Liverpool Manchester City- de topper van het weekend!

Erik de Kort
8. november 2019

De titanenstrijd van de Premier League staat dit weekend op het programma. Met een onderling verschil van 6 punten moet Manchester City winnen om Liverpool in het oog te houden. Wie wint deze geweldige wedstrijd?   

Manchester City bezig aan inhaalslag!

Met vijf gewonnen van de zes gespeelde wedstrijden kun je wel zeggen dat Manchester City begonnen is aan een inhaalrace. Deze wedstrijd is de perfecte mogelijkheid om het gat van zes punten te verkleinen.  Er zit voor coach Pep Guardiola dan ook niets anders op dan deze wedstrijd vol voor de winst te gaan. Dat geeft mogelijkheden voor de gevaarlijke counters van Liverpool met hun snelle aanvallers.

Dat Manchester City over speciale gaven bezit was van de week te zien tegen Atalanta, Zelfs zonder keeper hield de ploeg de 1-1 in stand. Het was notabene Kyle Walker die na de rode kaart van tweede doelman Bravo de handschoenen mocht aantrekken. Met welke doelman City zal spelen tegen Liverpool is nog niet bekend. Wellicht dat Walker opnieuw aan de slag kan als doelman? Nadat we Liverpool hebben besproken gaan we gelijk over de odds van de beste bookmakers.

Liverpool op ramkoers richting de titel als het wint van City!

Mocht Liverpool winnen van City dan kan het al bijna gaan het kampioenschap gaan vieren Dat is ietwat overdreven maar het gat met de nummer twee bedraagt dan al negen punten. Ook in de Champions League doen The Reds het goed. Het staat eerste en alleen als het twee keer op rij zou verliezen, heeft het een hele kleine kans om niet te overwinteren. We gaan naar de odds van Bwin Bonus voor de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City. Winnen The Reds van Jurgen Klopp of trekken The Blues van Pep Guardiola aan het langste eind?

 

Gokken in de premier leaugewedstrijd tussen Liverpool en Manchester City

© Bwin

Wat de bookmakers zeggen over Liverpool – Manchester City

De Belgische spelers kunnen bij Bwin terecht voor de beste odds op deze mooie Premier League kraker. Als Nederlander kun je niet bij Bwin inzetten maar bij ons sportweddenschappen bonus overzicht kun je heel gemakkelijk een goede bookmaker met bonus uitzoeken. Bij Bwin is er maar een heel klein verschil op de odds van beide teams. We zien dat voor Liverpool de odds op 2.65 staan terwijl City wint, 2.55 oplevert. Dat City moet winnen speelt dus mee bij de bookmakers. De odds voor een gelijkspel staan momenteel op 3.60.  Wil je gelijk van deze odds gaan inzetten op deze match? Klik dan op de link om direct naar Bwin te gaan!