Start het Eredivisie Weekend Goed – Start met € 50 Gratis!

Sander Cement
6. december 2018

We zijn inmiddels aanbeland bij de 15e speelronde van het Eredivisie seizoen 2018/2019 en de competitie ligt weer helemaal open, zowel aan de top als in de degradatiezone. Genoeg spanning, die jij nu kan vergroten door een weddenschap op een van de duels te plaatsen. Doe je dit als nieuwe Nederlandse klant bij Mr Green? Dan krijg je bij een € 20 inzet, ongeacht het resultaat, € 50 aan Gratis Weddenschappen cadeau! Wij leggen jou uit en blikken vooruit op de duels van vrijdagavond.

Hoe krijg ik € 50 cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de aanmeld buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats een € 20(+) weddenschap op een totaalquotering van 1.80 of meer.
  • Je krijgt, ongeacht het het resultaat, 2 x € 25 Mr. Green Bonus Free Bets.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odds.
  • Alle winst die je maakt is hierna zonder verdere voorwaarden voor jou!
Mr Green Bonus
© Mr Green

Wat wacht er nog meer op mij bij Mr Green?

Je voordeel bij Mr Green blijft niet beperkt tot een Wedden Bonus, ook hierna bij Mr Green wedden loont. Dit mede doordat je profiteert van een zeer uitgebreid wedden aanbod met uitstekende quoteringen. Daarnaast heeft Mr Green ook nog regelmatig andere leuke promoties. De klantenservice is verder van uitstekend niveau en ook mobiel wedden is aangenaam door de Mr Green app. Ten slotte is het natuurlijk zeer fijn dat je met iDeal kunt storten. Al met al is Mr Green dus een bookmaker die op alle facetten biedt wat een goede bookie betaamt. Genoeg reden om je aan te melden!

Weekend begint met twee vrijdag duels!

Doorgaans wordt er op vrijdag 1 duel in de Eredivisie afgewerkt, vanwege Europese en Beker verplichtingen is dit deze vrijdag echter niet het geval, twee wedstrijden staan er op het programma. Om half 7 ontvangt Fortuna in eigen huis AZ. Fortuna staat verassend 10e en is met name in eigen huis zeer sterk. Enkel PSV en Ajax winsten er nipt te winnen en de laatste 3 thuisduels gingen zelfs gewonnen. AZ is juist bezig aan een teleurstellend seizoen. De quotering van 3.50 voor winst Fortuna is dan ook zeker niet slecht. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.85 en winst AZ aan 1.93. PSV verloor afgelopen weekend haar eerste duel, uit bij Feyenoord. We verwachten echter niet opnieuw een misstap thuis tegen Excelsior. De bookmaker denken hetzelfde, winst PSV staat genoteerd aan 1.07, gelijkspel 11.00 en winst Excelsior maar liefst 29.00! Waar ga jij voor? Wed bij Mr Green en krijg € 50 cadeau!

MrGreen Nieuws