Speedybet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 200
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. SpeedyBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Speedybet Bonus geeft je 100% tot € 200 extra op je eerste storting als welkomstbonus. Om deze rond te spelen zal je in totaal 16 maal het bonus bedrag moeten inzetten op odds van 1.80(+). Hoe snel moet ik dit klaarspelen? Je krijgt een flinke 60 dagen de tijd, wat zeker genoeg is. Storten kan enkel met Trustly (iDEAL alternatief)
Maximale bonus

€ 200

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

16 x bonus

Min. quotering

1.80

Tijdslimiet

60 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Verdubbeling van je storting
 • Hoog bonusbedrag
 • Storten met Trustly mogelijk
 • Veel tijd voor het vrijspelen
 • Rondspeelvoorwaarden iets onder het gemiddelde
 • Bonus enkel actief nadat je echt geld opgebruikt is
 • Maximum bet met bonus is 50
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Betaalmethodes
 • Trustly

Uitbetalingsvoorwaarden

Speedybet biedt je een fijne welkomstbonus aan van 100% tot € 200. Deze zal je in totaal voor 16 keer het bonusbedrag moeten inzetten op quoteringen van 1.80(+) en dan kan je ineens uitcashen. Dit moet ten laatste gebeuren op dag 60 na je storting.

Voorbeeld: 100% tot € 200

 • Maak even snel een account aan
 • Storten kan enkel via Trustly
 • Account verificatie is hierdoor niet nodig, dus je hoeft geen documenten te sturen
 • Indien je € 200 stort krijg je het dubbele bedrag om mee te spelen
 • Eerst wordt je echt geld ingezet - rondspelen begint vanaf het moment je enkel bonus saldo hebt
 • In totaal zet je dan € 200 x 16 = € 3200 in op 1.80(+)
 • Enkel bets onder de € 50 tellen mee, hoger is niet toegestaan wanneer je bonus acties is

Speedybet Stortingsbonus van 100% tot € 200
© Speedybet

Faq over de Speedybet Bonus

Wat is het minimum bedrag om deze te ontvangen?

Vanaf een storting van € 20 krijg je deze promo al.

Kan ik met Skrill of Neteller stortingen maken?

Je kan enkel met Trustly bij Speedybet storten, dit is om het verificatieproces te vergemakkelijken.

Hoe lang heb ik de tijd om de bonus klaar te spelen?

Met de 60 dagen tijdslimiet die bij deze aanbieding komt te staan heb je zeker tijd zat.

Moet ik een SpeedyBet Bonus Code invoeren?

Nee, dat is helemaal niet nodig, een gewone registratie volgens onze link biedt je deze stortingsbonus al aan.

Ik kan mij nergens aanmelden, enkel stortingen maken, hoe zit dat?

Aanmelden is niet nodig, een storting via Trustly geeft je meteen een account dat gelinked is aan je bankrekening, met je persoonlijke details.

Is er een Speedybet app beschikbaar?

Neen, maar de Speedybet mobile site is wel prima bereikbaar, zelfs via oudere smartphones.

Pak tot € 200 welkomstbonus bij Speedybet
© Speedybet

Speedybet Registratie

Het grootste verschilpunt tussen alle andere bookies ligt hem in de aanmeldingsprocedure. Speedy bet is een heel unieke sportsbook doordat je automatisch een account aanmaakt via een eerste storting met Trustly. Al je gegevens van Trustly worden dus automatisch gebruikt bij je registratieproces. Super snel dus!

Speedybet Storting en Uitbetaling

Stortingen bij Speedybet kunnen dus enkel via Trustly, wat een beetje hetzelfde is als iDEAL maar niet alleen voor Nederland. Laten we dit betalingsmiddel even verder toelichten.

Storting

Via de deposit knop op de site kom je dus in een klein Trustly venster waar je al je bankgegevens kan invoeren. Nadat je alles hebt ingevuld controleert Trustly via een samenwerkingsakkoord met de meeste Nederlandse banken of je genoeg geld op je rekening hebt staan. Indien dit het geval is, gaat de transactie meteen door en heb je ogenblikkelijk je geld op je sports betting saldo staan.

Uitbetalen

Om via Trustly uit te betalen zal je ook meteen je geld kunnen terug krijgen via de 'Trustly Instant withdrawal" optie. Snelheid is de belangrijkste factor waar ze bij Speedybet op letten. Let wel op dat uitbetalingen altijd eerst van Speedybet's kant moeten geprocessed worden, dus het kan toch nog tot 24 uur duren.

Speedybet Wedden en Quoteringen

Speedybet marges op odds zijn heel aantrekkelijk. Op voetbal rekenen ze een winstmarge van onder de 5% aan, wat heel goed is in vergelijken met andere keuzes. Ook het aantal sporten waar je op kan gokken is van een hoog niveau. Er zijn meer dan 30 unieke sportmogelijkheden om op in te zetten. Op individuele selecties bij wedstrijden zijn er ook een heel groot aantal keuzes bij je sport bets.

Speedybet klantendienst

Indien je toevallig een vraag of een probleem met je account hebt dan kan je heel snel met SpeedyBet contact opnemen via deze kanalen.

Livechat: De beste manier is om snel even via het menu naar de "Chat Support" te gaan. Hier kom je heel snel in contact met een customer support agent van Speedy Bet. Wij hadden enkele vragen over hoe de account registratie precies werkte, en kregen meteen een heel uitgebreid & vriendelijk antwoord.

Ben je een beetje verlegen of je bent geen fan van persoonlijke contacten? Stuur dan een email via het adres support@speedybet.com. Emails worden meestal binnen de 24 uur afgehandeld, maar het kan ook sneller gaan. Van een telefoonnummer is momenteel wel nog geen sprake.

Speedybet Conclusie

Een sportsbook met enkel 1 betalingsmiddel? Dat kom je niet zo vaak tegen en je zou denken dat we dit hard zullen afstraffen in onze analyse... Eigenlijk is dit niet echt een probleem. Trustly is een geweldig betalingsmiddel, en het feit dat je geen tijd verspeelt met het aanmaken van een account en ook meteen geverifiëerd bent is een groot pluspunt. Speedy bet scoort heel sterk op zowat elk vlak, met hun uitgebreid sport aanbod, degelijke odds, en redelijke (hoewel niet fantastisch) welkomstbonus. Het enige minpunt is het gebrek aan promo's, maar dit is ook weer expres als marketingsactie gedaan door zich puur en alleen op snelheid & gebruiksvriendelijkheid als sportsbook te richten. Je krijgt nooit reclame of spam berichten/emails van deze bookmaker.

Besluit? Zeker een aanmelding waard! Een simpele klik op de knop en je bent er meteen.

Speedy bet No Fuss Betting
© Speedybet