Intertops Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
50% tot € 200
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Intertops heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.
Kies tussen 3 verschillende promo codes en pak de Intertops die het beste bij jou past! Elke Intertops bonus code heeft verschillende rondspeelvoorwaarden. Kies tussen:

 • 200% tot 50 euro (50 x 8) + (25 x 6)  = € 750 Rookie50
 • 100% tot 100 euro (100 x 6) + (100 x 6)  = € 1200 Rookie100 
 • 50% tot 200 euro - (200 x 4) + (400 x 4)  = € 2400 Rookie200
Maximale bonus

€ 200

percentage

50%

Rondspeel voorwaarden

8 x bonus + 6 times deposit

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

90 dagen

Minimum storting

€ 10

Bonus code
Voordelen en Nadelen
 • 3 keuzes met o.a. 200%
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Uitbetalingsvoorwaarden

Je bonus uitbetalen kan pas wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoet, afhankelijk van de Intertops Bonus code die je gebruikte. Er zijn 3 verschillende mogelijkheden, met elk hun eigen condities. Elke bonus moet binnen de 90 dagen rondgespeeld worden met minimum odds van 1.50.

Rookie50 - 200% tot 50 EUR

 • 4 x je bonus & storting inzetten op odds van 1.50 binnen de 90 dagen
 • Maximum 200 euro weddenschappen

Rookie100 - 100% tot 100 EUR

 • 6 x je bonus & storting inzetten op odds van 1.50 binnen de 90 dagen
 • Maximum weddenschappen van 100 EUR

Rookie200 - 50% tot 200 EUR

 • 8 x je bonus & storting inzetten op odds van 1.50 binnen de 90 dagen
 • Maximum bets van 50 EUR

Uitbetalen kan dus vanaf het moment je zoveel hebt ingezet:

 Rookie200 (200 x 4) + (400 x 4) = € 2400

Rookie100 (100 x 6) + (100 x 6) = € 1200

Rookie50 (50 x 8) + (25 x 6) = € 750

De intertops bonus is een keuze tussen 3 opties
© Intertops

 

FAQ Intertops bonus

Hoeveel is de minimum storting om van de bonus te kunnen genieten?

Deze promotie pak je al vanaf 10 euro! Een goede tip is als je kleine bedragen wil storten, je het best de 200% bonus pakt!

Ik stort liefst met Neteller of Skrill, krijg ik nog een bonus?

Helaas niet, je kan best met andere opties storten of één van onze andere bookies kiezen dan.

Wat voor tijdsperiode krijg ik om deze klus te klaren?

Je bonus vervalt na 90 dagen, maar dit moet echt ruim genoeg tijd zijn.

Welke code gebruik ik best? Er zijn er drie...

Degene die het best past bij jou! Wil je kleine bedragen inzetten en zoveel mogelijk bonus pakken? Pak dan Rookie50; wil je een groot bedrag storten? Pak dan Rookie200... voor een typische bonus van 100 tot 100 pak je rookie100.

Probeer ook de Intertops freebet welkomst aanbieding!

Intertops free bet aanbieding
© Intertops

Intertops Registratie

Aanmelden bij Intertops is kinderspel. Druk op de "sign up" knop en vul even je persoonlijke gegevens in en je bent bijna klaar. Dit zijn onder andere je volledige naam, je geboortedatum & adresgegevens.

Intertops Storten & Uitbetalen

Storten kan met een heuse hoop middelen van kredietkaarten tot Ewallets & zelfs bitcoin.

Storten

Neteller, Skrill, Visa/Mastercard & nog vele andere opties zijn allen beschikbaar om betalingen te maken. Ook mooi is de hypermoderne Bitcoin & Bitcoincash crypto munteenhoud die je ook kan benutten. De grote afwezigen die we graag nog zagen zijn PayPal, iDEAL & Trustly.

Uitbetalen

Je zal uiteraard moeten laten uitbetalen via de stortingsmethode in 99% van de gevallen. Kies dus met een oog op de toekomst, als je niet via Neteller wil laten uitbetalen, stort dan via een andere optie.

Intertops wedden & odds

Als we de vergelijking trekken met andere bookies dan ligt Intertops recht in het midden van alle concurrenten. Hun odds marges op voetbal liggen rond de 5% gemiddeld wat best wel ok is als je deze vergelijkt met de beste bookmakers.

Een keuze voor Intertops is meer een keuze voor Amerikaanse sporten aangezien hun grote focus hierop ligt, dus de odds op deze sportdisciplines liggen meestal een stuk hoger dan deze van typische Europese bookies. Wed jij graag op NBA & American Football? Dan zit je bij Intertops heel goed!

Je kan navenant ook gewoon op elke andere sport wedden, dus ook het aantal wedmarkten zit goed in orde.

Intertops Klantenservice

De klantenservice valt te bereiken op enkele manieren. De snelste & meest efficiëntste optie wel toch altijd de Live chat functie.

 • Live chat
 • FAQ
 • Email -  bet@intertops.eu
 • Telefoon nummer - 1-268-484-3100

Al onze ervaringen met de chat functie zijn tot dusver heel positief. De email response tijd lag ook binnen de 24 uur wat redelijk normaal is. We zijn dus over de hele lijn tevreden over de klantendienst van Intertops.

Conclusie Intertops

Een keuze voor Intertops is een keuze voor alternatieve sporten die eerder in de Verenigde Staten populair zijn. Het aantal promoties is dan ook voornamelijk op NBA, Baseball & American Football gericht. Dit zijn nu meestal net de sporten waar de traditionele bookies uit Europa minder hun pijlen op richten.

De gemiddelde odds marges liggen rond de 5%, wat redelijk goed is, zeker voor deze Amerikaanse sporten. Goed is ook dat normale weddenschappen op voetbal ook nog behoorlijk gunstig zijn.

Als welkomstbonus heb je ook nog eens de keuze tussen 3 verschillende opties afhankelijk van je budget of voorkeur. Wil je een kleiner bedrag storten dan pak je best de 200% bonus tot 50 euro. Wil je zoveel mogelijk geld om mee in te zetten? Pak dan de 50% bonus tot 200 EUR. Zit je voorkeur ergens tussenin? Pak dan de 100% tot 100 EUR bonus.

Alles bij elkaar gerekend krijg je een redelijk aantrekkelijke niche bookmaker, die een gat in de markt probeert te vullen kwa Amerikaanse sporten.