SvenBet mobile app: wedden via Svenbet mobiel

Opgelet: De Svenbet mobiele site is momenteel niet langer bereikbaar vanuit Nederland. Enkel met een IP in het buitenland kan je dus nog op Svenbet.

Svenbet staat nog maar sinds minder dan een jaartje in onze lijst van beste bookmakers Nederland, maar ze hebben in die korte tijd wel hun stekje aan de top veroverd. Daarnaast worden ze ook in België erkend als degelijke sportwedden site. Maar mat met een mobiel aanbod Svenbet? Kan je er ook via je mobiele telefoon spelen, misschien zelfs met een Svenbet app?  Dat laatste moeten we alvast meteen voor je bijstellen. Een Svenbet sports app is op dit ogenblik nog niet op de markt gebracht door de mannen van Campeon Gaming, het bedrijf achter Svenbet. We hebben het bij deze nu wel over de Svenbet app, maar doelen daarmee op de Svenbet site, die je perfect via je mobiele browser kan benutten.

svenbet app
© Svenbet

Voordelen & Nadelen bij Svenbet mobiel wedden

Voordelen:

  • Geoptimaliseerd design van de desktop versie
  • Laadt snel, zelfs bij oudere Android-smartphones
  • Beschikbaar via de mobiele website
  • Werkt op zowat elke browser

Nadelen:

  • De app van svenbet is momenteel nog niet beschikbaar

iOs & Android mobiel

Hoewel het ons momenteel aan een Svenbet app nog ontbreekt, kunnen we wel al prima surfen bij Svenbet dankzij de mobiele site. Deze hebben we getest via een aantal verschillende toestellen. Zowel via iPhone, Samsung-telefoon als via de iPad tablet bleek Svenbet de test goed te doorstaan. De weddenschappen laden vlot, onafhankelijk welke web browser je gebruikt. Waar we altijd een beetje moeite mee hebben op mobiele versies van desktop sites, is dat het menu slechts te bereiken is via de drie streepjes bovenaan. Wanneer je onderaan een pagina bent gescrolld, moet je steeds weer naar boven om alsnog toegang tot het menu te krijgen. Een app lost dit meestal op door midden van een zwevende knop of dergelijke. Hoewel de mobiele Svenbet site dus wel degelijk vlot loopt via smartphone of tablet, hopen wij wel degelijk binnenkort een Svenbet.apk bestand te kunnen downloaden van de play store.

Mobiel registreren bij Svenbet?

Ook het registreren van je account en aanmelden bij Svenbet kan via je telefoon, daar heb je zelfs geen specifieke app voor nodig. Je kan dus gewoon je account bij Svenbet aanmaken via je webbrowser op je mobiele toestel, en meteen inloggen en spelen. Wanneer je je registreert, zorg er dan wel voor dat je alle gevraagde gegevens juist invult en geen valse naam of adres opgeeft. Iedereen die al eens speelt bij online casino’s of bookmakers, moet zich daarvan wel bewust zijn ondertussen. Het is belangrijk om je juiste persoonsgegevens op te geven, indien je later je account wil bereiken en om altijd en probleemloos toegang tot je balans te hebben.

Kan ik mobiel storten bij Svenbet?

Ook storten kan precies zo op je mobieltje als via de pc. Dat kan uiteraard, net zoals op de gewone computer bij Svenbet. Wedden bij Svenbet kan met een aantal verschillende methodes, zoals je hieronder meteen ziet. De opmerkzame Nederlander ziet natuurlijk dat Svenbet niet tot de iDeal bookmakers behoort, en dat is best jammer te noemen. Laat je echter niet teleurstellen, want Svenbet stelt vele andere mogelijkheden voor mobiel storten tot beschikking. Zo is er de meest voor de hand liggende methode van de overschrijving, die als nadeel met zich brengt dat het wat trager gaat dan gemiddeld.

De elektronische wallets Skrill en Neteller zijn intussen ook best populair, met als enige nadeel in dit geval dat je de Svenbet bonus er niet mee kan claimen. Opgelet dus daarmee, en kies voor een betaalmethode waar je je sportweddenschappen bonus bij Svenbet wel kan krijgen.

Alle stortingsmiddelen bij Svenbet
© Svenbet

De mobiele Svenbet bonus

We vermeldden hem net al, de mobiele Svenbet bonus. Deze bedraagt 100% en kan oplopen tot een bedrag van 125 euro. Dat lijkt misschien niet zo’n reuze bedrag, maar je vergist je. Het zijn namelijk de rondspeelvoorwaarden bij Svenbet die er zo’n feest van maken. Let wel op, want je hebt een bonuscode nodig voor deze te claimen. Lees alles over de Svenbet bonus of meld je hier aan bij Svenbet mobile, en begin onmiddellijk je bonus vrij te spelen.