Speelronde 16 in La Liga op dinsdag t/m donderdag

Erik de Kort
29. december 2020

Vlak voor het einde voor het jaar komen alle ploegen nog een keer in actie. Op dinsdag zien we Barcelona in actie komen en woensdag staan Atletico, Valencia en Real Madrid op het programma.

Vier wedstrijden op dinsdag

Om 17.00 uur trapt Sevilla de midweekse speelronde af tegen Villareal. Een heerlijke wedstrijd tussen de nummer zes (Sevilla) tegen nummer vier (Villareal). Sevilla heeft tot nu toe 13 wedstrijden gespeeld en staat met 23 punten een punt achter Barcelona. Vilareal staat al op 15 wedstrijden en heeft 26 punten. De verschillen in de subtop van la Liga zijn sowieso niet zo groot en daarom zal elke ploeg volle bak voor de winst gaan. De bookmakers Nederland lijken voor Sevilla te gaan als winnaar van deze wedstrijd. Voor wedden op het thuisspelende Sevilla krijg je 2.15 terwijl een x op 3.50 staat. De hoogste odds krijg je voor een overwinning van Villareal met 3.65.

 

Sevlla – Villareal is niet de enige wedstrijd op dinsdag die de moeite waard is want ok Barcelona komt in actie tegen Eibar. Het Barça van Ronald Koeman gaat met de week beter spelen en heeft de weg naar boven ingezet. Je krijgt voor winst van Barça in Camp Nou dan ook 1.39. Eibar dat nog maar net boven de degradatiestreep staat, staat op 7 keer je inzet voor een overwinning. Een gelijkspel staat op 6.0 maar alles wijst erop dat Barça deze wedstrijd wel gaat winnen.

 

Fastbet odds La liga 30-12-2020

©Fastbet

De top drie in actie op woensdag en donderdag

Zowel Atletico Madrid als Real Madrid spelen op woensdag en Real Sociedad komt donderdag nog in actie. Atletico neemt het thuis op tegen Getafe dat twaalfde staat en is dan ook gelijk de favoriet bij de bookmakers. De odds bij deze wedstrijd zin 1.50 voor winst van Atletico, X is 4.20 en winst Getafe staat op 7.75.

Ook stadsgenoot Real komt dus in actie en is net als Atletico de grote favoriet in hun wedstrijd. Real speelt tegen Elche op verplaatsing en staan als nummer twee in La Liga op 1.29 voor de winst. Elche, zestiende in de competitie wist sowieso de laatste vijf wedstrijden al niet meer te winnen en lijkt deze ook aan zich voorbij te moeten laten gaan. Voor een superstunt van Elche krijg je 10.25 keer je inleg en een verrassend gelijkspel staat ook nog op 6.25. Voor we de sportweddenschappen bonus erbij pakken gaan we ook nog over de wedstrijd van de nummer drie van La Liga: Real Sociedad

Op oudejaarsdag kun je ’s middags al kijken naar de kraker tussen Athletic Bilbao en Real Sociedad. Athletic draait een wisselvallig seizoen maar Real Sociedad heeft een top eerste seizoenshelft gekend. Hoewel de laatste drie wedstrijden allemaal verloren gingen, staan ze wel nog derde in La Liga en zijn ze ook voor dit duel favoriet. Je krijgt voor wedden op Sociedad bij Fastbet 2.55 terwijl je voor nummer tien Bilbao 3 keer je inzet krijgt. Een X zetten geeft je 3.35. Wordt de negatieve reeks van Real Sociedad verbroken en sluiten ze af met een overwinning?

Wedden met de Fastbet bonus

Bij Fastbet krijg je met de hele lekkere  Fastbet bonus tot € 200 bovenop je eerste storting die je bij deze bookmaker doet. Elk bedrag tot € 200 wordt dus gewoon verdubbeld. Je hebt net al kunnen zien dat de odds ook nog eens zeer goed zijn en hetzelfde geldt voor de voorwaarden bij deze bonus!

 

FastBet Nieuws