Wedden op Zulte Waregem – Kortrijk op maandag 2 november

Erik de Kort
30. oktober 2020

Voordat we ons weer gaan klaarmaken op een volle week Europees voetbal, sluiten we eerst nog speelronde 11 van de Jupiler League met Zulte tegen Kortrijk.

Een dramatisch seizoen voor Essevee zover

Het loopt verre van goed bij Zulte Waregem. Zulte staat op de zestiende plek en na twee overwinningen eind augustus werd er niet meer gewonnen. De laatste drie wedstrijden werden verloren. Het laatste punt dat gepakt werd was in de wedstrijd tegen Standard waarbij een 0-2 voorsprong werd weggegeven. Kopzorgen dus voor Francky Dury die betere tijden gekend heeft met zijn Essevee.

Vorige week werd de wedstrijd tegen Oostende bepaald in slechts vijf minuten. Tussen de 32e en 37e minuut schoot Oostende drie keer raak en stond de einduitslag dus al voor de rust op het bord. Zulte had weliswaar meer balbezit en meer schoten op doel maar toch kwam het maar niet tot scoren. Tegen Kortrijk kan Dury niet beschikken over de lang geblesseerde Erdin Demir en Sammy Bossut, de rest van de selectie lijkt fit te zijn. Gaat Zulte eindelijk weer eens winnen? We bespreken zo de odds bij Unibet. Deze bookmaker richt zich alleen op Belgische spelers. Als Nederlander kun je natuurlijk ook gewoon op deze wedstrijd inzetten. Kies hiervoor een bookmaker uit ons beste bookmakers Nederland overzicht.

Kortrijk staat elfde in de Pro League

Ook Kortrijk draait nog niet lekker in de Jupiler League. We zien ze momenteel terug op de elfde plek met 14 punten. Wel hebben ze een wedstrijd meer gespeeld dat bijvoorbeeld Oostende en Cercle Brugge dat de negende en tiende plek ingenomen hebben. Ook Eupen dat op de twaalfde plek staat heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Kortrijk. De laatste overwinning was twee weken geleden toen Mechelen werd verslagen. Als we kijken naar de resultaten van Kortrijk zien we dat er redelijk wat punten gepakt worden tegen de mindere ploegen. Vooral tegen de ploegen uit de top negen worden punten verspeeld. Dat zal hoop moeten geven voor de wedstrijd tegen Essevee. We gaan op de Unibet app op zoek naar de odds bij deze wedstrijd. Kortrijk beschikt net als Zulte over een volledig fitte selectie. Alleen de geschorste Faiz Selemani zit nog niet bij de spelersgroep.

 

Wedden bij Unibet op Zulte Waregem tegen Kortrijk

©Unibet

De bookmaker odds bij Zulte Waregem – Kortrijk

Bij de bookmakers is er niet erg veel verschil tussen de odds van beide ploegen maar ondanks de lage klassering en de zeer matige resultaten is Zulte lichtjes favoriet. Wedden op Zulte Waregem geeft je 2.42 wat net iets meer is dan de 2.75 die je krijgt als je inzet op Kortrijk. Een gelijkspel levert je maar liefst 3.80 op. Gezien de laatste resultaten van beide ploegen zou een gelijkspel niet eens heel onwaarschijnlijk zijn. Een ding is zeker, zowel Zulte Waregem als Kortrijk zal vol voor de overwinning gaan en we verwachten dan ook een spannende wedstrijd die alle kanten op kan gaan. Wil je eerst nog wat meer informatie lezen over deze bookmaker, dan raden we je aan onze Unibet review eens door te nemen! We wensen je een mooi voetbalweekend.

Unibet Nieuws