De William Hill World Darts Championship komt er weer aan!

Erik de Kort
14. december 2020

We kunnen ons weer opmaken voor misschien wel het mooiste dart evenement van dit jaar: de World Darts Championship. We zullen je alvast warm maken met de odds bij dit toernooi.

Een verrassend darts seizoen

2020 was een ander jaar dan andere jaren. Michael van Gerwen bijvoorbeeld had een minder jaar maar kwam afgelopen maand toch redelijk sterk terug. Van Gerwen heeft moeite met de dubbels, zijn scores zijn het probleem niet maar MVG mist scherpte met het uitgooien van de dubbels. Het is dan ook maar de vraag of MVG tussen de favorieten bij de bookmakers staat dit jaar. Het zal een spannend toernooi gaan worden waarbij er zomaar eens een onbekendere speler dan de standaard favorieten zou kunnen opstaan om de titel te pakken.

Wie zijn de favorieten voor deze editie?

Op dinsdagavond begint het toernooi met een flink aantal onbekendere spelers. Het duurt nog even voor de topfavorieten in actie komen en daarom gaan we alvast over de outrights. Natuurlijk kun je wel al gewoon inzetten op de winnaar van elke wedstrijd. Ondanks het matige seizoen wist MVG vorige maand wel nog Mervyn King in de finale van de Players Championship. Het was de eerste prijs na een flink aantal (verrassende) nederlagen.

 

Wie wint de World Darts Championship

©Speedybet

 

Behalve Michael van Gerwen zijn er nog een flink aantal andere darters die kans maken op de zege. Bij Speedybet bonus zien we bijvoorbeeld dat Gerwyn Price op 5.50 staat en Peter Wright, de winnaar van vorig jaar op 7.00, Michael Smith staat op 15.00. Dimitri van den Berg kent een topseizoen en kan wel eens hoge ogen gaan gooien dit toernooi. De odds voor de Belg staan op 21.00. De topfavoriet bij de bookmakers blijkt toch Michael van Gerwen te zijn. De man die jaar in jaar uit de hoogste gemiddeldes gooit en elke toernooi al heeft gewonnen wordt bij Speedybet verwacht te gaan winnen. Je krijgt als je nu inzet op een overwinning van MVG 3.25

 

Wedden met de Speedybet bonus

Wedden op darts wordt nog veel beter als je daar een goede sportweddenschappen bonus bij krijgt. De Speedybet bonus is zo’n bonus waarbij je je vingers kan aflikken. Je krijgt hier namelijk € 200 bij je eerste storting. Deze bonus krijg je al vanaf het moment dat je € 20 of meer stort. Om je bonus vrij te spelen dien je hem 16 keer in te zetten op odds hoger dan 1.80. Het goede nieuws is dat je hier zestig dagen de tijd voor krijgt. Andere bookmakers kennen dezelfde voorwaarden maar geven je slechts dertig dagen. Je hebt hier dus wat meer de tijd om je bonusbedrag rond te spelen. Je komt gelijk bij de bookmaker uit via de link hieronder.

Speedybet Nieuws