Gent – Anderlecht: eerste storting + 100% tot €200

Frans De Wever
20. januari 2019

De wedstrijd van Gent tegen Anderlecht is altijd al een beladen duel geweest en nu wordt er extra aandacht aan besteed want Fred Rutten begint aan debuut bij de Brusselaars.

Beide ploegen gaan door een moeilijke periode en willen vandaag absoluut drie punten om de rust te laten terugkeren en om zeker in de top zes te blijven. Als je wilt wedden op Gent – Anderlecht, dan kan je dit doen bij BetFIRST. Deze bookmaker geeft zijn nieuwe Belgische en Nederlandse wedders een bonus van 100% tot € 200.

BetFIRST Bonus voor nieuwe spelers: 100% tot €200

Deze bookmaker richt zijn pijlen op de Belgische en Nederlandse markt en doet dit met een heel aantrekkelijke bonus van 100% tot €200. Als je je wilt aanmelden, dan kan je hier op de “Betfirst Aanmelden” button klikken. Hier vul je dan je gevraagde gegevens in en maak vervolgens een storting. Dit kan zelfs via Bancontact, iDeal, Visa of Mastercard en storten kan al vanaf 10 euro. Wil je de maximum BetFIRST bonus? Dan zal je minstens 200 euro op je Betfirst spelers account dienen te storten. Voordat je je geld kan laten uitbetalen, dien je dit tweemaal in te zetten en dit zowel storting als bonus. Alle sportweddenschappen tellen mee als het maar een hogere notering heeft dan 1.40. Als tijdslimiet heb je voldoende tijd, namelijk 30 dagen.

Wedden Gent Anderlecht
© BetFirst

Gent – Anderlecht: huidige stand

Als we naar de competitie in België kijken dan zien we dat Genk 51 punten heeft, gevolgd door Club Brugge met 41 stuks. Anderlecht staat slechts op plaats vijf, met 17 punten minder dan Racing Genk. AA Gent valt net buiten de zo felbegeerde play-off 1 plaatsen. De top zes heeft recht op onderlinge duels waar alles mogelijk is, wat al meermaals bewezen in de Jupiler Pro League. Met nog 9 wedstrijden op het programma worden het helse weken om in die top zes te geraken.

Noteringen Gent – Anderlecht odds

De hierboven beschreven Betting Bonus is ook geldig voor de wedstrijd van Gent tegen Anderlecht. Gent is de thuisploeg en krijgt van Bookmaker Betfirst een notering van 2.05 voor winst. Anderlecht krijgt dan weer een hoge odd van 3.50 en een gelijkspel op 3.75 staat. Thuis won AA Gent nog maar zes wedstrijden van de 11 gespeelde en deelde het tweemaal de punten. Anderlecht doet het uit allesbehalve goed en ze verzamelden slechts 12 punten uit 10 duels. Fred Rutten weet dat deze wedstrijd niet de belangrijkste is voor Anderlecht, maar de fans zullen hem hier wel op beoordelen. Denk je dat trainer Rutten voor een kentering kan zorgen? Waag je kans bij Betfirst en wed op Gent – Anderlecht.

BetFIRST Nieuws