Wedden op PSV-RBK: strijd voor de derde plaats in groep D

Erik de Kort
12. december 2019

Met PSV tegen Rosenborg nemen de nummers drie en vier het tegen elkaar op in Groep D. De strijd lijkt echter al gestreden, want de nummers een en twee zijn al bekend. Toch zouden beide teams hun fans nog een mooi afscheid willen geven.

Is het lek boven bij PSV?

Na weken van nederlagen, gelijke spelen en puntverlies werd afgelopen weekend weer eens gewonnen. Tegen Fortuna Sittard werd het zaterdag 5-0 voor PSV. De overwinning in eigen huis zorgde voor opluchting bij de Eindhovense fans. Kan PSV deze stap vooruit blijven zetten en wint het ook van Rosenborg? De vorige ontmoeting tussen beide teams liep uit in een 1-4 overwinning voor PSV. Deze overwinning lijkt dus vertrouwen te geven voor het thuis treffen tegen de Noren. RBK is natuurlijk wel van een ander kaliber dan Fortuna Sittard, maar juist door het goede resultaat uit, lijken de PSV fans zich klaar te maken voor een overwinning. Denken de bet sites Nederland er ook zo over?

Rosenborg zonder punten op de laatste plek

Het is geen lekker seizoen in de Europa League voor Rosenborg. Tot nu toe heeft de Noorse club alle wedstrijden verloren in groep D. Er werd twee keer gescoord door de Noren en met tien tegengoals staat het doelsaldo op -8. Voor de Noren lijkt het daarom misschien ook wel goed dat het Europese seizoen er na deze wedstrijd op zit. In eigen land gaat het wat beter. Daar staat RBK op de derde plaats. Het kampioenschap is echter niet meer in zicht. Molde staat op een gigantische voorsprong en stevent af op het kampioenschap. De hoogste odds hebben we gevonden bij 24bettle bonus. Bovenop de goede odds staat er toch ook nog een lekkere sportweddenschappen bonus voor je klaar.

de welkomstbonus van 24Bettle

© 24Bettle

De odds van 24Bettle voor PSV-RBK

We zien dat PSV volgens 24Bettle toch wel favoriet is om de wedstrijd te winnen. Het zal dan met name voor de eer gaan, als PSV wint pak je hier toch nog 1.48 voor. Een Noorse overwinning ligt niet in de lijn der verwachtingen en geeft 6.80. Een gelijkspel tussen beide teams levert 4.60 op en lijkt eerder mogelijk dan een Noorse winst. Het belooft een interessante wedstrijd te worden donderdag tussen PSV en Rosenborg. Ondanks dat er niet veel op het spel staat, kunnen beide teams hun fans niet teleurstellen. Een goed resultaat voor PSV lijkt weer wat krediet te geven. Opnieuw een nederlaag kan wel eens desastreuze gevolgen hebben voor spelers en coach. Geloof jij in een mooie winst van PSV of juist niet? Via de link hieronder pak je gelijk die mooie 24Bettle bonus mee!

24Bettle Nieuws