Wedden op Gent – Genk in Belgische Eerste Klasse vanavond

Robert Brondel
26. oktober 2020

Meestal zijn we er als de kippen bij om de nieuwste odds aan te bieden. Voor de Belgische wedstrijden kan dat soms iets langer duren. Vanavond spelen Gent tegen Genk, dus we bieden je graag hier de beste odds aan voor deze wedstrijd.

De beste odds voor deze wedstrijd vinden we steeds in onze lijst van beste bookmakers. Het is de enige match van de dag in deze Belgische Jupiler Pro League, wat niet zo vaak voorkomt. Dit weekend bijvoorbeeld hebben we respectievelijk 3 en 4 wedstrijden op zaterdag en zondag, maar daarover kan je hier later meer lezen.

Voor vanavond hebben we weer twee kleppers van ploegen die zich voor ons hebben klaargestoomd op het veld. We zien de Limburgers van Genk afzakken naar het stadion in Gent, de Ghelamco Arena. Daar nemen ze het op tegen de Vikings van KAA. Verder zal je de odds voor de wedstrijd ontdekken, zoals ze bij Wallacebet te genieten zijn.

Voorbeschouwing KAA Gent – KRC Genk

Slechts een letter verschil in de naam van beide ploegen, maar zijn ze ook aan elkaar gewaagd op het veld. Dat is de vraag van vandaag.

KAA Gent is de sterkste ploeg van beiden, zouden wij meteen denken. Dat niet vanuit een vooroordeel of voorkeur, maar eerder na de ploeg inmiddels goed te kennen. Dat dachten we tenminste. Maar bij deze wedstrijd tegen Genk stellen we ons toch vragen.

Hoewel Gent haar thuisvoordeel hier kan behouden, vragen we ons af of dit voldoende zal zijn. Het moraal van de Gentse ploeg heeft namelijk een lichte deuk ontvangen dit seizoen. Na negen gespeelde wedstrijden verloren ze daar maar liefst zes van, terwijl ze er slechts drie wonnen. Ze speelden weliswaar geen enkele gelijkstand, maar een 2/3de verlies ratio is niet bepaald een succes te noemen.

Stellen we daartegenover Genk, die er eveneens negen wedstrijden heeft op zitten dit seizoen. Zij verloren er weliswaar slechts twee van die negen, speelden vier keer gelijk en wonnen drie keer. Dat plaatst Genk dus aan de bovenhand in de tabel momenteel. Ze nemen namelijk positie 11 in de Eerste Klasse-lijst in, terwijl Gent het voorlopig tevreden moet stellen met positie 13. Gent heeft 9 punten bijeengeraapt in de afgelopen negen wedstrijden, Genk daarentegen wel 13 punten.

Er ligt dus heel wat op het spel voor Gent. Ze kunnen een duwtje in de punten wel gebruiken, en staan sterk in hun schoenen op eigen veld zou je denken. Genk doet het echter alsnog veel beter tijdens dit seizoen. Daarom wordt deze wedstrijd een van de spannendste van de Jupiler Pro League tot dusver, zouden wij denken.

Gent - Genk 26 oktober 2020

Hierboven zie je de odds die de wedstrijd bij Wallacebet krijgt. Het lijkt erop dat Gent de bovenhand behoudt, met kans op winnen van 2.17. Tegenover de 3.10 notering voor Genk zou je dus menen dat de thuisploeg hier haar voet bij stuk kan houden. Een gelijkstand lijkt met een 3.5o notering ver weg.

Wedden met Wallacebet bonus

Wie nieuw is bij Wallacebet, kan wedden op Gent – Genk met een potentiële beloning. Je kan namelijk een bookmaker bonus van 100% tot 120 euro vrij spelen bij wallacebet. Lees alles over deze Wallacebet bonus en ontdek de bonuscode, of meld je meteen aan via de knop.

Wallacebet Nieuws