Gokken op Salzburg – Genk in de CL met odds

Erik de Kort
17. september 2019

Regerend Belgisch kampioen Genk speelt de eerste match in de Champions League in Salzburg. De resultaten vallen nog tegen dit seizoen. Komt de wederopstanding in de Champions League?

Genk overtuigt nog niet dit seizoen

Afgelopen vrijdag ging Genk opnieuw onderuit in de Pro League. Op bezoek bij Charleroi verloor het met 2-1. De derde nederlaag dit seizoen dus voor Genk nadat het eerder al van Mechelen verloor. Dit was tevens in een uitmatch. Thuis werd er verloren van Zulte Waregem en uit bij Club Brugge kwam het niet verder dan een gelijkspel. Genk is dus niet in goede vorm en weet in de Belgische competitie niet te overtuigen Bij de bookmakers Nederland zien we dan ook dat Genk niet overal favoriet is. We zullen hier zo nog verder op in gaan.

Salzburg met zevenklapper in repetitie voor de match tegen Genk

Waar Genk het lastig heeft dit seizoen, loopt het bij Red Bull Salzburg een stuk soepeler. Dat bewijst de uitslag van de laatste wedstrijd wel. In de Oostenrijkse competitie werd Hartberg verslagen met maar liefst 7-2.

De grote man aan de kant van Salzburg was Håland die een hattrick maakte. De negentienjarige Noor staat na 6 wedstrijden al op 8 goals en 3 assist en is de grote revelatie bij de Oostenrijkers dit seizoen. Mocht jij nu denken dat de Noor ook weer toe zal slaan in de match tegen Genk, dan kun je hierop inzetten. Unibet geeft hier goede odds voor en hebben ook een mooie Unibet bonus.

Spelers om op te letten bij Red Bull Salzburg

Naast Håland die dus met acht doelpunten de topscorer is van Red Bull Salzburg, loopt er nog een gevaarlijke man rond bij de Oostenrijkers. Japans international Hee-Chan Hwang heeft momenteel al zes assists op zijn naam staan en wist tot dusverre al vier keer te scoren.

Ook de verdediging van Salzburg is behoorlijk sterk. De sluitpost bij Salzburg is doelman Stankovic en hij wist drie keer het doel schoon te houden in zes wedstrijden en kreeg in totaal slecht vier goals om zijn oren.

Salzburg - Genk: Champions League odds voor wedden vind je hier.
© Unibet

Wat zijn de odds voor Salzburg- Genk?

We nemen een kijkje bij Unibet om te zien wat de odds zijn voor deze Champions League wedstrijd. Volgens ons vind je bij Unibet momenteel de sterkste odds en kun je daar ook nog eens een mooie stortingsbonus meepakken. Reden des te meer dus om de Unibet odds er even bij te pakken.

We zien gelijk dat ook hier Red Bull Salzburg de grote favoriet is. Inzetten op winst van de Oostenrijkers wordt beloond met odds van 1.56 momenteel. Als je denk dat Genk de zaken weer op orde heeft en deze wedstrijd kan winnen dan is inzetten hierop zeer winstgevend. Je krijgt namelijk 5.75 terug als Genk weet te winnen. De odds voor een gelijkspel liggen net iets lager met 4.75.

We zeiden het al, je vindt nu erg goede odds bij Unibet en er zijn ook tal van promoties te vinden. Om de Champions League start te vieren en ook die van de Europa League kan je 50% van je inzet ontvangen als Freebet. De maximale Freebet is € 20 en hiervoor dien je op minimaal 4 selecties in te zetten met een minimale totaalnotering van 4.00 wat zeer redelijk is. Klik op de link om samen met Unibet de terugkomst van de Champions League te vieren!

 

Unibet Nieuws