Wedden op nieuwjaarsdag: Southampton – Tottenham Hotspur

Erik de Kort
31. december 2019

Als Tottenham aansluiting wil houden bij de top van 5 van de Premier League, dan moet het winnen van Southampton, dat momenteel op 15e plaats staat. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden.

Een belangrijk duel met veel op het spel

Voor allebei de teams is het eerste duel van 2020 direct erg belangrijk. Als Tottenham aansluiting wilt blijven houden bij de top 5 van de Premier League, dienen ze te winnen. Southampton lijkt de punten zelfs nog wat harder nodig te hebben.  Southampton staat op de vijftiende plaats en dat is maar drie plekken boven de degradatiestreep.

Aston Villa staat achttiende met vier punten verschil, een nederlaag zet de twee teams dus verschrikkelijk op elkaar en zo komt degradatie dus in zicht voor Southampton. Kunnen The Saints zich uit de gevarenzone spelen met een overwinning op Tottenham? We pakken zo de odds erbij die we bij een van onze favoriete bookmakers en bespreken een lekkere Svenbet bonus die je niet mag missen!

Tottenham met Mourinho op 1 punt van de 5e plek

De resultaten van de Spurs zijn nog niet top te noemen, maar toch houden ze zicht op de vijfde plaats. Manchester United heeft die plaats nu in het bezit en het verschil is slechts een punt. Als Tottenham afgelopen week niet gelijk had gespeeld maar gewonnen tegen hekkensluiter Norwich, hadden ze nu gewoon op de vijfde plek gestaan boven United. De Spurs liepen dus tegen een pijnlijk gelijkspel aan, en het is nu dus zaak de achtervolging op Manchester United in te zetten.  De focus zal toch liggen op het weggeven van zo weinig mogelijk goals. De laatste wedstrijd waar de nul gehouden werd was begin december tegen Burnley, toen Tottenham met 5-0 won.

Wisselende resultaten bij Southampton

Winnen van Chelsea, gelijkspelen tegen Arsenal, serieus kans maken tegen Manchester City maar toch ook met 9-0 verliezen tegen Leicester. Het kenmerkt het seizoen van Southampton. Die nederlaag op 26 oktober liet duidelijk zien hoe kwetsbaar het team kan zijn. Na deze grote uitslag heeft Southampton echter de draad opgepakt en liet het dus zien dat het ook goede wedstrijden kan spelen. Wordt de wedstrijd tegen de Spurs er ook zo een?

Svenbet odds Southampton Spurs

© Svenbet

De odds en Svenbet bonus

We geven je gelijk de odds voor deze wedstrijd maar pakken ook gelijk die goede bookmaker bonus voor je mee.  We zien bij Svenbet dat Tottenham de voorkeur krijgt om de wedstrijd te winnen. Je krijgt 2.13 voor de Spurs, tegenover 3.31 voor Southampton dat thuis speelt. Een gelijkspel geeft net iets hoger dan een overwinning van Southampton. Je krijgt hier 3.52 keer je inleg voor. Zoals we al melden staat er ook een mooie bonus voor je klaar bij Svenbet. Als nieuwe speler kun je namelijk de bonus code SBOOKX6 gebruiken en zo tot € 125 extra pakken. Deze code geeft je namelijk 100% tot € 125! Om het bonusbedrag vrij te spelen, dien je je storting en bonus zes keer rond te spelen op odds van 2.00 of hoger. Pak de bonus en deze mooie odds gelijk mee via de link.

 

Svenbet Nieuws