Champions League in zicht voor Brugge tegen LASK

Erik de Kort
28. augustus 2019

Na een prima 1-0 uitzege in Oostenrijk door een benutte penalty van Hans Vanaken is Brugge nog één stap verwijderd van de Champions League. De belangrijke uitgoal was na tien minuten al gemaakt en Brugge kon die voorsprong tot het einde van de match vasthouden. LASK liet zich van zijn beste kant zien en was een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Mignolet. Club Brugge verdedigt dus een 1-0 voorsprong thuis tegen LASK. We bespreken de odds en gaan over de  Circus Super Odds

Brugge comfortabel op voorsprong maar weet dat het op moet passen

Na tien minuten al kon Brugge genieten van een 1-0 voorsprong. Vanaken schoot zijn penalty goed raak nadat Openda in de eerste aanval van Brugge onderuit werd gehaald. Dit was het eerste wapenfeit van Blauw-Zwart maar LASK liet zien dat Brugge niet achterover kon gaan leunen. De Oostenrijkers waren uit de startblokken geschoten en hadden het doel van Mignolet al meerdere malen onder vuur genomen. De buitenkant van de paal moest er zelfs aan te pas komen om de Oostenrijkers niet al binnen 5 minuten op voorsprong te zetten.

Ook na de goal van Vanaken bleef LASK druk zetten en zocht het de gelijkmaker. Brugge werd constant onder druk gezet. Het was druk voor de goal man Mignolet maar Blauw-Zwart hield zich staande en zocht naar de counter maar kon geen tweede doelpunt bijschrijven. Na de rust hield Brugge grotendeels controle over de match maar LASK kwam bij vlagen toch weer gevaarlijk voor de dag. De wedstrijd ging over en weer maar Brugge had geen problemen om de Oostenrijkers op afstand te houden. De 1-0 bleef behouden en in de slotfase leek Brugge zelfs de score te vergroten maar pogingen van Ricca en Razaei wisten niet te scoren.

Weet Brugge zich te plaatsen voor de Champions League?

Met een 1-0 voorsprong en een uitverkocht Jan Breydelstadion heeft Club Brugge een prima uitgangspositie voor de laatste play-off wedstrijd. De Belgische bond heeft ook meegewerkt want de uitwedstrijd tegen Charleroi is ook uitgesteld. Club heeft zich dus een goede week kunnen voorbereiden op de laatste kwalificatiewedstrijd van de Champions League. Zelfs zonder te spelen bleef de club de koppositie houden in de Jupiler Pro League. KV Mechelen liet de kans namelijk lopen over de Bruggenaren te springen. Het verloor met 2-1 bij Oostende.

 

Wedden op Club Brugge - LASK Linz quoteringen
© Circus

De laatste play-off voor Brugge met Circus Super Odds

Club Brugge gaat de Champions League in. Tenminste, als we de beste bookmakers moeten geloven. De odds voor winst van Club Brugge zijn momenteel 1.73 terwijl een overwinning van de Oostenrijkers 5 keer je inzet oplevert. Inzetten op een gelijkspel na 90 minuten kan interessant zijn, dit levert namelijk 3.70 op. Als je wilt inzetten op deze belangrijke match voor Club Brugge, dan raden we je aan om dit bij Circus te doen. Bovenop deze odds hebben ze bij Circus ook een hele goede promotie. Voor je eerste storting hebben ze nu in plaats van de reguliere stortingsbonus nu Super Odds. Als jij denkt dat er bij deze match minimaal 1 doelpunt valt kan je van deze deal gebruikmaken met odds van 5.0! De super odds zijn alleen op deze wedstrijd van toepassing met het grote voordeel dat de winst direct cash wordt uitbetaald. Wil jij gelijk inzetten op deze match met de Circus bonus of de super odds. Klik dan direct op de banner beneden.

 

Circus Nieuws