Sonsofslots Review – Sonsofbets

Sonsofslots is natuurlijk niet echt de naam waar je naar op zoek bent als je kiest voor een nieuwe bookmaker. Gelukkig beschikt de sportafdeling over een iets meer relevante naam, Sonsofbets. Hoe goed is deze relatieve nieuwe site? Lees het in onze review!

Sonsofbets logo

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de wetgeving op kansspelen. Scandibet heeft momenteel geen licentie in Nederland! Bekijk alle Nederlandse online bookmakers hier.

BetCity.NL is één van de enige legale bookmakers op de Nederlandse markt en een geweldig alternatief voor illegale site zoals Sonsofbets.

Registratie

Een account aanmaken bij Sonsofbets is een makkie. Je begint met het kiezen van je email, en vult dan je contactgegevens in net als ook je naam. Na het (twee keer) invullen van een geschikt paswoord kan je verder. Het proces duurt eigenlijk maar enkele minuten, we klagen er dus niet over.

Sonsofbets Betalen & Uitbetalen

Bij Sonsofslots & Sonsofbets kan je met een hele hoop middelen betalen, waaronder ook het heel populaire Trustly. Andere opties zijn je typische kredietkaarten, PayPal, Neteller & Skrill, …, meer dan genoeg keuze!

Uitbetalen is net zo eenvoudig, en hier heb je ook dezelfde opties bijna. Uiteraard betaal je uit met de stortingskeuze. Stort je met Trustly, dan betaal je uit met Trustly!

Wedden bij Sonsofslots: Sonsofbets bookmaker

Voor ons is het belangrijkste natuurlijk wel het wedden op sport aspect. We kijken dan even naar wat belangrijke details waar we van elke bookie hoge scores verwachten.

We tellen rond de 25 unieke sporten waar je kan op wedden. Deze sporten hebben natuurlijk elk nog extra competities & afdelingen waar je ook op kan wedden. Op de Premier League voetbal kan je zelfs tot de amateur divisies gaan wedden. Dit is dus zeker voldoende om aan onze wensen te voldoen.

Ook de odds vallen redelijk goed mee als we deze vergelijken met andere bookies. De payout rate ligt bijna altijd rond de 95% op voetbal, wat best prima is. Natuurlijk is dit bij andere sporten helaas minder goed.

Wat voor klantenservice opties hebben ze?

Je kan heel makkelijk via de live-chat (9u – 1u) de Sonsofslots customer service bereiken. Een andere goede optie is het gebruiken van hun email adres, support@sons-of-slots.com. Dit was event moeilijk te vinden op hun desktop versie, onderaan in het menu rechts uitgelijnd.

Jammer genoeg staat er nergens een nummer op hun website. Bellen is dus geen mogelijkheid.

Sonsofbets Review besluit

Een degelijke site, met een goed in elkaar stekende sportsbook. De odds zijn heel goed, het aantal selecties bij weddenschappen is ook behoorlijk groot. Over de hele lijn scoort Sonsofbet redelijk hoog op elke categorie.

Legaal

Sonsofslots maakt deel uit van het grotere bedrijf CampeonGaming, en staat geregistreerd onder bedrijfsnaam L.C.S Limited in Malta. De MGA licentie binnen Europa is natuurlijk ook een mooi pluspunt.

Pluspunten:

  • MGA licentie
  • Onderdeel van een sterk draaiend bedrijf
  • Goede odds
  • Degelijke klantendienst

Minpunten

  • Er konden net iets meer sporten beschikbaar zijn
  • Geen bonus voor sport

Besluit

Sonsofbets is zeker een goede optie als je eens iets anders wil proberen. De layout van de site is op desktop misschien niet de beste keuze, maar op mobiel werkt dit perfect. Is Sonsofbets de beste bookmaker op de markt? Wellicht niet, maar toch zijn er voldoende sterke punten om ze meer dan een geslaagde score te geven.