Kan PSV dit keer wel winnen van FC Twente?

Erik de Kort
22. januari 2020

Na opnieuw puntverlies staat PSV nu 4e in de Eredivisie, achter Willem 2. FC Twente is ook toe aan een overwinning, de laatste was namelijk op 10 november vorig jaar. Wie wint er op zondag?

FC Twente wilt play-offs ontlopen

Dat het een lastig seizoen zou worden voor FC Twente was al bekend vanaf de start van de competitie. Toch staat Twente er bepaald niet slecht voor, Twente staat nu 13e maar heeft dat met name te danken aan de zeer matige reeks van voor de winterstop. Uit de laatste zes wedstrijden werden er slechts twee punten gehaald. De overige vier wedstrijden werden verloren. Zowel VVV, Ajax, Vitesse, en RKC waren allemaal te sterk voor de tukkers. Na een verassend goed begin, het gelijkspel tegen PSV op de eerste speeldag. Pakte Twente door. Er werd gewonnen van Groningen, Utrecht en Fortuna. De laatste weken draait FC Twente dus een stuk minder en zien we ze langzaam afzakken in het rechterrijtje. FC Twente is nu vier punten verwijderd van de degradatiestreep. Als Twente omhoogkijkt, zien ze dat het verschil met nummer 11 Sparta drie punten bedraagt. Kan Twente van PSV winnen en zo het gat dichten? We gaan de kansen bekijken volgens de beste bookmakers en bespreken ook gelijk een goede stortingsbonus.

PSV blijft punten verliezen

PSV verloor opnieuw punten in de Eredivisie tegen VVV en moest hierdoor de derde plek inleveren. Streekgenoot Willem 2 pakte deze plek over. Met een vierde plek zijn de Eindhovenaren natuurlijk niet tevreden. Feyenoord is tot op 1 punt genaderd dus het gevaar dreigt dat PSV nog verder kan afzakken. Na de wedstrijd tegen Twente staat namelijk de kraker tegen Ajax op het programma. PSV zal dus koste wat het kost al drie punten tegen FC Twente willen pakken. Voorlopig lijk de reactie van het ontslag van Mark van Bommel nog uit te blijven. Kan PSV nog wat van het seizoen maken?

de odds voor psv - twente in de eredivisie

©Betrebels

De odds bij PSV – FC Twente

Bij Betrebels hebben we de mooie odds gevonden voor deze Eredivisiewedstrijd. We gaan zo ook nog over de Betrebels bonus die mooi van pas komt bij deze match, maar eerst natuurlijk de odds. Met twee teams die niet in vorm zijn, lijkt het zoeken naar een favoriet natuurlijk wat lastiger. Toch zien we bij Betrebels dat volgens hen PSV de favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Voor een PSV-overwinning krijg staan de odds op 1.27. Dat houdt in dat winst van FV Twente een stuk meer oplevert. Je krijgt maar liefst 9.40 keer je inleg voor een Twente overwinning. Ook als het niet verder komt dan een gelijkspel kan je hier goed op verdienen. De quoteringen staan op 6.00. Mocht jij dus denken dat PSV voor de tweede keer punten verspeelt, zet hier dan zeker op in!

De welkomstbonus bij Betrebels

Het is lekker inzetten bij deze bookmaker. Als je bij Betrebels geregistreerd bent en €10 of meer stort krijg je de 50% Betrebels bonus tot €100! Stort dus €50 en je kan beginnen met spelen met €75. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een email sturen naar bonus@betrebels.com. Je krijgt dan een code die je op de site in dient te vullen. Hierna krijg je direct je bonusbedrag in je account. Wil jij ook gelijk inzetten bij Betrebels? Twijfel dan geen moment en meld je direct aan via de link hieronder.

BetRebels Nieuws