Wat doet Antwerp uit in Plzeň met een 1-0 voorsprong? Bekijk de odds hier

Peter Vissers
12. augustus 2019

Na de 1-0 overwinning in het Koning Boudewijnstadion, reist Antwerp af naar Plzeň met het doel de laatste kwalificatieronde van de Europa League te bereiken. Antwerp deed het verrassend goed tegen Plzeň dat niet in zijn sterkste periode zit. Coach Bölöni had in de thuismatch zicht op een grotere overwinning maar helaas liet de ploeg het na om de deur definitief op slot te doen.  We bespreken hier de odds en gaan ook nog over de Unibet promotie.

Plzeň domineerde voornamelijk in de tweede helft, wat is de verwachting voor de volgende match?

Antwerp begint de tweede match in deze kwalificatieronde dus met een 1-0 voorsprong. De Antwerpenaren kwamen op voorsprong door een wereldgoal van Ivo Rodrigues maar verzuimden om overige kansen te benutten. Hierdoor is de uitwedstrijd in Plzeň toch lastig te noemen en zal Antwerp alles op alles moeten zetten om de laatste voorronde te behalen. Hoe coach Bölöni, die bekend staat om zijn fysieke en defensieve spel, dit gaat aanpakken is nog niet zeker. In de competitie zien we namelijk maar weinig terug van het defensieve spel. Ook de thuismatch tegen de Tsjechen, leek het spel weer wat aantrekkelijker en met name de combinaties tussen Refaelov en Rodrigues zagen er bij vlagen flitsend uit.

Viktoria Plzeň, dat na de 0-1 nederlaag in Brussel ook de thuiswedstrijd tegen Slovácko met 0-2 wist te verliezen. Hoopt nu toch eens het tij te keren. De Tsjechische ploeg wist in de laatste 4 wedstrijden namelijk geen enkele keer te scoren. 3 van de 4 wedstrijden gingen verloren, enkel de match tegen Bohemians 1905 voor de competitie eindige in een gelijkspel. Plzeň dat vorig jaar nog derde werd in de Champions League poule met Real Madrid, AS Roma en CSKA Moskou, doet het dit jaar dus beduidend minder.

Wat zeggen de gokken sites over Viktoria Plzeň – Royal Antwerp FC odds?

Als we een kijkje nemen bij de beste bookmakers voor Nederlanders zien we dat er een overwinning van Plzeň wordt verwacht. Wellicht dat de wedkantoren ervanuit gaan dat de huidige vorm van de Tsjechen over is want zij geven als 1.80 bij een overwinning van de Tsjechen thuis. Unibet acht de kans groter dat er gelijk wordt gespeeld dan dat The Great Old weet te winnen in de Tsjechische bierstad. Een gelijkspel levert momenteel 3.60 op en winst van Antwerp maar liefst 4.25.

Ga nu gokken op Plzen - Antwerp in de Europa League Kwalificatie
© Unibet

Wedden op FC Viktoria Plzeň – Royal Antwerp met vrienden bij Unibet

Samen wedden is nog veel spannender dan dat jij alleen wedt op wedstrijden. Unibet heeft daarom een hele leuke bonus. Als jij ervoor kan zorgen dat een vriend van je via Unibet gaat wedden, dan ontvangen je € 100 bonus. Nodig een vriend uit via Unibet en zodra hij minimaal €10 stort, krijg hij een stortingsbonus en jij ontvangt € 100.  Klik op de link hieronder voor meer informatie over deze mooie deal en nodig direct je vrienden uit.

Nog mooier is dat je eerste weddenschap bij Unibet een winstverdubbeling krijgt tot € 50 inzet. Deze Unibet bonus is de perfecte manier voor je sport wedden aantrekkelijker te maken. Klik dus op de link en meld je meteen aan.

Unibet Nieuws