Benut Super Promo – € 20 inzetten = € 50 gratis!

Sander Cement
12. maart 2019

Alle Nederlanders hebben nu de kans om van een geweldige promotie te profiteren. Bookmaker Mr Green geeft je bij een eerste inzet van € 20, ongeacht het resultaat, € 50 aan Free Bets cadeau! Een ongekende bonus van 250% naast het geweldige product dat het sowieso al heeft. Wij laten jou zien hoe je profiteert en blikken eveneens vooruit op de Champions League wedstrijden van dinsdag.

Hoe krijg ik € 50 gratis bij Mr Green?

Om van de Mr Green Bonus te genieten dien je allereerst een storting te maken. Dit kan met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of PayPal. Veel opties dus! Erna dien je een eerste weddenschap te spelen van € 20 of meer op een quotering van 1.80 of hoger. Dit mag zowel een enkelvoudige weddenschap als een gecombineerde weddenschap met een totaal odd van 1.80 of hoger zijn. Ongeacht of je je weddenschap wint of verliest, geeft Mr Green je 2 x € 25 aan Free Bets cadeau. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om je Free Bets te benutten. Dit kan door een inzet te plaatsen op een enkelvoudige weddenschap met een odd van 1.80 of hoger. Een super Wedden Bonus van 250%! Daarnaast blink Mr Green ook nog uit met een super wedden aanbod (meer dan 25 sporten met veel selecties), goede quoteringen en regelmatig mooie promoties!

Juventus Atletico Betting
© Mr Green

Plaats gelijk je inzet, bijv op CL Dinsdag!

Je mag zelf kiezen op welk duel je je eerste inzet plaatst. Als je dit op dinsdag wil doen, heb je onder andere de keuze om in te zetten op de Champions League duels tussen Juventus – Atletico Madrid en Manchester City – Schalke ´04. Met name dit eerste duel is interessant, aangezien het tweede duel nagenoeg gespeeld is (City won 2-3 in Gelsenkirchen) en de quoteringen voor de thuisploeg erg laag zijn. Juventus verloor met 2-0 in Madrid en dient alle zeilen bij te zetten om nog door te kunnen bekeren. Toch is Juve dik favoriet in dit duel met een odd van 1.72. Gelijkspel is 3.75 en winst Atletico 5.70. Voor kwalificatie voor de volgende ronde zijn de rollen omgedraaid. Daar krijgt Juve een odd van 3.75 en Atletico 1.25. Wat verwacht jij? Zoek een mooie weddenschap met een 1.80(+) odd uit en krijg € 50 gratis!

 

MrGreen Nieuws