SuperNopea Review

Maak jij deel uit van een zoektocht naar meer Pay N Play bookies? Wij ook! Vandaar dat de deze nieuwe site “Super Nopea” even onder de loep nemen. We gaan even dieper ingaan op verschillende aspecten van de werking van deze bookmaker, zoals hun sport & voetbal aanbod.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. SuperNopea heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

SuperNopea logo

Registratie

Indien je jezelf wilt gaan registreren bij SuperNopea dan is dit een beetje anders dan bij traditionele bookmakers. Registreren gebeurt volledig via je Trustly account! Wanneer je stort, kan je enkel met Trustly betalen, waarna je meteen automatisch een account creëert. Volg je nog?

Omdat Trustly met Pay N Play bookmakers partner akkoorden heeft, worden je gegevens door een automatisch systeem meteen gecontroleerd. Hierdoor wordt je account dan ook meteen na een storting geverifieerd. Zij controleren dan ook meteen je leeftijd en andere details, zodat je later geen documenten meer hoeft in te zenden.

Uitbetalen en storten

Dit gebeurt dan ook weer enkel via Trustly. Gelukkig is dit ontzettend snel, en is het een kwestie van enkele seconden voor het geld op en van je balans komt.

Wil je meer informatie over dit middel lezen? Via onze Trustly bookmakers pagina beschrijven we het hele proces en verwijzen we naar andere bookies die dit middel benutten.

Wedden bij Supernopea

Je kan natuurlijk geen review schrijven over een bookie zonder het te hebben over het wedden aspect. Kwa sporten zijn er ongeveer 25, wat eigenlijk wel een klein beetje teleurstellend is. Wat als wij nu op waterpolo willen wedden? Wat dan? Gelukkig is er meer dan genoeg voetbal om de site om dit te compenseren.

De odds liggen gemiddeld rond de 5% marges ook, wat best wel goed is in vergelijking met de meeste bookies. Let wel op dat dit sterk kan verschillen van match tot match, en zeker van competitie.

SuperNopea Klantenservice

Enkel twee manieren om deze klantendienst aan te spreken. Ten eerste kan je handig via de live chat tussen 8 en 1u s’nachts altijd een medewerker contacteren. Deze service werkt snel en efficient, en is zeker onze aanrader bij mogelijke vragen.

Een andere, iets tragere optie is het email adres. Via support@supernopea.com kan je eender wanneer je wilt al je vragen sturen. Natuurlijk zal je iets langer moeten wachten op een antwoord.

Bellen kan helaas niet, maar dit is niets nieuw… bijna geen enkele site biedt dit nog aan.

SuperNopea Besluit

Graag willen we even alles nog eens samenvatten op een makkelijk te begrijpen manier.

Legaal:

Supernopea is een onderdeel van een groter bedrijf met een zetel in Malta. Dit bedrijf noemt “Bethard Group” en is verantwoordelijk voor een heel pak bookmakers en casinos. Zij beschikken hierdoor dus ook meteen over de mooie MGA licentie.

Goede punten:

  • Pay n Play bookie
  • Super snel betalen en uitbetalen
  • prima odds

Slechte punten:

  • Geen bonus
  • Klantendienst niet altijd beschikbaar

We klagen dus niet te veel over Supernopea, over de volledige lijn is dit een redelijk goede bookmaker.