Guts Bonus

Misschien heb je al eens van Guts gehoord? Een relatief populaire goksite met zowel een MGA licentie als UK zorgt altijd voor extra vertrouwen. Vandaag bekijken we graag even hoe goed deze site juist is.

Guts heeft momenteel geen Nederlandse licentie, pas vanaf 1 oktober ten vroegste in 2021 wordt het mogelijk voor hen om een licentie in Nederland te krijgen.

Guts logo

Guts Bonus (internationaal)

Laten we een diepere kijk nemen door allereerst de bonus van deze online bookmaker grondig te controleren. Hoe goed is deze welkomstbonus van Guts juist? We kijken naar de voorwaarden.

Jammer maar helaas… na een grondige kijk op de website vonden we geen eerste stortingsbonus. Gelukkig zijn er andere bookmaker bonus promoties te vinden. Deze promo’s zijn altijd actueel en afhankelijk van de wekelijkse topwedstrijden.

Champions League: Live Booster

Zet tijdens de Champions League prematch in op één van de wedstrijden met een odd van minstens 1.50 en je krijgt een 10 euro risk free bet! Je kan die op beide Champions League dagen ontvangen, dus in totaal valt er 20 euro gratis weddenschap te winnen!

Dit is momenteel de enige actuele promotie op Guts, als het eens een week Grand Slam tennis is bijvoorbeeld dan kan je natuurlijk ook promoties hiervoor verwachten.

guts promotie
© Guts Voorbeeld van een promotie

Guts voetbal & wedden aanbod

Het belangrijkste naast een welkomstbonus is uiteraard gewoon het gehele wed aanbod. Laten we dan ook eens naar de sterkte van de odds marges kijken.

Odds marges

Dit is een beetje een minpunt. We vinden veel odds marges die slechter liggen rond 6-7%. Hoe lager hoe beter, en de gemiddelde sterke bookmaker poogt minstens voor de 5% te gaan.

Hoeveelheid sporten

Als we kijken naar de totale hoeveelheid sporten dan zijn we wel tevreden. Elke site die over meer dan 30 sporten beschikt is voor ons al geslaagd, en Guts zit er ver genoeg boven.

Promo’s

Zoals je weet is er geen welkomstbonus, en zijn er enkel promoties. Elke Champions League week vind je bijvoorbeeld al sterke promo’s. Wij verwachten dat deze trend bij elke grote competitie zo zal behouden worden.

Aantal selecties

Wil je op een match wedden maar je weet niet goed waarop? Wel er zijn een honderdtal verschillende selecties waar je op kan wedden. Van corners tot handicaps tot individuele scores… het kan allemaal!

App

Helaas bestaat er nog geen Guts app. Dit is geen probleem natuurlijk, aangezien je via de mobiele versie van de website perfect naar behoren kan wedden.

Guts Review – besluit?

Guts is zeker een betrouwbare partij waar je volop kan gaan wedden, wat misschien altijd wel het belangrijkste is. Toch zijn er enkele zware minpunten.

  • Er is geen bonus voor een eerste storting
  • Voor sites zonder welkomstbonus verwachten we meer promo’s
  • De odds kunnen allicht ook iets beter

Wat is er dan wel goed aan Guts?

  • Prima customer service
  • Heel wat wed opties
  • UK licentie en ook nog eens MGA

Laatste achtergrondinformatie over Guts

  • Zecure Gaming LTD is het hoofdbedrijf geregistreerd onder het Betsson brand
  • Adres: Betsson Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027, Malta.
  • MGA licentie – MGA/CRP/108/2004-05
  • UK licentie – 056427