Anderlecht – Club: Play-Offs Jupiler Pro League met tot € 200

andre.lauer
2. april 2019

In de Jupiler Pro League hebben we deze week weer de klassieker tussen Anderlecht en Brugge. Anderlecht is met een nederlaag in de Play-Offs gestart. Daardoor staan ze nu 5 punten achter op Club Brugge. Club won de eerste wedstrijd van de Play-Offs en blijft 4 punten achter leider Gent. Alles is nog mogelijk in de volgende wedstrijden. Anderlecht moet opletten dat ze niet worden voorbijgestoken door Antwerp en AA Gent, die maar 1 punt achter liggen.

Wed op Anderlecht tegen Club en de Play-Offs bij bookmaker BetFIRST
Al speelt Anderlecht thuis, ze zijn toch de outsider bij de bookmakers. Wint de ploeg, dan zijn er odds van 3.00. Voor Brugge is er een quotering van 2.35. In het geval van een gelijkspel wacht er een notering van 3.55. Meer dan 100 verschillende weddenschappen zijn er nu beschikbaar bij de bookmaker. Wed dus bijvoorbeeld op de doelpuntenmakers, het resultaat na 45 minuten of de exacte score. Ook verschillende handicapweddenschappen zijn beschikbaar voor Anderlecht – Brugge. Daarnaast wacht er ook een sportweddenschappen bonus tot € 200 op je. Maak dus je account aan en stort een eerste keer bij BetFIRST.

Welkomstbonus BetFIRST: € 200 voor de eerste storting

Ben je een nieuwe klant bij de bookmaker? Met € 200 wacht er een bijzonder attractief aanbod voor nieuwe klanten bij BetFIRST. Het bedrag van € 200 is heel wat hoger dan de € 100, die bij de meeste andere bookmakers wordt aangeboden. En er zijn maar enkele stappen nodig voordat je de BetFIRST bonus kunt pakken. Via onze button ga je naar de homepage van de bookmaker. In het menu bovenaan op de site kun je een account aanmaken. Binnen enkele stappen kun je zo je BetFIRST account registreren. De volgende stap is je eerste storting. Hierbij moet je minstens € 10 in je account storten.

  • Ga via onze link naar de site van de bookmaker
  • Registreer je BetFIRST online wedden account
  • Plaats een eerste storting met € 10 of meer
  • Pak de stortingsbonus van 100% tot € 200
  • Nu moet je nog aan de bonuscondities voldoen

De bonus ontvang je aan 100% van je stortingsbedrag. Stort je dus € 200, dan krijg je van de bookmaker € 200 als bonus. Nu moet je nog aan de bonuscondities van BetFIRST voldoen. De sportweddenschappen bonus moet 2 keer worden gespeeld. Dat is ook het geval voor je storting. Dit dient te gebeuren binnen de 30 dagen. En er bestaat ook een minimale quotering van 1.40. Een fantastische bookmaker bonus tot € 200 wacht er nu op je. Maak je account bij de bookmaker aan, stort een eerste keer en pak het maximum bedrag.

BetFIRST Nieuws