Portugese competitie herstart met Famalicao tegen FC Porto

Erik de Kort
3. juni 2020

Ook in Portugal gaat de bal weer rollen. We trappen de herstart van de Portugese competitie af met Famalicao tegen Porto. Je leest hier de odds en de stand van zaken in de Premiera Liga.

Porto is koploper met een punt meer dan Benfica

23 wedstijden zijn er gespeeld en Porto heeft hier 60 punten uit gehaald. Een punt meer dan Benfica dat op de tweede plek staat met 59 punten. Porto won 19 wedstrijden, speelde er twee gelijk en verloor er slechts twee. Het kampioenschap zul tussen Porto en Benfica gaan aangezien Sporting Braga op 13 punten achterstand van Benfica staat. Met nog tien wedstrijden te gaan zal Porto de hijgende adem van Benfica in de nek voelen en dus vol voor de punten gaan strijden. Voor we naar de odds van de bookmakers gaan kijken duiken we wat dieper in de selecties van beide ploegen. We hebben ook gelijk een mooie sportweddenschappen bonus gevonden die we even verderop uitgebreid bespreken.

Porto mist Ivan Marcano vanwege een blessure ook Alex Telles moet de herstart van de competitie missen door een schorsing. Met name laatstgenoemde zal gemist worden aangezien hij de topscorer is met acht goals en ook nog eens vijf assists afgeleverd heeft. Kan Porto ook zonder Telles winnen?

Wat weten we van Famalicao?

Famalicao is een redelijk onbekende ploeg voor velen maar heeft vriend en vijand dit seizoen weten te verrassen. De promovendus gooide met name in het begin van het seizoen hoge ogen. Na schommelende resultaten eerder dit jaar is Famalicao afgezakt naar de zevende plaats wat natuurlijk nog steeds boven verwachting is. De vijfde of misschien zelfs vierde plek is zelfs nog te behalen. Nummer vijf Rio Ave heeft met 38 punten een puntje meer dan Famalicao terwijl Sporting op vijf punten afstand staat. Grote man bij Famalicao is Toni Martinez met acht goals maar ook Fabio Martins en Anderson Silva weten het net te vinden dit seizoen met zeven goals elk. Famalicao heeft een zeer gevaarlijke voorhoede en kan het Porto dus zeker lastig maken.

 

B-bets odds Famalicao tegen FC Porto

© B-Bets

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

We zijn voor je op zoek gegaan naar de beste odds bij deze wedstrijd. In onze zoektocht zijn we uitgekomen bij B-bets. Bij deze bookmaker zien we dat Porto favoriet is met odds van 1.44 voor een overwinning. Dat is natuurlijk te verwachten bij een wedstrijd tussen de koploper en de nummer zeven. De odds voor een overwinning zijn net zo hoog als de positie van Famalicao. Je krijgt namelijk zeven keer je inzet terug als je inzet op Famalicao als winnaar van deze wedstrijd. Voor een gelijkspel krijg je ook nog 4.50. De bookmakers gaan dus uit van een overwinning van Porto? Ben jij het met ze eens? Deze hoge odds zijn niet het enige voordeel voor B-Bets. Ook de B-bets bonus is zeer aantrekkelijk.

Inzetten op voetbal met een lekkere bonus!

Vier de herstart van de Portugese Primeira Liga nu met een heerlijke bonus die je krijgt als je je aanmeldt bij B-Bets. Deze bonus geeft je 100% extra bovenop je storting tot een maximaal bedrag van €120. Als je €100 stort kan je dus direct beginnen met €200. Je bonus speel je vrij door hem vijf keer in te zetten.

BBets Nieuws