Wedden op Jupiler Pro League-wedstrijden op zaterdag 17 oktober 2020

Robert Brondel
13. oktober 2020

Er vindt weer voetbal plaats in de eerste klasse in België dit weekend. De Jupiler Pro League biedt ons vier wedstrijden aan op zaterdag 17 oktober. Lees er hier alles over en ontdek de beste odds.

Vier wedstrijden op zaterdag

En het zijn zeker niet de minste matchen! De beste bookmakers Nederland hebben inmiddels laten weten dat ze deze eerste klasse-wedstrijden in België zeker mee zullen opnemen. Momenteel vind je hier en daar al noteringen voor deze JPL-matchen.  Wij vonden alvast de beste odds bij Sven-Play. Hieronder zie je de 4 wedstrijden en de odds die worden aangeboden bij Svenplay. Wil je meer weten over Svenplay, lees onderaan over de bonus. Bekijk trouwens ook de Jupiler Pro League-odds van zondag 18 oktober.

 

JPL Belgie eerste klasse 17102020

© Svenplay

Cercle Brugge – KAA Gent

De West-Vlamingen uit Brugge blijven veilig op eigen veld, maar er komt een lawine aanwaaien vanuit het binnenland. In de vorm van een ijzersterke ploeg komen de blauwen vanuit Gent de toeristenstad – of eerder het stadion – op stelten zetten. Of misschien eerder de Bruggelingen voor schut zetten? Het lijkt erop dat de Gentenaren als bezoekers met de kroon zullen gaan lopen tijdens deze wedstrijd. Met odds van 2.03 maken ze de grootste kans op winst,  en bovendien kan je hier flinke winst op vangen als je gokt op KAA Gent.

Beerschot – Sint-Truiden

Die Belgen hebben toch vaak grappige dorpsnamen… We vragen ons af wat nu eigenlijk de ergste is, Aarschot of Beerschot? Een pot nat, vinden wij. Als het echter aankomt op de Jupiler Pro League odds, laten we de Beerschotters maar beter in hun waarde. Het ziet ernaar uit dat dit de minst spannende match van de dag wordt. Beerschot wint dit op hun kousenvoetjes op het thuisveld, volgens de odds van 1.71. Sint-Truiden zal een flinke strijd mogen leveren, als ze het willen toppen. Maar de odds van 4.60 spreken alles behalve in hun voordeel.

Mechelen – Kortrijk

Twee KV’s, Koninklijke Voetbalploegen, nemen het ook tegen elkaar op. Alsof dat nog niet genoeg was, beginnen de bijnamen van beide ploegen allebei met een K. De Kakkers tegen de Kerels dus, spelen op zaterdag in het Mechels stadion. Het zou een piece of cake moeten worden voor Mechelen om hun eer hoog te houden op eigen veld.

Standard Luik – Club Brugge

Deze wedstrijd gaat door in Luik, en dat is maar goed ook. Luik staat gekend voor een stevige fanbasis, en er sneuvelen regelmatig wel eens straatmeubilair als de ploeg speelt… en zeker als ze verliezen, wat ook hier het meest mogelijke scenario lijkt tegen Club Brugge. Dat ze hun eigen stad dus maar afbreken bij verlies, de Walen uit Luik.

Wedden op JPL met bonus

Wil je profiteren van een bonus voor sportweddenschappen, dan kan je dat uiteraard doen met de exclusieve Svenplay bonus. Deze biedt je 100% extra bij je eerste storting tot € 100. Door deze storting en je bonusbedrag zes keer rond te spelen, heb je hem al vrijgespeeld. Betere voorwaarden dan de bonus die ze zelf op hun site aanbieden, ook al kan je daar tot € 150 mee vangen… Maak gebruik van de promo code WED100SVP! en claim je bonus aan degelijke rondspeelvoorwaarden bij SvenPlay.

Svenplay Nieuws