Bet90 Combi Bets Voetbal – Tot € 10.000 extra winst!

Sander Cement
22. november 2018

Als Nederlander ben je voor weddenschappen bij Bet90 aan het juiste adres. Zeker als je van combinatieweddenschappen houdt. Bookmaker Bet90 geeft je namelijk op winnende combinatieweddenschappen een extra winstpercentage tot maar liefst 75%! Daarnaast krijg je ook op tennis combi´s mooie extra winst en wacht er een zeer mooie welkomstbonus!

Nieuw bij Bet90? Speel en ontvang € 100 bonus!

  • Klik op een van de Bet90 buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort met Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Geef bij storting maken de Bet90 Bonus Code ´SWP100´ in.
  • Zet de waarde van je storting 1x in op odds van 1.80 of hoger.
  • Hierna ontvang je een 100% bonus tot een max. van € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) odds.
  • Doe dit binnen 30 dagen en je bonusgeld is omgezet in echt geld.

Win tot € 10.000 extra met voetbal combi´s!

Reeds gedurende het gebruik maken van je Sportweddenschappen Bonus kun je ook genieten van de Bet90 Football Combo Booster. Maak combinatieweddenschappen van 3 of meer selecties en krijg extra winst. Belangrijk om te weten is dat elke selectie een minimum odd van 1.20 heeft. Nagenoeg alle voetbalcompetities tellen mee en ook systeemweddenschappen gelden. Onderstaand zie je het extra winstpercentage op basis van de hoeveelheid selecties. De maximale winst is maar liefst € 10.000 en niet aan bonus voorwaarden verbonden

Combo Boost Bet90
© Bet90

Ook extra winst bij winnende Tennis Combi´s!

Alsof de welkomstbonus en Football Combo Booster nog niet genoeg waren, krijg je ook nog eens extra winst bij winnende tennis combi´s. Je dient opnieuw 3 of meer selecties te selecteren. Ditmaal pre-match tennisweddenschappen op Grand Slam, WTA of ATP evenementen. Ook single en double wedstrijden van de Davis Cup, Fed Cup en Hopman Cup tellen mee. De extra winst begint met een percentage van 10% bij 3 selecties en eindigt bij 11 of meer selecties met 50%. Ook nu is de extra winst maar liefst € 10.000! Een super promotie aanbod van een zeer goede bookmaker. Probeer het nu zelf en geniet van de vele extra´s!

Bet90 Nieuws