Eindelijk een Europa League succes voor Gent?

Erik de Kort
4. november 2020

Stijf onderaan zonder ook maar een punt gewonnen te hebben. Tegen Crevena Zvezda (Rode Ster Belgrado) gaat Gent op zoek naar het eerste of misschien zelfs de eerste drie punten deze campagne.

Gent wint wel in de Jupiler League

Tegen Waasland Beveren pakte Gent dit weekend flink uit. Het werd in de Jupiler League 1-4 voor Gent. In minder dan 20 minuten vond Gent vier keer het net. De wedstrijd was dus al bij rust beslist. In totaal werd er dertien keer gescoord in de laatste zes wedstrijden. Hoe positief dit ook klinkt, toch wist de tegenstander ook zesmaal het net te vinden. Juist die defensieve zwakte baart de Gent fans zorgen voor de wedstrijd tegen Crevena Zvezda. Hoewel Gent er alles aan zal doen om niet voor de derde keer te verliezen op rij en de verdediging zal aanscherpen, moet het ook zorgen dat er gescoord wordt als ze willen winnen.

Alleen met een overwinning lijkt Gent nog een kans te maken om ook na december in de Europa League uit te komen. De Buffalo’s kunnen met een redelijk fitte selectie afreizen naar Servië. De matige reeks van Gent geeft echter niet veel vertrouwen voor een goed resultaat tegen Rode Ster. Of de bookmakers wel geloven in een overwinning van Gent lees je zometeen.

Rode Ster pakt flink uit tegen Liberec

Waar Gent op de openingsdag verloor van Liberec, won Crvena Zvezda wel van de Tsjechische tegenstander. In Belgrado werd het maar liefst 5-1 voor Rode Ster. Nabouhane maakte twee goals in de eerste 21 minuten en daarna werd er ook in de tweede helft nog drie keer gescoord. Met twintig schoten kwam Slovan Liberec eigenlijk nog goed weg dat er maar vijf ballen in het net belandden. Ook afgelopen weekend werd weer flink gescoord door door Rode Ster. Het werd tegen Radnik Surdulica 1-4. Het team van Dejan Stankovic, de oud sterspeler van Inter Milan gooit de laatste wedstrijden hoge ogen. Bij wedden op voetbal zijn de odds natuurlijk hartstikke belangrijk. We zullen je dan ook niet langer op de bookmaker odds laten wachten.

Goede odds bij wedden op Gent bij rode ster belgrado

© Unibet

Wedden met de hoogste odds op deze wedstrijd

We zijn dit keer bij Unibet uitgekomen waar de beste odds voor het wedden op Rode Ster Belgrado – Gent voor je klaar staan. Hoewel we natuurlijk hopen op eindelijk een goed resultaat van Gent, lijken de bookmakers niet al te veel rekening te houden met een overwinning. Voor wedden op Gent krijg je nu 4.50. Dat betekent dat CSKA de favoriet is en met odds van 1.67 zijn de verschillen dus wel duidelijk. Een gelijkspel levert met 4.40 bijna net zoveel op als een overwinning van Gent bij Unibet. Als optimist kun je dan ook flink winnen als je op Gent inzet. Wij zijn toch wat meer realistisch en denken dat Gent een lastige avond tegemoet gaat in Belgrado. We raden je aan om in te zetten bij Unibet. Alle redenen waarom behalve deze mooie odds, zie je terug in onze Unibet review.

Unibet Nieuws