wedden op Champions League qualifiers: wedstrijden van dinsdag 15 september 2020

Robert Brondel
14. september 2020

Binnenkort is het weer zover: de Champions League komt eraan. Daarvoor moeten er natuurlijk ploegen zich kwalificeren, en ook dat vergt inspanning. We kijken naar de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League van dinsdag 15 september.

We zien drie wedstrijden op dinsdag, die de moeite waard zijn tussen de Champion League qualifiers. Ook de bookmakers kijken al langer uit naar deze matchen. De odds staan immers al langer online. Wij zijn er pas net op gestoten, maar dat maakt ze niet minder interessant. We gaan verder met een overzicht met de beste odds die we voor deze kwalificatiewedstrijden konden vinden. Daarbovenop stellen we je ook de bookmakers bonus voor die daarmee gepaard gaat. Voor deze champions league kwalificaties van dinsdag vonden we die bij Speedybet. Er zijn tal van mogelijkheden hier voor wie houdt van wedden op voetbal.

CL kwalificaties 15092020
© Speedybet

 

1. Dynamo Kiev – AZ Alkmaar

Het is de derde kwalificatieronde in de Champions League inmiddels. De eerste wedstrijd van de dag vangt aan om 19u in het NSK Olympisch stadion in de hoofdstad. Ze draait tussen het Oekraïense Dynamo Kiev en onze eigen mannen uit de Zaanstreek: Alkmaar. Kunnen de Oost-Europeanen het halen van onze Alkmaarders? Dat is de vraag, maar als we naar de odds kijken, lijkt het erop van wel. We zien dat Alkmaar slechts een kans heeft van 3.15 to win, terwijl Kiev op kop staat met odds van 2.15. Benieuwd of de AZ’ers de verwachtingen kunnen omkeren…

2. PAOK Saloniki – SL Benfica

Het zijn de Grieken uit Thessaloniki die het onderspit meer dan waarschijnlijk zullen delven in deze wedstrijd tegen Benfica. Zo blijkt tenminste uit de quoteringen die we aantreffen bij Speedybet. Daar zien we dat de odds voor PAOK to win op 4.35 staan, terwijl de Portugese ploeg van Benfica een kans heeft van 1.76. Dat is weliswaar net niet voldoende om op in te zetten en ook je Speedybet bonus vrij te spelen. Daarvoor hebben we  gelukkig wel de volgende wedstrijd.

3. KAA Gent – Rapid Vienna

Niet bepaald de meest spannende match van de dag, maar wel heel interessant om je sportweddenschappen bonus vrij te spelen. Ze voldoet namelijk precies aan de voorwaarden van 1.80 of meer. Uiteraard doelen we hier op de winstkansen van KAA Gent, die precies 1.80 bedragen. Tegenover de kansen van 4.00 tegen Vienna is dit de ideale mogelijkheid om je bonus op te vrijwaren, en tevens flinke winst te pakken op de weddenschap zelf!

Wedden op de Champions League kwalificaties met bonus

Hier wordt het helemaal interessant om te gokken op de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League. Naast mooie winst kan je ook proberen om de Speedybet bonus mee te pakken. Deze dien je rond te spelen op minimale odds van 1.80. Daarom kozen we dus de wedstrijd van Gent tegen Vienna. Je krijgt 60 dagen de tijd om je bonus van 100% tot 200 euro rond te spelen. Dat is meer dan voldoende tijd, maar de vraag is of het jou lukt. Kan jij foutloos inzetten tot je het hele bedrag hebt vrijgespeeld, en dat binnen de deadline? Veel succes alvast met het vrijspelen van je bonus bij Speedybet.

Speedybet Nieuws