Profiteer van 4 verhoogde odds voor Nederland-Frankrijk!

Sander Cement
16. november 2018

Na een verassende 3-0 overwinning op Duitsland is Nederland nog in de race om groepswinnaar in haar Nations League poule te worden. Op vrijdagavond treft het allereerst Frankrijk in eigen huis waarna het maandag op bezoek gaat in Duitsland. Beide duels dienen gewonnen te worden. Speciaal voor het duel Nederland Frankrijk heeft bookmaker BetFIRST voor Nederlandse en Belgische klanten verschillende verhoogde quoteringen naast de welkomstbonus. Beide acties en meer over BetFIRST lees je in dit artikel.

Nieuw bij BetFIRST? Benut € 200 welkomstbonus!

Een Sportweddenschappen Bonus is dé manier om succesvol te starten bij een bookmaker. Zeker als het een bonus is zoals de BetFIRST Bonus. Je krijgt namelijk 100% bonus op je eerste storting tot maximaal € 200. Het speciale aan deze bonus is dat je je bonusgeld zeer gemakkelijk omzet in echt geld. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen. Gedurende dit vrijspelen profiteer je reeds van onderstaande Beste Quoteringen naast de reguliere odd van winst NL 2.95, gelijkspel 3.35, winst Frankrijk 2.50.

 

Verhoogde Quoteringen voor NL-FR

  • Mbappe en Depay scoren beide – 5.00
  • Griezmann scoort eerste goal – 7.50
  • Frankrijk wint zonder tegengoal – 5.50
  • Meer dan 4,5 doelpunten vallen – 8.00
Bet Nederland Frankrijk
© BetFIRST

Profiteer dagelijks van een van de vele promoties!

Bovenstaande verhoogde quoteringen is slechts één van de vele acties die BetFIRST voor jou in petto heeft. Zo krijg je bijvoorbeeld ook extra winsten bij winnende combinatieweddenschappen en geeft het vaak Free Bets weg. Niet enkel het promotie aanbod is echter goed, ook het bookmaker product is van uitstekend niveau. Je kunt op meer dan 25 verschillende sporten wedden, hebt voldoende selecties per duel en speelt tegen prima odds. De website is ten slotte in het Nederlands, storten met iDeal en Bancontact is mogelijk en de klantenservice is van geweldig niveau. Je kunt deze namelijk onder andere via mail, livechat en telefoon bereiken. Al met al dus genoeg redenen om je aan te melden bij BetFIRST. Probeer het nu en win!

BetFIRST Nieuws