Wedden op Newcastle United tegen Chelsea

Erik de Kort
14. januari 2020

Newcastle United stuit zaterdag op Chelsea in de Premier League. Chelsea wil ongetwijfeld de top 4 vasthouden maar weet dat Newcastle moet presteren als het bij de eerste 10 wilt eindigen.

De situatie van Newcastle United

Newcastle staat momenteel op de 13e positie in de ranglijst, met 26 punten uit 22 wedstrijden. The Magpies hebben in hun laatste vijf ontmoetingen in alle competities geen enkele wedstrijd gewonnen. Ze lieten ook nogal cruciale punten liggen tegen onder andere de Wolves. Steve Bruce zijn team is niet tevreden met de huidige dertiende plek en weet dat het bij een nederlaag zomaar twee plaatsen kan afzakken.

Mocht Newcastle op de 15e plek belanden dan komt het heel dichtbji de degradatiestreep. De verschillen onderin zijn dusdanig klein dat elke nederlaag flinke gevolgen kan hebben. Voor Newcastle is het doel dus om zoveel mogelijk punten te pakken. Gaat dat al lukken tegen Chelsea volgends de bookmakers Nederland?

 

Chelsea stevent af op de vierde plek

Het Chelsea van Frank Lampard staat momenteel op de vierde positie in de competitietabel met 39 punten uit 22 wedstrijden. De Blues zijn ongeslagen in hun laatste vier wedstrijden in alle competities. Ze hebben Burnley op Stamford Bridge met 3-0 ruim verslagen en de mannen van Frank Lampard zullen ook voor deze wedstrijd voor de winst gaan.

De vierde plaats lijkt voorlopig vast te liggen. Zowel het gat daarboven als naar beneden is aanzienlijk. Boven Chelsea staat Leicester met 6 punten meer. Manchester United staat 5 punten onder Chelsea. Bij Chelsea rekent men opnieuw op een goal van Tammy Abraham. De Het lijkt wel alsof alles wat Abraham aanraakt in een goal verandert. Hij staat dit seizoen op 13 goals in 21 wedstrijden. Uit ons bookmaker bonus overzicht hebben we een bookmaker gevonden met hele goede odds voor deze wedstrijd. We gaan dus snel kijken naar quoteringen.

 

de odds voor Newcastle United tegen Chelsea

©Interwetten

Een gemakkelijke overwinning voor Chelsea?

Kan Chelsea de huidige goede vorm voortzetten? We zien bij Interwetten bonus dat de Blues de favoriet zijn met odds van 1.50 op een overwinning tegenover odds van 6.00 voor een overwinning van Newcastle United. Voor een gelijkspel wordt er bij Interwetten 4.45 keer je inleg gegeven.

Behalve deze odds staat er ook de altijd goede Interwetten bonus voor je klaar. We geven je gelijk meer details over deze bonus waarbij je 100% tot €100 krijgt. Om de bonus uit te keren hoef je deze slechts vijf keer rond te speen op odds boven de 1.70 wat zeer goede voorwaarden zijn.  Bovendien kun je met de app en goede mobiele site heel gemakkelijk inzetten vanaf elk toestel. Meld je hier gelijk aan bij Interwetten.

Interwetten Nieuws