Elke week € 5 gratis met de Lucky Sports Club van BetFIRST

andre.lauer
22. maart 2019

Vandaag presenteren we je het aanbod van bookmaker BetFIRST nader. Deze aanbieder hoort bij de beste Nederlandse bookmakers, maar is oorspronkelijk uit België. Hier vind je elke week interessante promoties, sterke odds voor voetbalwedstrijden en nog veel meer. Daarnaast is er ook een attractieve stortingsbonus, die je voor je eerste storting bij de bookmaker kunt ontvangen. Beginnen doen we met de Lucky Sports Club, waar je elke maandag € 5 als gratis weddenschappen kunt ontvangen!

Lucky Sports Club: Elke week € 5 free bets

De Lucky Sports Club is een van deze interessante promoties bij de bookmaker. Indien je per week € 50 of meer inzet, dan wachten er op maandag € 5 als gratis weddenschap op je. Voor deze promotie is een aanmelding verplicht. Per persoon en week is het mogelijk om 1 free bet te ontvangen. Belangrijk om te weten – enkel combinatieweddenschappen zijn toegelaten in deze promotie. De quotering van je combinatieweddenschap moet bij minstens 3.00 liggen. Je inzet moet in echt geld worden geplaatst – gratis weddenschappen en bonussen doen hier niet mee. Daarnaast is het niet mogelijk om de Cash Out te gebruiken. Wordt een weddenschap geannuleerd, dan telt deze weddenschap niet mee. Plaats dus elke week combinatieweddenschappen ter waarde van minstens € 50 bij de bookmaker en ontvang de € 5 free bets. Verdere details over het aanbod van BetFIRST vind je ook terug in onze BetFIRST review.
5 euro free bets per week met de Lucky Sports Club bij BetFIRST

200 euro bonus bij BetFIRST voor nieuwe klanten

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Nochtans heeft BetFIRST een van de meest interessante welkomstaanboden van de online bookmakers. Zo wacht er een bonus met een bedrag tot € 200 op je. En het is niet moeilijk om dat bedrag te ontvangen. Klik op onze link om naar de site van de bookmaker te gaan. Rechts boven in het menu heb je de mogelijkheid om een account te registreren. Volg de stappen van BetFIRST en maak je account aan. Daarna kun je een eerste keer storten in je account. Kies de betaalmethode, die het best bij je past en stort minstens € 10. Nu ontvang je 100% van je storting bij de bookmaker als bonus, met een maximum bedrag van € 200.

  1. Klik op onze link naar de pagina van de wedden aanbieder
  2. Registreer je BetFIRST account voor online weddenschappen
  3. Stort een bedrag van € 10 of meer bij de bookmaker BetFIRST
  4. Nu ontvang je 100% van het bedrag van je storting als bonus
  5. Voldoe aan de bonuscondities voordat je kunt uitbetalen

Voordat je de stortingsbonus kunt gebruiken, moet je hem nog vrijspelen. Speel zowel het storting- alsook het bonusbedrag elk 2 keer rond. Daarbij bestaat er een minimale quotering van 1.40. De bookmaker geeft je 30 dagen de tijd om aan deze condities te voldoen. Maak dus nu je account aan, haal de stortingsbonus en profiteer van de Lucky Sports Club bij BetFIRST!

BetFIRST Nieuws