties? Ben jij een genie die weet hoeveel gele kaarten er gaan komen? Evobet heeft zowat alles als optie om op in te zetten. Speciale markten zoals de politieke wereld zijn er ook, je kan gaan inzetten op verkiezingen zelfs. De Evobet quoteringen zelf zijn trouwens ook wel redelijk ok. Je kan op voetbal marges van rond de 5% gaan wedden, wat in vergelijking met ander Bookmakers Nederland zowat hetzelfde is.

Evobet Klantendienst

De Evobet Klantendienst kan je momenteel niet in het Nederlands contacteren. Moest je toch vragen hebben dan kan dit in het Engels, Duits, Spaans of Portugees via het email adres support@evobet.com of via hun live chat functie. Je kan deze gebruiken tussen 09:00 en 01:00 CET. Bellen is momenteel niet beschikbaar op de website, hoewel de meeste bookmakers deze optie wel beschikbaar stellen in speciale gevallen.

Evobet Conclusie

Evobet is een redelijk goede optie als bookmaker. De welkomstbonus is zeker niet bij de sterkste op de markt, maar de rest van de website is wel goed. De quoteringen marges liggen redelijk goed, en het wed aanbod is wel heel riant. De Evobet klantendienst is heel goed, en onze Evobet ervaringen hiermee zijn over het algemeen ook prima. Hun chat functie zowel als de email contact opties werken vlot en probleemloos. Het aantal stortingsmiddelen, zeker met iDEAL erbij, is ook heel goed. Evobet is dus een prima bookmaker.