Standard – Genk met de beste bonus van het weekend

Erik de Kort
16. oktober 2019

Met zo’n mooie wedstrijd op het programma strijden de bookies om de mooiste promoties. Wij hebben een hele mooie promo gevonden en geven je graag ook odds en wedtips.

Genk zal moeten winnen om aansluiting bij de top te houden

Regerend kampioen Genk heeft het dit seizoen wat lastiger dan vorig jaar. Met de zesde plaats in de competitie staat het nu al 7 punten achter op koploper Club Brugge. Standard heeft een wedstrijd meer gespeeld maar staat wel op 20 punten. Genk staat op 16 punten en heeft slechts een punt minder dan Mechelen Antwerp en Gent.

Met veel schommelende resultaten is het dus nog maar de vraag welke Online bookmakers de beste odds geven. Voordat we naar de odds kijken bespreken we natuurlijk ook nog de thuisploeg Standard.

Standard met twee gelijke spelen op rij

De laatste twee wedstrijden werden niet gewonnen en dat is opmerkelijk voor de ploeg uit Luik. Zowel tegen Antwerp as tegen Charleroi werden de punten gedeeld. Standaard staat door deze vier verliespunten op rij nu op de tweede plek met drie punten minder maar met een wedstrijd meer gespeeld achter koploper Club Brugge. Als de ploeg van Preud’homme de achterstand niet nog meer wilt laten oplopen op de koploper is het dus verplicht te winnen. We gaan kijken wat de bookies verwachten van de wedstrijd en bespreken dus die hele goede sportweddenschappen bonus.

 

Onderlinge statistieken tussen Standard - Genk
© Ladbrokes

Wat verwachten we van de Standard – Genk odds?

Standard- Genk is één van die wedstrijden waar je voor thuisblijft en waar dan ook flink op gewed wordt. We kijken naar de odds van Ladbrokes voor deze mooie voetbalwedsrtijd. Wat gelijk opvalt, behalve de mooie Ladbrokes bonus, is dat beide teams vrij veel kans hebben op een overwinning. Zo zijn de odds voor winst van de thuisploeg Standard nu 2.26. Genk daarentegen staat op 3.0 voor winst en is dus lichtjes de underdog.

Een gelijkspel levert het meeste op. De odds staan op 3.70 hiervoor. Als je uitgaat van een 0-0 einduitslag dan krijg je hier 12 keer je inleg voor. Ook als je denkt dat er meer dan drie keer wordt gescoord liggen de odds op 2.50. Dit kan dus zeker interessant zijn.

Ga rechtstreeks naar Ladbrokes en geniet van deze geweldige actie met een klik op de afbeelding! Standard Genk 300% bonus bij Ladbrokes!

©Ladbrokes

Dubbele, driedubbele en vierdubbele bonus bij Ladbrokes

Nu gokken op Standard – Genk doe je het beste via Ladbrokes want daar staan nu niet één maar drie(!!) keuzes van bonussen op je te wachten. Het werkt heel simpel. Hoe groter jouw storting, hoe groter jouw cadeau! In het geval van de vierdubbele bonus ontvang je 300% van je eerst geplaatste weddenschap met een minimum notering van 1.50 in de vorm van een free bet die in één keer moet worden opgebruikt op een notering naar keuze. Meer info over deze bonussen zie je in de afbeelding hierboven en natuurlijk op de site van Ladbrokes via de link op de afbeelding!

 

Ladbrokes Nieuws