Mr Green Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
250% tot € 50
Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Wij raden je aan om te kiezen voor een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst.
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Mr Green heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Mr Green bonus is een welkomstbonus van 2 x € 25 Free Bets. Klik hiervoor hier op de banner van Mr Green en maak je account aan. Zodra je dit hebt gedaan, dien je over te gaan tot een storting met bvb. iDeal, Visa of Mastercard. Plaats daarna een € 20 weddenschap op een evenement naar keuze, enkelvoudig of combo en dit met minimale odds van 1.80. Ongeacht het resultaat van deze bet, krijg je dan twee Free Bets van elk 25 euro. Deze dien je binnen de 7 dagen in te zetten en dit op enkelvoudige weddenschappen van minstens 1.80. De winst kan je daarna laten uitbetalen.
Maximale bonus

€ 50

percentage

250%

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Free Bet is cash

Min. quotering

1.80

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog Bonuspercentage 250%
 • Storten met iDeal mogelijk
 • Enkel winst uit Free Bet uitbetaald
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

14. March 2019

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden

Om van deze sportweddenschappen bonus te kunnen genieten, zal je eerst aan de bonusvoorwaarden moeten voldoen. Omdat het hier gaat om Free Bets is dit heel gemakkelijk. Als je je Free Bets niet inzet binnen de 7 dagen dan vervallen ze. Plaats dus de Free Bets op een evenement naar keuze met minstens een 1.80 notering. Als je dit hebt gedaan, dan zal je de nettowinst kunnen laten uitbetalen.

Voorbeeld

 • Registreer je account bij Mr Green door hier op de button te klikken.
 • Maar een eerste storting met bvb iDeal, Visa, Mastercard.
 • Plaats een eerste weddenschap van minstens 20 euro.
 • Stel een weddenschap van € 20 met odds van 2.00.
 • Bij winst krijg je € 40 + 2 Free Bets van elk € 25.
 • Bij verlies krijg je enkel 2 Free Bets van elk € 25.
 • Plaats de Free bet van € 25 op een bet van bvb 2.00.
 • Bij winst ontvang je 25 euro cash. (50 euro van de gewonnen bet – 25 euro Free Bet)
 • Bij verlies, ontvang je niets van de Free bet.

Mr Green Bonus
© Mr Green

FAQ over Mr Green Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?
Je zal minstens 20 euro dienen te storten en in te zetten.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?
Ook als je stort via Skrill of Neteller kan je genieten van de bonus.

Hoeveel dagen heb ik om de bonus vrij te spelen?
De Free Bets dienen binnen de 7 dagen ingezet worden.

Moet ik een Mr Green code invoeren?
Als je een account hebt aangemaakt via onze site, dan hoef je geen Mr. Green Stortingsbonus Promo Code te gebruiken. Je zal automatisch kunnen genieten van de welkomstbonus en promotie.

Ik heb geen Mr Green Bonus ontvangen, wat nu?
Als je geen Mr Green Bonus hebt ontvangen, dan kan je het beste de klantendienst van Mr Green contacteren. Dit gaat snel via de Live Chat.

FAQ Mr Green
© Mr Green

Mr Green registratie

In onze Review Mr Green Nederland kan je terugvinden hoe je een Mr. Green account aanmaakt. Als je een account aanmaakt bij Mr Green kan je dit het beste doen via de link hier op de pagina. Hierdoor kom je onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Het registratie proces bestaat uit drie delen:
Bij de eerste pagina kan je dan je email, passwoord en land invullen. Check vervolgens de box “Terms & Conditions” aan en klik op Next.
Hier kan je dan je voor- en achternaam invullen, gevolgd door je adresgegevens. Selecteer jouw geboortedatum en geslacht en je bent klaar met je profiel.
Op de derde pagina kan je overgaan tot een storting en hier kies je dan de Sportsbook bonus.

Mr Green storting en uitbetaling

Bij Mr Green heb je, net zoals bij de andere bookmakers, verschillende manieren om geld te storten en om te laten uitbetalen. Hieronder zullen we beide mogelijkheden onder de loep nemen.

Storting
Je kan geld storten via iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, Skrill, Paysafecard of een overschrijving. Bij de meeste stortingsmethodes zijn er geen kosten aan verbonden, behalve bij een storting met Paysafecard. Als je deze methode gebruikt om geld op je account te krijgen, zal er een kost van 3,9% aan verbonden zijn. Storten kan je doen zodra je ingelogd bent op je account. Aan de rechterzijde zie je het logo van je account. Klik hierop en selecteer dan deposit. Hier kies je de gewenste methode en voer je de gevraagde gegevens in.

Uitbetaling
Je zal je account moeten verifiëren voordat Mr Green kan overgaan tot een uitbetaling. Om de uitbetaling aan te vragen, log je in op je account en klik je op het logo van je account. Hier kies je voor withdraw en de gewenste manier van uitbetaling. Dit is altijd dezelfde manier als waarmee je hebt gestort. Nadien typ je het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen en klik op confirm. Het Mr Green team zal je uitbetaling snel verwerken, maar hou er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat het geld op je account staat.

Wedden Mr Green
© Mr Green

Mr Green Wedden en quoteringen

Het wedden aanbod van Mr Green is fantastisch met meer dan 35 verschillende sporten, waaronder de grootste focus naar voetbal gaat. Op één enkele wedstrijd kan je al gemakkelijk op meer dan 200 verschillende dingen wedden. Er zijn zoveel verschillende competities en bekerwedstrijden dat je elke week wel een paar honderden mogelijkheden hebt. Maar er gaat ook de nodige aandacht uit naar tennis, basketbal en wielrennen. Maar bij Mr Green ben je ook aan het juiste adres om te wedden op Trotting, PesaPallo of Bandy. Wat wel aan een sterke opmars bezig is, zijn de weddenschappen op politiek, tv en e-sports (waaronder League of Legends of Counter-Strike wedden.) De Mr Green quoteringen zijn goed en kunnen mee met de subtop van de bookmakers. Hou zeker de verhoogde odds in de gaten.

Mr Green Klantendienst

De klantendienst van Mr Green is een sterk punt en je kan ze ook bereiken via verschillende kanalen. Eerst is er de FAQ waar je heel veel informatie kan terugvinden. Klik hiervoor rechts op het vraagteken van Mr Green en kies het onderwerp van je vraag. Wil je toch liever iemand van de klantendienst bereiken dan kan dit in het Nederlands en wel via:
Telefoon: +44 20 71979541
Email: customerservice-international@mrgreen.com
Live Chat

Mr Green Conclusie

Bookmaker Mr Green is een fantastische Nederlandse bookmaker die weet hoe het zijn wedders tevreden kan houden. Het registratie proces is gemakkelijk en wijst zichzelf uit. Als je een eerste bet wilt plaatsen, dan kan je dit best voor het bedrag van minstens 20 euro doen. Hierdoor kan je genieten van de 2 Free Bets van elk € 25. Het keuze aanbod van weddenschappen en sporten is enorm, dus neem je tijd om de geschikte bets eruit te kiezen. De ondersteuning bij een eventuele vraag is ook heel goed en je wordt in het Nederlands geholpen. De enige twee minpuntjes die wij opgemerkt hebben, zijn de gemiddelde quoteringen en promoties. Toch houdt dit ons niet tegen, want voor de rest blinken ze wel uit.