Wedden op de Finale van de Africa Cup 2019: Senegal – Algerije + 20% winst

Peter Vissers
16. juli 2019

Eindelijk is het zover, de finale van de Africa Cup 2019 of kortweg AFCON wordt vrijdagavond gespeeld. Senegal neemt het op tegen Algerije om de Afrikaanse kampioen te worden. We bespreken hier even de match en wijzen je ook nog op een 20% odds boost promo voor deze partij!

Gokken op de finale van de Africa Cup: Odds & voorbeschouwing

Na een lang toernooi kennen we eindelijk de twee finalisten. Senegal speelt tegen Algerije in de Africa cup finale. Wat kunnen we zoal verwachten van deze twee Afrikaanse top ploegen? Laten we eerst even naar hun route naar de finale kijken. Beide ploegen deden het uiteraard fantastisch om tot de finale van het toernooi te geraken. De twee landen treften elkaar trouwens ook al in de groepsfase, waar Senegal met 1-0 verloor van Algerije. De bookmakers Nederland bieden de beste odds op deze partij aan.

De groepsfase was voor Algerije heel eenvoudig, met een 9 op 9 punten wonnen ze overtuigend de groep boven Senegal. Deze behaalden ook een 6/9, door enkel tegen Algerije zelf te verliezen zoals je al wist. De ronde van 16 was ook weer een makkie voor de Algerijnen na een 3-0 overwinning tegen Guinee. Hierna werden het spannende penalties in de kwartfinales tegen een heel sterk Ivoorkust, gevolgd door een 95ste minuut winnend doelpunt in de halve finales tegen Nigeria.

Senegal won al zijn wedstrijden buiten de groepsfasen met nipte 1-0 cijfers. Eerst klopten ze Oeganda en Benin, die niet echt een uitdaging aanboden.  De eerste sterke tegenstander vonden ze in Tunesie, die pas in de 100ste minuut het onderspit moest delven dankzij weliswaar een own goal van Dylan Bronn. Beide ploegen hebben dus duidelijk wel al wat geluk aan hun kant gehad dit toernooi. Hieronder vind je de odds Senegal – Algerije bij Bookmaker Campeonbet.

Quoteringen Senegal - Algerije in de finale van de AFCON
© Campeonbet

Odds Senegal – Algerije boosted met 20% extra winst

Om deze wedstrijd nog leuker te maken biedt Campeonbet een geweldige odds boost aan van 20%! Als je gaat wedden op Senegal – Algerije in de finale van de Africa cup krijg je dus kans op extra winst. Laten we even kijken hoe dit precies werkt, zowel als de algemene voorwaarden hiervoor.

Om aan de promotie mee te doen moet je deze week minstens € 30 storten en een weddenschap van minstens € 10 plaatsen op odds van 1.60 of meer. Je mag enkel op pre-match bets inzetten op deze Africa Cup finale om je voetbal odds met 20% te verhogen. Je kan dus heel eenvoudig ofwel op Senegal, of Algerije wedden om deze promotie te ontvangen. Beide ploegen krijgen gelijkwaardige odds van 1.90.

  • Maximale extra winst uit deze promotie is € 50
  • Je mag geen handicap of systeem bets gebruiken
  • Na afloop van de weddenschap moet je binnen de 48 uur de customer service contacteren voor je extra winst te krijgen
  • Skrill en Neteller stortingen tellen niet mee voor deze promotie
  • Enkel cash bets tellen mee, je kan dus geen andere bonussen gebruiken tijdens deze promotie

Niet genoeg voor jou? Kijk ook eens naar de welkomstbonus van Campeonbet. Bij een storting van maximaal € 100 krijg je 100% geld er bovenop!

CampeonBet Nieuws