Barca – Lyon en Bayern – Liverpool met € 150 bonus

andre.lauer
13. maart 2019

Deze woensdag brengt ons twee terugwedstrijden van achtste finales in de Champions League. En in beide gevallen hebben de ploegen in de heenwedstrijd nog niet gescoord. Dit geldt voor Barcelona tegen Lyon alsook voor Bayern tegen Liverpool. En daarin komt vanavond dus verandering. Naast enkele sterke odds wacht er ook een welkomstbonus met een bedrag tot € 150 op je bij Bet 777. Over deze bookie bonus gaan we het zo meteen ook hebben – maar kijken we eerst even naar de vorm van de ploegen en de quoteringen bij de bookmakers.

Bayern tegen Liverpool en Barcelona tegen Lyon bij Bet 777

Barcelona en Bayern in de sterkste vorm

Zet Barcelona tegen Lyon zijn goede vorm door? De ploeg heeft al sinds bijna 2 maanden geleden niet verloren, en zelfs toen maar een heenwedstrijd in de Copa del Rey. Lyon heeft in de voorbije weken 2 keer verlies geleden, maar was in de heenwedstrijd tegen de Blaugrana wel op de afspraak.

Bayern maakt dan weer brokken in de Bundesliga. Lewandowski heeft tegen Gladbach en Wolfsburg 4 van 11 doelpunten gescoord en is weer helemaal terug. Ribéry speelt weer als een jonge straatvoetballer en Gnabry is bereid om steeds meer verantwoordelijkheid te overnemen. Liverpool heeft dan weer wat van zijn beste vorm verloren, maar is met Salah, Mané en Firmino altijd gevaarlijk. Gaan we het nu dus hebben over de sportweddenschappen bonus van Bet 777 met tot € 150 voor je.
Profiteer indien Lewandowski het eerste doelpunt tegen Liverpool scoort

50% van je storting tot € 150 welkomstbonus

Je eerste storting bij de bookmaker laat je nu profiteren. Indien je nog nooit een storting hebt geplaatst, maak je nu best je account aan. Volg gewoon onze onderstaande link naar de pagina van de bookmaker. Maak je account aan en daarna is het mogelijk om een eerste keer geld in je account te storten. 50% van je storting wachten op je als bonus van Bet 777. Voordat de bonus kan worden gebruikt, moet je het bonusbedrag eerst nog vrijspelen. Zet het bedrag 4 keer in tegen odds van 2.00 of hoger. Dit moet je doen binnen de 15 dagen nadat je de bonus hebt ontvangen.

Barca – Lyon en Bayern – Liverpool bij Bet 777

Stort je dus een eerste keer € 50 in je account, dan ontvang je € 25 als Bet 777 bonus. Nu heb je 15 dagen de tijd om het bedrag 4 keer te spelen, dus een totaal bedrag van € 100. Bij de bookmaker zijn er ook meerdere Super Boost quoteringen aanwezig voor Bayern – Liverpool. Scoort man in vorm Lewandowski het eerste doelpunt, dan ontvang je een quotering van 5.25.
Voor winst Barcelona ontvang je een quotering van 1.21, voor Lyon een quotering van 12.00. Bayern is ook relatief duidelijk favoriet met odds van 2.20. Wint Liverpool, dan zijn de odds 3.35. Maak dus je account aan, win de bonus van Bet 777 en wed op beide wedstrijden!

Bet777 Nieuws