Wed op Waasland-Beveren tegen Club Brugge dit weekend

Erik de Kort
3. februari 2021

De koploper tegen de nummer 18. Heeft Waasland-iets in te brengen tegen Club Brugge? Er zit 36 punten verschil en 17 plekken tussen beide ploegen. Wordt dit een makkelijk overwinning voor Club Brugge?

Club Brugge bezig aan een fenomenale reeks

Zeven wedstrijden op rij gewonnen. Het is een mooie reeks voor Brugge dat inmiddels veertien punten voorsprong heeft op nummer twee Antwerp. Club blijft maar winnen en wist in 25 wedstrijden al 53 keer te scoren. Het gemiddelde staat dus op ruim twee goals per match. Alleen in de laatste vijf goals scoorde Brugge al dertien goals. Bij Brugge doen bovendien de Nederlanders het prima. Zowel Noa Lang als Ruud Vormer en Bas Dost drukken regelmatig hun stempel op de wedstrijd. Bij Brugge missen enkel Cisse Sandra en Matej Mitrovic. Wel moet de zojuist genoemde Noa Lang opletten dat hij niet tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen aanloopt. We verwachten dat Club Brugge tegen Waasland-Beveren niet te veel moeite zal hebben maar zullen natuurlijk ook de beste bookmakers odds er voor je bij pakken.

 

Wat moet Waasland-Beveren doen om van de laatste plek af te komen?

De laatste plek betekent rechtstreekse degradatie terwijl de zeventiende plek de play-offs betekent. Op de zestiende plek sta je veilig. Het probleem van Waasland-Beveren is dat er wel al vijf punten verschil zitten tussen Waasland-Beveren en nummer zestien Moeskroen. Er was even hoop toen Waasland tegen Moeskroen en zelfs Anderlecht een punt pakte. De laatste twee wedstrijden gingen echter nipt met 3-2 verloren waardoor de ploeg twee keer op rij geen punten pakte. Moeskroen kon daardoor met twee punten uitlopen. Gelukkig voor Waasland Beveren verloor Cercle Brugge de huidige nummer 17 ook twee keer op rij waardoor dat gat niet groter werd. Als WB van die laatste plek wil afkomen moeten er meer punten gepakt worden.

De laatste keer dat er nog eens drie punten gepakt werden is bijna twee maanden geleden toen Mechelen met 3-2 werd verslagen. Zit er een stunt in voor Waasland – Beveren of is Club Brugge veel te sterk? Van de sportweddenschappen bonus bookmakers pakken we Betfirst eruit met de beste odds. Eerst onze Betfirst review lezen voor je gaat wedden is overigens helemaal niet zo’n slecht plan. Hierin bespreken we namelijk alle odds van deze bookmaker

Wedden op Waasland - Beveren tegen Club Brugge 06-02-2021

©Betfirst

Is Brugge automatisch de grote favoriet?

Op voorhand zou je denken dat Club Brugge automatisch de grote favoriet is voor deze wedstrijd. We zullen je maar gelijk geruststellen, dat is hier ook het geval. Voor wedden op Club Brugge krijg je 1.23 als ze winnen op verplaatsing van Waasland-Beveren. Een gelijkspel staat nog op 7.25 terwijl je voor winst van Waasland Beveren al direct 13 keer je inzet krijgt. We kunnen niet anders dan meegaan dat Club Brugge wint op zes februari.

BetFIRST Nieuws