Mexicaanse MX liga: wedstrijden van donderdag 10 september 2020

Robert Brondel
7. september 2020

Heel wat wedstrijden deze week, over de hele wereld zelfs. Je kan vandaag bijvoorbeeld spelen op het Franse Lens tegen Paris Saint-Germain, maar wij verkozen voor donderdag 10 september dan toch voor de Mexicaanse MX liga Primera Division. Dit zijn de vier wedstrijden van 10 september met de beste odds.

Vier wedstrijden in het Mexicaans voetbal in eerste divisie vandaag, en dat terwijl er in Frankrijk een degelijke wedstrijd speelt? Waarom kiezen wij dan voor deze Amerikaanse liga? Dat heeft alles te maken met de odds die we bij de  bookmakers vinden, en de bookmakers bonus die je daarbij kan krijgen. Voor donderdag 10 september vonden we die bij Speedybet.

> Bekijk ook de Mexicaanse Primera Division wedstrijden van woensdag 9 september

Mexico Primera Division 10 september 2020
© Speedybet

Niet dat wij zo goed thuis zijn in Mexicaans voetbal – zelfs onze vriend Victor, die oorspronkelijk uit Guadalajara komt, kan ons daar niet bij helpen. Maar daartegenover hebben we gelukkig wel verstand van hoe je odds moet lezen om te wedden op voetbal.

1. Club Leon – Tigres UANL

Kunnen de tijgers het halen van de Leeuw? Als we de odds mogen geloven, zal het een wilde strijd worden tussen Club Leon en de Tigres. Het zou weleens nipt kunnen worden, maar volgens de Speedybet odds heeft Club Leon hier toch lichtelijk het voordeel op de grasmat. Met odds van 2.15 halen ze het hoogst waarschijnlijk van de Tigres. Niet de sterkste odds van de dag, dus wij kijken verder.

2. Cruz Azul – Pachuca

Het blauwe kruis, zo vertalen we Cruz Azul. Dat weten we van Victor, maar het antwoord op de betekenis van ploegnaam Pachuca blijft hij ons verschuldigd. Niettemin is dit een interessante wedstrijd voor aanhangers van Cruz Azul, die met odds van 1.83 to win de grote favoriet is van deze wedstrijd. Bovendien komen deze odds precies in aanmerking voor het vrijspelen van de Speedybet bonus.

3. Mazatlan FC – Tijuana Caliente

Dit wordt de meest spannende match van de dag in Mexico, omdat beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd zijn. Dat lezen we af uit de odds, die fel dicht bij elkaar liggen. Voor ons is het daarom een minder interessante wedstrijd om op te wedden.

4. Santos Laguna – Pumas UNAM

De tweede wedstrijd van de dag waar wij persoonlijk ons geld op inzetten, is Santos Laguna tegen de Pumas UNAM. Opnieuw sterke odds voor de waarschijnlijke winnaar van de match: Santos Laguna houdt hier een quotering aan over van 1.90 to win. De Pumas staan met 3.90 ver achter, en zijn daarom de underdogs van deze clash.

Wedden op de Primera Division Mexico met bonus

Geen speciale odds boost, zoals we eerder deze week al zagen bij Belgie – Ijsland in de Nations League. Wat we wel hebben als nieuwe klant bij Speedybet, is de eerste stortingsbonus van 100% tot 200 euro. Deze Speedybet bonus dien je rond te spelen op een quotering van ten minste 1.80. Nu begrijp je meteen waarom we je de wedstrijden Santos Laguna – Pumas UNAM en Cruz Azul – Pachuca voortduwen. Dit zijn de ideale wedstrijden om alvast een deel van je bonus vrij te spelen. Veel succes op de Primera Division Mexicano bij Speedybet.

Speedybet Nieuws