Tot 30% extra winst bij wedden op tafeltennis

Erik de Kort
6. mei 2020

Tot 10 mei pak je nu 30% extra winst als je besluit in te zetten op onder andere de Moscow Liga Pro bij Unibet. Bovendien wordt het toernooi gestreamd via Unibet TV. 

Hoe wedden op tafeltennis?

Je wilt natuurlijk direct die winstverhoging pakken maar voordat je gaat inzetten op tafeltennis of pingpong leggen we je nog even uit waar je nu precies op in kunt zetten bij deze snelle sport. Tafeltennis is niet alleen in Azië enorm populair. De discipline zorgt ook in Europa voor veel spanning. De bookmakers hebben hier ook lucht van gekregen en bieden op dit moment erg veel weddenschappen voor tafeltennis aan. Bij de meeste bookies kun je vaak enkel inzetten op de winnaar van een partij. Ook kun je steeds vaker live inzetten op mooie tafeltenniswedstrijden. Het aanbod groeit gestaag. Wij hebben een mooie bonus gevonden die je op je wenken bedient als je graag wilt inzetten op tafeltennis. Lees dus snel verder om te zien hoe je die 30% winstverhoging kunt meepakken.

Als je graag wilt inzetten met een goede sportweddenschappen bonus, kijk dan ook  eens naar onze goede aanbiedingen.

tafeltennis multies unibet

©Unibet

Wedden op de grootste competities

Unibet komt op het juiste moment met deze mooie promotie. Op dit moment vindt namelijk de Liga Pro Moskou plaats maar ook de Oekraïense Win Cup is zeker het kijken waard. Een aantal van de beste spelers van de wereld vind je terug in deze mooie competities en dus is het inzetten op de Liga Pro of Win Cup gigantisch spannend. Unibet streamt bovendien ook nog eens een groot aantal wedstrijden live. Je kunt dus rechtstreeks de wedstrijden volgen en in sommige gevallen zelfs live inzetten. Sportweddenschappen die je live kunt volgen geven altijd net dat beetje meer en bij Unibet ben je dus aan het juiste adres. Wil je eerst meer weten over deze bookmaker lees dan zeker onze Unibet review door.

Pak nu tot 30% extra winst!

De Unibet promotie waarbij je extra winst pakt als je inzet op de Moscow Liga Pro, Setka Cup of Win Cup, geeft je tot maar liefst 30% als je een weddenschap van 3 selecties of meer plaatst. Bij een combinatie van 3 selecties krijg je al 10% extra winst bovenop je reguliere winst. Dit loopt op tot 20% extra bij 4 selecties. Bij 5 selecties of meer loopt je winstpercentage op tot maar liefst 30% extra. Let wel op dat dit geen live weddenschappen kunnen zijn en dat de minimum odds 1.20 zijn per selectie. De maximale inzet die je kunt plaatsen is €25. Ook is de maximale winst die je kunt behalen €1.000. Prima voorwaarden dus waarmee tafeltennis nog een stuk spannender wordt!

Unibet Nieuws