Wed nu op Oostende tegen Anderlecht op vrijdag

Erik de Kort
25. augustus 2020

Speeldag vier van de Jupiler Pro League staat dit weekend op het programma. Oostende neemt het in de Versluys Arena op tegen Anderlecht. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Oostende op de voorlaatste plek in de Pro League

Oostende gaat verder waar ze gebleven waren vorig seizoen. De voorlaatste plek was namelijk ook het eindstation afgelopen seizoen. Toch zullen de wensen en ambities wat hoger liggen dit jaar. Tegen Anderlecht zal Oostende nog niet op de aanwezigheid van de fans kunnen rekenen. De verwachting is dat er bij de match tegen OH Leuven wel weer publiek aanwezig zal zijn.

Met een op negen zullen de Oostende fans niet tevreden zijn maar toch biedt het vertoonde spel in en tegen Sint Truiden hoop voor de match tegen Anderlecht. Het eerste punt van het seizoen werd gepakt, de nul werd gehouden en er was bovendien kans om te winnen. Gemengde gevoelens dus bij Oostende want Jelle Bataille zal niet bij de wedstrijdselectie zitten vanwege twee gele kaarten. Een knappe prestatie in drie wedstrijden. Tegen Anderlecht zal er dus voor een andere oplossing gezocht moeten worden. Kan het aardige spel tegen Sint Truiden doorgetrokken worden tegen Anderlecht? Geven de bookmakers Oostende uberhaupt een kans? Je leest het zo als we de odds erbij pakken.

Anderlecht staat vijfde maar legt de lat hoger

De sfeer zit er goed in bij Anderlecht. Hoewel het puntenaantal nog wel wat hoger had gemogen en er slechts een overwinning in de boeken staat, wordt er veel verwacht dit jaar. Anderlecht is zelfs nog bezig met een aantal transfers die het team kunnen versterken. De Nederlandse doelman Bart Verbruggen wordt genoemd als nieuwe zomeraanwinst.

We moeten toegeven, het gelijkspel tegen Moeskroen was zeer matig en enige versterking zou zeker welkom zijn bij Anderlecht.  Het enige positieve puntje vorige wedstrijd tegen Sint Truiden heet Percy Tau. Voor de tweede week op rij drukte hij een stempel op de wedstrijd. Na zijn goal vorige week lokte hij tegen Moeskroen een penalty uit. Wellicht dat Tau met zijn belangrijke momenten in de basiself staat tegen Oostende.  De beste odds bij deze match hebben we gevonden bij Betfirst.

Goede odds bij Oostende tegen Anderlecht

© Betfirst

Wie is favoriet volgens de bookmakers?

Als we naar de ranglijst kijken zien we natuurlijk een flink verschil tussen beide teams. Het kan dan ook bijna niet anders dat we dit verschil terug zien in de noteringen. De bookmakers verwachten ook geen wonderen van Oostende. Wedden op een overwinning van de thuisploeg zou zeer verrassend zijn en je krijgt hier dan ook 4.20 voor. Anderlecht is de sterkere ploeg en dat zie je goed terug in de odds. Wedden op Anderlecht geeft je 1.83. Ook in een gelijkspel wordt niet echt geloofd, de odds hiervoor staan namelijk op 3.90.

Omdat dit een bookmaker is die enkel beschikbaar is op de Belgische markt, kun je hier als Nederlander niet inzetten. Als je toch wilt inzetten met goede odds op Oostende-Anderlecht raden we je aan in ons sportweddenschappen bonus overzicht een goede bookmaker uit te zoeken en direct een bonus mee te pakken.

BetFIRST Nieuws